zozy Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Caute nevite nekdo jak zprovoznit moje pluginy v irshellu?THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Caute nevite nekdo jak zprovoznit moje pluginy v irshellu?THX opravdu nevim jak zprovoznit "tvoje pluginy" ..mozna bys mohl napsat jaky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 [;360526']opravdu nevim jak zprovoznit "tvoje pluginy" ..mozna bys mohl napsat jaky ;) treba cwcheat,hud,...ale hlavne ten cwcheat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 ^tak ted zase vubec nechapu, k cemu ti je v irShellu cwcheat nebo hud??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Pres irshell spoustim iso hry,a proto chci aby mi fachaj cwcheat ve hre spustene pres irshell...chapes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 když spustíš ISO hru přes IrShell tak je to jako bys ji spustil přes XMB..psp je pak v "game modu" (:)) a používá pluginy který máš v game.txt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Tekku asi to nebude pravda protoze mi nefunguje ani jeden plugin ve hre spustene pres irshell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 a funguje ti to ve hre spustene z xmb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Jo z xmb spustene hry,v nich pluginy jedou normalne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
Caute nevite nekdo jak zprovoznit moje pluginy v irshellu?THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts