au! Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Psp - black ds - black ipod - black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Psp - blackds - black ipod - black penize - fuč :) jinak mam cernej slim : ) snad jen po case by mi zacala vadit ruzova protoze by me z toho asi bolely oci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 černý fat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Ceramic White FAT :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 black PSP,black brain i have:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarCharlie Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Ceramic White Slimák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 ja mam black pac sem jinej nesehnal :) ja mam taky black kupoval jsem ho 5 nebo 7 září v den co vyšlo nemyslím že když to vyšlo vydali už white kdybych si ho měl koupit teď tak du do white. no vlastně dneska je taky 5 září mam výročí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Ice Silver Slim a taktez mam 1. vyroci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twint Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 mam piano black slim a taky mam vyroci. 1 tyden :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Mam cerny protoze cerna je elegantni(bily je jak DS)ale kdyz bych si mel dneska koupit PSP tak asi cerveny GoD verzi(cervena je sexi=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 Ja mam skin wrapstar , černý s bílými vzorcemi , připadne mi to elegantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 mam teda taky black ale nalepil sem si tam ten skin wrapstar a je to fakt drsny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Mám stříbrný slim a brzy má dorazit tento skin, na který se moc těším 8) http://www.istyles.com/simply-green-slim-lite-skin-p-6858.html?osCsid=d68c7f6642c790d715b93085b2c81733 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Black...klidne bych ale sel do ceramic white ale black rulezz:bash: EDIT: TAky bych si chtel dat nejaky pekny Skin zatim vybiram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Mám Slim&Lite Piano Black... Ale hned jak mu bude rok, tak mu nasadím Transparent kryt8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtriny Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Silver, koupeny origo, ale uz mam objednany modry primo od Sony, tak jsem zvedavej :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Včera jsem objednal kompletní kryt ceramic white, protože silver je už trochu jetý, tak jsem zvědav jak zvládnu instalaci nového krytu. Podle toho, co jsem četl v tutorialech to není zrovna snadné :bash: Barva se tedy brzy změní ze stříbrné na bílou :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 piano black ale s3r0u mě otisky =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 :) černá je prostě klasik se posivejte i tenhle smajlík ma black psp :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 ja mam light blue .... a pripada my a asi nejhezci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 uz nemam PSP cize EX-pspckar ale mal som fat transparent neskor FAT PINK :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mishule Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 fat pink.. skoda ze ruzovejch je tak malo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Po prvé-FAT Black Po druhé-SLIM Sylver Po třetí (současné)-SLIM Red God of WAR limited edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Po prvé-FAT Black Po druhé-SLIM Sylver Po třetí (současné)-SLIM Red God of WAR limited edition Měl by jsi fotky? Docela by mě to zajímalo jak to vypadá. Omlouvám se za off topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 mislíš toho GoW-nemam ale jestli ty fotky chceš tak vytahnu svůj starej Panasonic a něco blejsknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.