Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rozbalování PS3


Big Tony.D

Recommended Posts

Takže asi tak za tejden budu kupovat PS3, takže sem se chtěl zeptat na vaše zážitky z rozbalování tohoto technického zázraku. Jestli jste vyváděli jak malý děti a skákali po pokoji nebo jen nevěřícně koukali:wohow: taky popište svoje poslední dny/hodiny/ minuty než vám přišel Playstation domů...jestli jste nemohli spát apod. (jako například já už poslední měsíc:wohow:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vy ste uplne divny dyt toe jen elektronika...ja ho rozbalil a norml zapl stejne jako psp,xko,iphone a dalsi elektroniku...sou to jen veci nevim proc bych mel bejt nadrzenej nebo "plnej emoci"

No tak kdyby mi dneska bylo 15, tak reaguju asi stejne, ale jelikoz jsem o neco starsi a vyrostl jsem na Comodoru, tak kazdou herni platformu beru jako obrovsky skok a ty emoce u me, jako doopravdoveho herniho zavislaka proste takhle probihaji.

Krom toho clovek, co ma doma elektroniku za nekolik desitek tisic jako ty, se asi nebude radovat tak jako clovek co si na to setri jen na jednu vec ze tveho seznamu treba cely rok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak kdyby mi dneska bylo 15, tak reaguju asi stejne, ale jelikoz jsem o neco starsi a vyrostl jsem na Comodoru, tak kazdou herni platformu beru jako obrovsky skok a ty emoce u me, jako doopravdoveho herniho zavislaka proste takhle probihaji.

Krom toho clovek, co ma doma elektroniku za nekolik desitek tisic jako ty, se asi nebude radovat tak jako clovek co si na to setri jen na jednu vec ze tveho seznamu treba cely rok.

Ten iPhone na ten sem vydelal brigadou pravda PS3 jsem dostal no a xko to jsem vymenil za PSP na ktery sem taky vydelaval.Taky jsem se radoval ale zas ne tak jako u jinych veci.. Asi nejsem spravnej herni zavislak mam trochu i jiny priority nez hrani a tak se tim jen bavim ale opravdovy emoce bych projevil nekde jinde...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Zdar když sem já rozbaloval ps3 myslel sem že tam ani neni:D protože sem se musel probít třemi krabicemi jedna doprava PPL druhá klasická od PS3 a třetí krabice od packu GTAIV + PS3 ale jakmile sem toho černýho Ďábla uviděl a zvášt když mi zazněl do uší ten líbezný zvuk uvítací melodie byl sem nadšen jak malé děcko na stědrý den a to je mi 21 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem dost vášnivý hráč, a na tu ps3 jsem se těšil jak malé děcko, měsíc před oným dnem co jsem ji měl dostat do ruk jsem jen chodil četl všechny články o ps3 a díval se na různé trailery a uživatelské videa na youtube, pak jak mi přišla tak jsem to všechno natáčel a dokumentoval a celý šťastný jsem na něm pařil půl roku motorstorm, až potom jsem si pořídil prostreet ale to byla blbost tak jsem to "čejnžl" za assassina, pak přišli vánoce a dostal jsem skate. a uncharted pak jsem koupil burnouta, pak jsem uncharted vyměnil za call of duty 4, pak burnouta za army of two, pak mi otcko dovezl z číny gran turismo 5 a nakonec můj největší trumf GTA IV (v den vydání za 1999,- ani nevim jak sem mohl byt tak blby a dat za to tolik peněz) .. no a takhle už mám konzolku přes 14 měsíců a miluju ji nadevše, jako by byla pořád nová

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MĚ Ho PoprvÉ OtevŘeli V ProdejnĚ, Byl Sem Z Toho ZÁzraku Docela SestŘelenej. Nemohl Sem Se DoČkat AŽ Si Ho Odvezu Dobu. Ve Vlaku Sem Si Listoval ManuÁlem A TĚŠil Se Domu. U Televize Sem Ho OpatrnĚ Vyndal Z Krabice, PŘipojil K Telce A Do 10 Do RÁna Sem StŘÍdal Resistance, Motorstorm A Heaverly Sword. Splnil Sem Si SvŮj Malej Sen.

marek_2080: skoro se to neda cist, proc pises kazdy pismeno s interpunkci velky? oo,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co sa tyka takychto veci, vzdy som citil pri rozbalovani mravcenie v bruchu a take napatie. Ci uz to bola PS1 ( mimochodom vtej dobe to bola novinka ) nanom som drtil Crasha Bandicoota asi tyzden cely. Potom dosla PS2 som mal asi 13 rokov. Neuveritelne pocity...prave som sa stal drzitelom konzoly novej generacie, tam bola ako moja prva hra GTA Vice City (kedze som mal sajz pocitac :D ), za par mesiacov som dostal PC , takze PS2 troska zapadla , pred polrokom som dostal delo PC , takze som daval uspesne HW testy po cely polrok (crysis,grid,cod4). No a pred PRESNE mesiacom som prehovoril rodicov aby sme to isli kupit. Taktiez ako par prispevkov nadomnou sensei

som pozeral den pred same traileri, videa o HW PS3, E3 konferenciu 07 atd. Ked som dosiel do obchodu, cakal ma prvi sok. 30 minut som bludil v TPD eletronics ze kde je PS3 ? Potom som sa (mudro:blink:) opytal jedneho pracovnika, a hned ma zaviedol do takej slepej ulicky a tam bol vystaveny, kus kamena zo srdca padlo. A ani nestacil pracovnik dopovedat som ho prekrical KUPUJEM :D . Kedze vtu chvilu nehorazne prsalo, som musel este bludit po ostatnych obchodoch ci nemaju nejaky igelit. Po takych 10 minutach som konecne nasiel a zabalil moju krabicku :D. Po prichode domov som sa rychlo osprchoval (skoro som sa prizabil) obliekol a hor sa na rozbalovanie. Otec us naklusal pri dvere a namna cumel :D. A zacalo sa rozbalovanie. Ovladac, BD remote ovladac, hra Uncharted (5 minut cumel na obal :D ) Spiderman 3 BD film ...manuali ...a potom to doslo :D ...mraz po chrbte zastavil sa dych a odkryl som tu masinku leskla sa prekrasne a hned putovala na policku, kde som to netrpezlivo pozapajal (zatial CRT :cry:) a zacal drtit Uncharted :D .....

kazdy hovori vsak kus elektroniky nic viac, lenze konzolu hernu si nekupujem kazdy mesiac, je to raz za 4-5 rokov ....cize sa nanu tesim...

a moj opis neberte moc vazne zase :D , nejsom herny fanatik ani nic ine, obycajny clovek ktory rad chodi medzi priatelov a nevysedava stale za PC alebo PS3 :D ...ale ked dojde chvilka a volny cas na zabavu tak si zahram rad...velmi rad :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja jsem normální člověk / student, ale hry pro mě vždy hodně znamenaly. Důvodem, proč si kupuju PS3 je, že mě omrzely hry na počítači, sportovní hry vycházejí next-gen jen na konzolích a na otázku xbox vs ps jsem měl hned odpověď. Souvisí to i stímhle tématem, vyndat Xbox je pro mě rozdíl, než vyndat nablískaný černý zázrak.

Nyní sleduji GT každý den, hledám nové trailery a píšu si texťák s hrami, které si musím koupit. Na PS3 jsem šetřil + pracoval rok, nyní mám však více peněz, tak si můžu nakoupit nějaké hry navíc ( txt má už asi 13 lahůdek :) ). Také jsem měl 15. narozeniny a tak jsem nabídl strýci obštastnit mě Star Wars: The Force Unleashed. Teď si objednávám kabel HDMI-DVI ( monitor ), maminka mi koupila druhý DualShock3 a k vánocům slíbila LCD TV :). PS3 zatím nemám z důvodu prostého, mnoho lidem známého důvodu, sice že 27. srpna vyjde 80 GB verze :)

JA UZ SE ***** TESIM !!! PROPARIM CELY SKOLNI ROK A OCEKAVAM ZHORSENI VE SKOLE :)

Zároveň se nyní podrobuju životní zkoušce trpělivosti. Na konci června jsem si objednal 40 GB, pak jsem zjistil o nové 80 GB. Tak jsem se rozhodl čekat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

cau no tak jak ja sem dostal ps tak sem ji vyhral sem jednou sel ven a venku mne zastavila sousedka ze mam u ni nejaky playstation sem o nicem nevedel :D:D a ptal sem se ji jak je to velke a odpovidalo to velikosti pleajku tak sem dojel nahoru vytahem sni a otevrela sousedka dvere a tam my podala tu prenadhernou karabicky na ktere byl obrazek ps3 a podala mi ji do ruky :D:D:D naskocila mi husi kuze rozklepali se mi ruky a nechapal sem hned sem ji vylycil ze je to vec za 12 tisic tak ta prevracela oci jake mam stesti :D:D:D hned sem obvolal secky kamarady (samozrejmne mi to nechtel nikdo verit) :D:D hned sem to zacal rozbalovat cely vyklepany skoro se brecel jakou sem mel radost a mel sem tam hru euro 2008 tak sem ji hned testnul byl sem tak stastny jak nikdy a jen tak kdyby nekdo chtel vedet vyhral sem to z coca coly z tech bodu podvickem ale nejlepsi na tom bylo to ze sem to vubec necekal a ani nevedel a ps3 sem si vzdycky v duchu pral :P:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Taky jsem PS3 vyhrál, v soutěži na jednom rádiu. O koupi jsem už uvažoval předtím ale nějak jsem se nemohl rozhodnout - a tak to dopadlo. Měl jsem si pro ni dojet do nějakého nově otevřeného obchodu. Týden jsem sháněl odvoz. Když jsem sehnal odvoz a byl na místě tak jsem tu prodejnu zas nemohl najít. Naštěstí našel. Doma jsem krabici začal rozbalovat v kuchyni, což do teď nějak nechápu. Následně jsem se s rozbalováním uchýlil do pokoje a tak nějak to vybalil a pozapojoval to do takové předpotopní TV. No jakože v klidu, žádné hry jsem zatím neměl, tak jsem si aspoň nastavil čas a datum a šel ven.

Takže moje rozbalování nebylo až tak srdceryvné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu