wert Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 (fat) přední strana white a zadní black! vypadá to hrubě! doporučuju! (rozhodně lepší než jakýkoli skiny a šílený barvy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 tak ja mam puvodne silver tedka black ale silver a white je best! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 To jo já mám psp Slim & lite ice silver a ja halosval pro black omg fakt. Sem si to nějak spletl. Pardon za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 PsP FAT BLACK!!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 PSP Phat black (FW. 5.00m33) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Já mám slima piano black, ale přmejšlel sem silverovi....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 a co chrome http://www.playcentrum.cz/face-plate-chrome-psp-342001.htm ??? chtěl jsem si to koupit nebo ještě jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.Jericho Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Black....dokonce 3x já, syn a malej bratr:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Ahoj já jsem měl slim black a teď mam purpurové z bílíma puntíkama objednáné :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajakozinova Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Tak já mám black FAT .... Stará dobrá klasika ale možná budu si na to pořizovat nějakou barevnou nálepku jak se prodává..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Mam černý piano black nevim jestli je to fat nebo slime skoda ale uvazuju o vytuneni bud novy kryt nebo k te cerne pridam zlate tlacitka to by bylo god nebo pruhledny kryt uvazuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 tak slimák je black a fatko je chrome! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 ja mam psp slim piano black ,ale stve mne ze se na to silene lepi prach a de na tom videt cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 já mam Black to je nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 :arrow:no ja mam cerny psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 cerny piano black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 piano black ... Do tejdne mi prijde samolepka tak pak uz nebude cerne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 mám taky black... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Black, jak jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ja mam taky black je to nej i když sem prvně uvažoval že si koupim bilou verzi ale nakonec vyhral neger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Pink FTW!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Pink FTW!! Moje slova :D P!nk 4EVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 lidi nic tady nema na ice silver...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 mam cerny slimko, ale chtel bych white :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Slim & Lite - Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.