white Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 kup si Chevy Suburban to by ti melo stacit xD rikal jsi ze te spotreba nesere ne ?:D jestli ti teda nebude moc malej ;) :lol: No jo tebe chytně nějáká kára tak jí sem hned sereš viď... Mg. :roll: Kamarád co je v Mexu tam má ségru, ta ségra má přítele kterej je vážně až příliš bohatej, maj Cayenne, F150 '08, H2, Porsche 911 GT2 2008!!! A nějákej Suburban co pro něj byl na letišti... :D prosimtě... Pokud bys nevěřil, mrkni sem... www.leiton.rajce.net a smekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 haha kamarád>ségra>přítel... (to je jako jedna bába povídala) ... tak co D4X už máš auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 No jo tebe chytně nějáká kára tak jí sem hned sereš viď... Mg. :roll:Kamarád co je v Mexu tam má ségru, ta ségra má přítele kterej je vážně až příliš bohatej, maj Cayenne, F150 '08, H2, Porsche 911 GT2 2008!!! A nějákej Suburban co pro něj byl na letišti... :D prosimtě... Pokud bys nevěřil, mrkni sem... www.leiton.rajce.net a smekej a komu to jako cpes???myslis ze to nekoho zajima??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 haha kamarád>ségra>přítel... (to je jako jedna bába povídala) ... tak co D4X už máš auto ? Kamarád Lukáš má ségru a ta si našla v Mexiku přítele... Co je na tom složitýho? a komu to jako cpes???myslis ze to nekoho zajima??? Třeba jeho, rozesmálo mě když tu D4X má prosbu o nějáké auto do 120 tis. a on tu vsere Suburbana za 800 tis. když on se může předvést co se mu líbí tak proč já ne... :D Tady jde spíš o to, že když už sem láme Suburbana jako super auto ať se mrkne co jsou doopravdy superauta. Spíš jsem se nechal uníst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Já jsem to pochopil dobře :D jen nemám rád takovéto přirovnání :D Lool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 a komu to jako cpes???myslis ze to nekoho zajima??? asi tak ;) Kamarád Lukáš má ségru a ta si našla v Mexiku přítele... Co je na tom složitýho?Třeba jeho, rozesmálo mě když tu D4X má prosbu o nějáké auto do 120 tis. a on tu vsere Suburbana za 800 tis. když on se může předvést co se mu líbí tak proč já ne... :D Tady jde spíš o to, že když už sem láme Suburbana jako super auto ať se mrkne co jsou doopravdy superauta. Spíš jsem se nechal uníst... to byla ironie oo, precti si tenhle topic navrhoval jsem normalni auta...ten suburban t u jsem jenom spamoval jako ostatni v tomhle topicu v posledni dobe...btw porsche cayenne zere 40 litru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 asi tak ;)to byla ironie oo, precti si tenhle topic navrhoval jsem normalni auta...ten suburban t u jsem jenom spamoval jako ostatni v tomhle topicu v posledni dobe...btw porsche cayenne zere 40 litru... Tak jsem si taky spammnul :) ten Cayenne netušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Prosimtě kde to žiješ? Audi TT?Když jsi najezdil pár hodin v autoškole? Proč si nekoupíš Fáčko s kterym se pořádně naučíš jezdit a za dva roky si koupíš něco jinýho (lepšího) až budeš vědět co to znamená řídit .Nemysli si že tě nákej airbag v TTčku zachrání to se moc mýlíš chlape.V takovymhle autě se rozbiješ jen jednou. A jako že nebudeš jezdit rychle že seš normální? Počkej až se budeš chtít předvíct před kámošema .A že je to dobrej babolep? No to je , ale pro holky co s tebou budou jenom kvůli prachum a né kvůli tobě .... .Do takovýhle aut bych nejmíň dva roky po tom co si udělam řidičák nevlez.A nemysli si je mi sice 16 , ale už jsem se těch pár km taky najezdil (né na silnici) i v silnějšim autě (Ford Maverick),ale do začátků bych takovýhle auto nechtěl.Nemysli si nezávidim ti že máš prachy na pořádný auto , ale hodně mladejch řidičů už takhle vyhořelo.Tohle ber jako dobrou radu at už si koupíš co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 2sleepless: meles hovadiny.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 To emkay: Proč myslíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Prosimtě kde to žiješ? Audi TT?Když jsi najezdil pár hodin v autoškole?Proč si nekoupíš Fáčko s kterym se pořádně naučíš jezdit a za dva roky si koupíš něco jinýho (lepšího) až budeš vědět co to znamená řídit .Nemysli si že tě nákej airbag v TTčku zachrání to se moc mýlíš chlape.V takovymhle autě se rozbiješ jen jednou. A jako že nebudeš jezdit rychle že seš normální? Počkej až se budeš chtít předvíct před kámošema .A že je to dobrej babolep? No to je , ale pro holky co s tebou budou jenom kvůli prachum a né kvůli tobě .... .Do takovýhle aut bych nejmíň dva roky po tom co si udělam řidičák nevlez.A nemysli si je mi sice 16 , ale už jsem se těch pár km taky najezdil (né na silnici) i v silnějšim autě (Ford Maverick),ale do začátků bych takovýhle auto nechtěl.Nemysli si nezávidim ti že máš prachy na pořádný auto , ale hodně mladejch řidičů už takhle vyhořelo.Tohle ber jako dobrou radu at už si koupíš co chceš. Naprosto souhlasím. Viz můj příspěvek někde vepředu. Černá fabka 1.4 s 18" chromama ... co víc v 18 do začátku chtít :roll: EDIT: no ja jezdim na 250( teda jawa no, ale jede jako dnesni Honda NSR 125) a taky vpohode...ale zpatky k autum... Teda musím říct že tohle tvrzení mě opravdu pobavilo xD Z nsr jsem vymáčkl 170 kolik pak jede ta 250 ? ... zamysli se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawid199 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 cau cau tak ja bych dal to TTcko neni moc velky ale za 100 000kc te az zas tak reprezentovat nebude a tolik zas nezere dit je to mrnavy auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Naprosto souhlasím. Viz můj příspěvek někde vepředu. Černá fabka 1.4 s 18" chromama ... co víc v 18 do začátku chtít :roll:Reply: Aspon že někdo tady je taky nohama na zemi . S pěknou Fabií nebo něčim jinym udělá taky parádu v 18ti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 To emkay:Proč myslíš??? Pze nekteri, i kdyz uz maji papiry nekolik roku, tak jezdeji jak hovada. A nekteri, kteri maji ridicak chvilku, jezdeji vetsinou opatrne, tak proc by nemohli mit treba i to TTcko? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 to Emkay: no myslim to že by se měl nejdřív pořádně naučit na něčem slabšim a pak sednout na TTčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Prosimtě kde to žiješ? Audi TT?Když jsi najezdil pár hodin v autoškole?Proč si nekoupíš Fáčko s kterym se pořádně naučíš jezdit a za dva roky si koupíš něco jinýho (lepšího) až budeš vědět co to znamená řídit .Nemysli si že tě nákej airbag v TTčku zachrání to se moc mýlíš chlape.V takovymhle autě se rozbiješ jen jednou. A jako že nebudeš jezdit rychle že seš normální? Počkej až se budeš chtít předvíct před kámošema .A že je to dobrej babolep? No to je , ale pro holky co s tebou budou jenom kvůli prachum a né kvůli tobě .... .Do takovýhle aut bych nejmíň dva roky po tom co si udělam řidičák nevlez.A nemysli si je mi sice 16 , ale už jsem se těch pár km taky najezdil (né na silnici) i v silnějšim autě (Ford Maverick),ale do začátků bych takovýhle auto nechtěl.Nemysli si nezávidim ti že máš prachy na pořádný auto , ale hodně mladejch řidičů už takhle vyhořelo.Tohle ber jako dobrou radu at už si koupíš co chceš. presne tak ;) pro zacatek staci cokoliv treba vw golf, mazda 6 nebo treba mitsubishi lancer, ael to uz jsem tu psal o nekolik stranek z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.