D4X Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Nazdárek pánové, přejdu rovnou k věci - mám slíbený auto kolem 100.000Kč, takže počítám maximálně do 120.000Kč. Problém je v tom, že nevím, co si vybrat :-k Požadavky: - kupé, kabrio (nebyly by na škodu zadní sedadla i když se tam velký lidi nevejdou) nebo 4dveřák (to asi jen BMW) - rád bych něco novějšího (1996+) - nenavrhujte Škodovky (jinou než novou Fabii bych nebral) - chci auto, které mě bude reprezentovat - další možná přidám Favorité: - Audi TT (když seženu do 120) - Fiat Barchetta ( 1998 ) - BMW M3 - Alfa Romeo Spider (ale moc se mi nelíbí linka, která směřuje od předních světel k zadku) - Alfa Romeo GTV -||- - BMW 740i - BMW 318 Pomozte mi pls :mrgreen: klidně navrhněte i jiná auta. Dík všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Tak to bych se rozhodoval mezi M3 a Spiderem:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 pokud chceš auto které tě bude reprezentovat, ve smyslu jako dobře zajištěného slušného člověka.. volil bych bavora 740ku.. kámo vim o čem mluvim.. jasná volba: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6269415 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6444518 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6401022 - tohle bych bral asi já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 mno reprezentovat a trošku tuning asi bude :D nárazníky určitě... jenže je mi 17 :D takže nemůžu vypadat jako zazobanec xD uvidím ještě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 a teď mám krizi jestli reprezentovat jako luxus nebo jako supersport:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Tobe je 17 a chces kupovat TTcko jo? Hm tak to by me zajimalo, kde na to vezmes penize. Bud makas 12h denne po brigadach, nebo jsi jeden z tech stastlivcu u bohatych rodicu. A v 17 chtit auto co te bude reprezentovat....dovol abych se zasmal :D Edit: Jo aha sry jsem spatne precetl (slibeno 100 000), kazdopadne si radsi kup neco levnejsiho, abys mel na zakladni opravy a servis...nech si aspon 20 000 a auto kup pod tech 100. Ve tvym seznamu taky nemas nic co by zralo malo, takze nevim z ceho budes chtit platit benzin pak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 ...v první větě... mno nejsem zas takovej dement jak si myslíš ;) a je to proto, že sem tátu viděl jednou v životě a on mi to chce vynahradit tím, že mi koupí auto :) (vždycky kupuju reprezentativní věci své doby :D:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 ...v první větě... mno nejsem zas takovej dement jak si myslíš ;) a je to proto, že sem tátu viděl jednou v životě a on mi to chce vynahradit tím, že mi koupí auto :) (vždycky kupuju reprezentativní věci své doby :D:D) Ja si nemyslim ze ses dement, to v zadnem pripade, ale zamysli se trosku...Jak bys chtel udrzovat M3ku, TTcko nebo nedejboze tu 740ku? Kup si normalni auto nebo coupecko na vyblbnuti a az si budes slusne vydelavat, tak premejslej o nejakych kabrioletech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 sváteční jezdec budu :) a brigáda se najde, stejně nebudu platit nic jiného než benzín...a už ani nemám, co bych si koupil, když sem to udělal minulé léto z brigády : )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šami Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 No pokud by ti nevadilo dojet si pro auto do Německa tak se mrkni na http://www.mobile.de/home/index.html#0, všechny auta co tady menuješ tam seženeš při našem kurzu kolem těch 100000kč! A ja bych určitě bral M3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 jestli si budes platit benzin mysli na spotrebu...takovy ttcko nebo bavorak budou zrat dost...dalsi vec opravdu kdyz ti je 17 predpokladam ze jeste nejsi reditel nejakyho velkyho podniku takze nechapu k cemu auto ktery te bude reprezentovat, to se na me nezlob jeste dalsi vec: kdyz si koupis bmw tak musis pocitat s udrzbou (opravy) tyhle starsi bmw na ne bejvaly dost stiznosti a btw my mame mercedes viano a kolik tata dal za opravy - vady ve vyrobe a oppouzivani radsi nepocitat (bmw jsou auta pro bohaty, takze oprava motoru te klidne muze prijit na 100k kdyby se porouchal) ja ti za sebe doporucuju ojetou mazdu 6 z usa. to bys za tech 120k poridit mohl. mazdy jsou spolehlivy japonsky auta...rikejte si co chcete, ale tata mel takovejch aut nekolik a jediny naklady byla pojistka, benzin a pokuty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Však proto se ptám, jde mi o názor ;) mno já nepočítám s tím, že někdy budu kupovat auto, takže chci něco, co mi vydrží na dýl a budu cpát peníze akorát do toho. Právě proto mě zajímá, co si myslíte vy. Pokud jde o věk a reprezentaci, každej je jinej, mě docela zajímá vzhled a funkčnost/závady etc. a taky vím, co chci, rozhodně nejsem stejnej jako většina mých vrstevníků. Takže vás prosím, neřešte věk (který mimochodem nehraje roli) a radši mi pomožte s tím autem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 D4X TT ;) jasná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 D4X..Ja bych taky bral TT..preci jenom je asi nejatraktivnejsi..(taky nekoukejte na vek x'D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 kdybys mel tak pul milionu k ti reknu mini cooper :D to je totiz nejhezci aut ze vsech, a kdybych si ted kupval auto ja (jakoze to jeste dlouho nebude) k bych asi koupil toho malyho smartika, protoze treba tady v praze je malo mista k parkovani a tohle se vejde vsude..... EDIT: o motorce si neuvazoval? v 18ti uz muzes mit velkou ( v 21 uz jakou chces) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 rekl bych ze motorka je nevhodna - tezko se s ni jezdi v zime...mimochodem neni vubec bezpecna a nehodi se na delsi trasy jeste me napadlo ti poradit vw golf nebo minulou generaci passata jinak jak uz jsem rikal, kdybych mel ted ridicak tak si asi dovezu z usa mazdu 6 (mozna ze ji tu taky sezenes do 100k ale musel bys mi t stesti...nebo muzes jeste starsi generaci - mazda 626) edit: jeste me napadlo neco doplnit: radim nekupovat si pro zacatek kupovat si auto silnejsi nez nejakejch 110-120 koni jestli ho neches hnedka nabourat nebo se sam zmrzacit. silnejsi auto svadi k rychlejsi jizde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 dělám řidičák na auto : D motorky nejsou moje gusto... mě někdo říkal - starší mazdy ne, hnije jim podvozek :-k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 aaaa dalsi mladej frajer co hned musi mit nejsilnejsi auto....vim jak to potom dopada...kup si neco mensiho at vis jak se to auto chova...at se trochu zajedes...jestli si myslis ze kdyz udelas autoskolu ze budes umet ridit tak se prober....jestli si uz nekdy jezdil,nejaky zavody,nebo podobne tak budiz....bejt tvuj fotr koupim ti neco sloabsiho tak 1.3,1.4 co jede tak max 130 a nechal bych te zaucit...takle si koupis naky bavo,budes machrovat pred kundama hur jeste ji budes mit na sedacce a nekam to posles... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 nechc nic rikat.. ale benzin neni jediny co budes platit.. pojistka.. udrzba.. takze si dej dost penez vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6400997 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5861767 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6387130 - ty auta asi nejsou zrovna nejlevnější, ale zaručuju ti že by tě reprezentovali dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 M3? Ty si se zbláznil ne? Máš něco naježděno? Pokud si v životě neřídil zadohrab tak do žádného BMW nesedej, je to nejrychlejší cesta do pekel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 omg, já to seru, dejte sem pls lock nebo rovnou delete... to je tak, když chce člověk znát názor a dozví se všechno ostatní kromě toho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Na začátek prostě vyber něco na co máš "ruce", BMW z fleku neuřídíš, vim vo čem mluvim. M3 vubec a 318 budeš mít potíže se udržet na silnici. Takže kup rozhodně předohrab, chvíli jezdi a pak si vyzkoušej něco silnější se zadním náhonem. Co vim tak alfa se sype, takže to TT vyjde pro tebe nejlépe neb má rozumnej podvozek. EDIT: A neber to jako urážku, ale jako fakt. Blbli jsme s autama dosta dlouho a BMW bylo uplně někde jinde, jsou to super káry ale musí se zezačátku zlehka. Ted budu taky asi něco kupovat pravděpdobně E30 325i kabrio a taky se docela bojím:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 kdybys mel tak pul milionu k ti reknu mini cooper :D to je totiz nejhezci aut ze vsech, a kdybych si ted kupval auto ja (jakoze to jeste dlouho nebude) k bych asi koupil toho malyho smartika, protoze treba tady v praze je malo mista k parkovani a tohle se vejde vsude.....EDIT: o motorce si neuvazoval? v 18ti uz muzes mit velkou ( v 21 uz jakou chces) Ty si na motorce nikdy nejezdil viď ? Jen je viděl na internetu asi. Sednout si v 18 na nějakou 600 bez zkušeností je hodně rychlá smrt. Motorky jsou o zkušenostech. On nejezdil ještě ani autem a jsem si jistej že na motorce taky ne. Já mám naježděno přes 8000 km na 125ccm a nejsem si jistej zda bych si na 600ccm troufl. K tématu. V první řadě bych se chtěl zeptat: Řídil jsi už někdy auto ? Jestli ne tak si kup nejlíp Škoda 120 možná Favorit sice to neni moc reprezentativní ale hlavně se naučíš jezdit. To je to samý jako s těma motorkama. Každej motorkář začínal na fichtlu a pozdějc přes různý 125ccm na silný. M3 , TT ty jsi blázen ... Možná máš peníze na benzin (pod 10l/100km nepujdou hlavně to bmw), na pojistku, na náhradní díly ale nemáš ty zkušenosti. Doporučuju Fabii 1.2-1.4 v černý metalíze. Dal bys pořádný 17"-18" chromy a zaručuju že to auto bude reprezentativní až dost. Pokud si na ty auta troufneš - hodně štěstí a trpělivosti. Budeš to potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Ty si na motorce nikdy nejezdil viď ? Jen je viděl na internetu asi. Sednout si v 18 na nějakou 600 bez zkušeností je hodně rychlá smrt. Motorky jsou o zkušenostech. On nejezdil ještě ani autem a jsem si jistej že na motorce taky ne. Já mám naježděno přes 8000 km na 125ccm a nejsem si jistej zda bych si na 600ccm troufl. K tématu. V první řadě bych se chtěl zeptat: Řídil jsi už někdy auto ? Jestli ne tak si kup nejlíp Škoda 120 možná Favorit sice to neni moc reprezentativní ale hlavně se naučíš jezdit. To je to samý jako s těma motorkama. Každej motorkář začínal na fichtlu a pozdějc přes různý 125ccm na silný. M3 , TT ty jsi blázen ... Možná máš peníze na benzin (pod 10l/100km nepujdou hlavně to bmw), na pojistku, na náhradní díly ale nemáš ty zkušenosti. Doporučuju Fabii 1.2-1.4 v černý metalíze. Dal bys pořádný 17"-18" chromy a zaručuju že to auto bude reprezentativní až dost. Pokud si na ty auta troufneš - hodně štěstí a trpělivosti. Budeš to potřebovat. Kvalitní názor, jen favority a 120tky bych vynechal to jsou opravdu nebezpečná auta, nesmíš narazit, někdo tě smete a konec. Neříkám mít silnější auto a jezdit rozumně, ale ono to někdy svádí. TT bude dobrá volba, líbí se mu, je německý a pokud na to má, koupí třeba 1,6tk a v tom se snad nezabije, navíc chování TT je dost neutrální, neustřeluje atd. Takže optimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.