Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CZ nebo SK hra?


Gecoch

Recommended Posts

no ono dost zalezi jak jsou ty data ulozeny. ja mam zkusenosti s prekladanim her, delal jsem kdysi preklady pro par n-gage her a nedavno sem daval cestinu do 2 PSX her.

ono to prekladani neni zadna sranda, hlavne kdyz je tam opravdu hodne textu. pro preklad jsou lepsi vicejazykove verze, protoze je tam pripraveny nejaky system na urcovani delky vyrazu, protoze ten muze byt jinak dlouhy v ruznych jazycich.

ty preklady se delaji z 99% v hexeditoru, tak aby ste s tim taky pocitali :) co se tyce extrahovani souboru z romky, nevim jestli je to k necemu dobre, protoze je musite dat zase nejak zpet.

nezabyvam se vyvojem pro DS dlouho, nevim jaka je strukrura NDS souboru, zda ma nejake CRC, protoze pak by bylo lepsi editovat primo rom. soubory v romu jsou prilepene za samotnym kodem a kod se pak odkazuje na adresu (pozici v souboru) kde ma hledat konkretni data, tim padem by jste nesmeli nic rozhodit, jinak vam to nepujde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak tady to mate

Dslazy.jpg

Ma to v sobe rovnou funkci rozbaleni a zabaleni ale neverim ze ty soubory vevnitr budou nejakej rozumnej format :cheesygrin:

Stahujte tady -

[url="http://releases.pocketheaven.com/tools/ds/dslazy.zip"][color=#810081]http://releases.pocketheaven.com/tools/ds/dslazy.zip[/color][/url]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu