Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomožte mi vybrat káru, thx : )))

D4X

Recommended Posts

řídit umím np, spíš ty testy budou fuška... ale jde mi o to, že žádný jiný auto mít nebudu a taky si na něj nevydělám dalších 150k... dokud mám možnost výběru, tak je to něco jiného, než kdybych to měl kupovat ze svýho to je doufám jasný... no a nehodlám tu pořád opakovat, že nejsem kkt, kterej má auto na machrování (jak říkal kWoko...)

díky za rozumné názory, jak říkám auto jsem neměl, tohle bude první... a tak zase není problém zajet si s něčím silnějším večer na parkoviště a rozjezdit se tam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Kvalitní názor, jen favority a 120tky bych vynechal to jsou opravdu nebezpečná auta, nesmíš narazit, někdo tě smete a konec. Neříkám mít silnější auto a jezdit rozumně, ale ono to někdy svádí. TT bude dobrá volba, líbí se mu, je německý a pokud na to má, koupí třeba 1,6tk a v tom se snad nezabije, navíc chování TT je dost neutrální, neustřeluje atd. Takže optimum.

At si klidně koupí Veyrona tady nejde o auto ale o toho kdo ho řídí. Když bude jezdit opatrně a postupně se učit tak v tom nevidim problém. Znál jsem kluka co v 18 skočil na R6 a zabil se. Musí si uvědomit co řídí ...

Odkaz ke komentáři

aaaa dalsi mladej frajer co hned musi mit nejsilnejsi auto....vim jak to potom dopada...kup si neco mensiho at vis jak se to auto chova...at se trochu zajedes...jestli si myslis ze kdyz udelas autoskolu ze budes umet ridit tak se prober....jestli si uz nekdy jezdil,nejaky zavody,nebo podobne tak budiz....bejt tvuj fotr koupim ti neco sloabsiho tak 1.3,1.4 co jede tak max 130 a nechal bych te zaucit...takle si koupis naky bavo,budes machrovat pred kundama hur jeste ji budes mit na sedacce a nekam to posles...

asi vim co myslis....

v sousedni vesnici se asi pred 2 rokama zabili 4 mlady lidi. frajer mel cerstvej ridicak a silnejsi auto. jel v noci po vesnici 220km/h cuknul s volantem, ptze si vsiml zatacky na posledni chvili projel mezi stomama pres byvalou zeleznicni trat zboural betonovej plot preletel nekomu zahradu a skoncili uprostred klidny ulice

2 lidi mrtvy na miste dalsi dva v nemocnici

Odkaz ke komentáři

Ja jezdim uz 4 roky a tydne mam okolo 200-250km najeto a muzu ti rict, at si koupis cokoliv, tak ti to je na nasich silnicich a v soucasnym provozu uplne k ho*nu. Rikej si co chces, ale rict o sobe ze ridit umis, to je jako kdyz ja o sobe reknu ze umim hacknout tyhle stranky( jsem rad, ze umim zapnout pocitac :) ). Realita je uplne nekde jinde a ver mi, ze pokud si koupis, to co si chces koupit, tak ti to proste neda. TT je babolep a v 18ti ho bude tahat kazdej. Kup si passata jak tu nekdo psal nebo golfa II a III a za zbyly penize ti zbyde na opravy a jeste koupis kola a ty narazniky.

Ja osobne jezdim s Audi 80 1.8 a reknu ti, ze na to, jak je to stary tak to jede pekne (90k) a pohodlne v tom odvezu 5 lidi. Do TT sednes ty, kamos/mama/segra a zbyde vam na jednu "nakupni tasku".

Odkaz ke komentáři

Ja jezdim uz 4 roky a tydne mam okolo 200-250km najeto a muzu ti rict, at si koupis cokoliv, tak ti to je na nasich silnicich a v soucasnym provozu uplne k ho*nu. Rikej si co chces, ale rict o sobe ze ridit umis, to je jako kdyz ja o sobe reknu ze umim hacknout tyhle stranky( jsem rad, ze umim zapnout pocitac :) ). Realita je uplne nekde jinde a ver mi, ze pokud si koupis, to co si chces koupit, tak ti to proste neda. TT je babolep a v 18ti ho bude tahat kazdej. Kup si passata jak tu nekdo psal nebo golfa II a III a za zbyly penize ti zbyde na opravy a jeste koupis kola a ty narazniky.

Ja osobne jezdim s Audi 80 1.8 a reknu ti, ze na to, jak je to stary tak to jede pekne (90k) a pohodlne v tom odvezu 5 lidi. Do TT sednes ty, kamos/mama/segra a zbyde vam na jednu "nakupni tasku".

Přesně tak.Kup si něco od VW nebo WV ?:DGolf je pěkná kára a passat taky(combi).

Odkaz ke komentáři

to je teda ale ta první verze ne? někdy rok výroby v druhym tisíciletí

EDIT: sry...nvidel jsem to tam...no, tak ta prvni verze no, ale zase kolik to žere

ten B4 naftak 5-5,5l na 100km :) Bratranek ho ma v kombiku a nemuze si ho vynachvalit.

Myslim takovyhle typ passatu http://otomoto.cz/volkswagen-passat-C5488236.html ale nemusi byt kombi. Nebo Vento neni spatny.

Odkaz ke komentáři

Ty si na motorce nikdy nejezdil viď ? Jen je viděl na internetu asi. Sednout si v 18 na nějakou 600 bez zkušeností je hodně rychlá smrt. Motorky jsou o zkušenostech. On nejezdil ještě ani autem a jsem si jistej že na motorce taky ne. Já mám naježděno přes 8000 km na 125ccm a nejsem si jistej zda bych si na 600ccm troufl.

K tématu. V první řadě bych se chtěl zeptat: Řídil jsi už někdy auto ? Jestli ne tak si kup nejlíp Škoda 120 možná Favorit sice to neni moc reprezentativní ale hlavně se naučíš jezdit. To je to samý jako s těma motorkama. Každej motorkář začínal na fichtlu a pozdějc přes různý 125ccm na silný. M3 , TT ty jsi blázen ... Možná máš peníze na benzin (pod 10l/100km nepujdou hlavně to bmw), na pojistku, na náhradní díly ale nemáš ty zkušenosti. Doporučuju Fabii 1.2-1.4 v černý metalíze. Dal bys pořádný 17"-18" chromy a zaručuju že to auto bude reprezentativní až dost.

Pokud si na ty auta troufneš - hodně štěstí a trpělivosti. Budeš to potřebovat.

ne vubec sem nejezdil na motorce jen od 6 tzn 8,8 let (motorku sem dostal k narozkam...) tak jak dlouho jezdis ty , ty machre?

2woko: auta sou to nadherny jako ze mustang je snovy auto skoro kazdyho ,ale myslim ze ani jedno z uvedenych aut neni do 100tis.

Odkaz ke komentáři

Na tyhle kary se vyprdni... Kup neco, u ceho te nebude sr*t, kdyz to nekde bouchnes nebo tak... Stejne se neudrzis a pujdes jezdit po sotolinovejch cestach, aby sis zkusil zatacku smykem...:D Treba Opel Omega, 2,5l TD, R.V. 96.... Starsi se da sehnat z Nemecka za nejakejch 40 000,-

S tema prachama to uzivis a v pohode utahnes i ruceni...

EDIT: dobre se mu vyndavaj klacky ze sani...:lol:

Odkaz ke komentáři

ne vubec sem nejezdil na motorce jen od 6 tzn 8,8 let (motorku sem dostal k narozkam...) tak jak dlouho jezdis ty , ty machre?

2woko: auta sou to nadherny jako ze mustang je snovy auto skoro kazdyho ,ale myslim ze ani jedno z uvedenych aut neni do 100tis.

Kdyby sis to pořádně přečetl tak zjistíš, že jsem nepsal o tvých zkušenostech, ale o jeho. Skvělý doporučit silnou motorku někomu, kdo na ni nikdy nejel.

Odkaz ke komentáři

Kdyby sis to pořádně přečetl tak zjistíš, že jsem nepsal o tvých zkušenostech, ale o jeho. Skvělý doporučit silnou motorku někomu, kdo na ni nikdy nejel.

jo to jo ja jel uz na 150 a bylo to v klidu docea...... urco poridim v 18 motorku

Odkaz ke komentáři

Audi... Nejlepší volba :) máme 100ku a při 5tis. otáčkách nádherně přede až to přehlídnout nejde ;) Sice je to 2.3 benzin a 92 r.v. ale fakt super ;) Jinak zkus popřemejšlet o Peugeotu 406 coupé, taky krásný a hlavně atraktivní.

Peugeot: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6148141

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu