Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomožte mi vybrat káru, thx : )))

D4X

Recommended Posts

kup si Chevy Suburban to by ti melo stacit xD rikal jsi ze te spotreba nesere ne ?:D jestli ti teda nebude moc malej ;) :lol:

No jo tebe chytně nějáká kára tak jí sem hned sereš viď... Mg. :roll:

Kamarád co je v Mexu tam má ségru, ta ségra má přítele kterej je vážně až příliš bohatej, maj Cayenne, F150 '08, H2, Porsche 911 GT2 2008!!! A nějákej Suburban co pro něj byl na letišti... :D prosimtě... Pokud bys nevěřil, mrkni sem... www.leiton.rajce.net a smekej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No jo tebe chytně nějáká kára tak jí sem hned sereš viď... Mg. :roll:

Kamarád co je v Mexu tam má ségru, ta ségra má přítele kterej je vážně až příliš bohatej, maj Cayenne, F150 '08, H2, Porsche 911 GT2 2008!!! A nějákej Suburban co pro něj byl na letišti... :D prosimtě... Pokud bys nevěřil, mrkni sem... www.leiton.rajce.net a smekej

a komu to jako cpes???myslis ze to nekoho zajima???
Odkaz ke komentáři

haha kamarád>ségra>přítel... (to je jako jedna bába povídala) ... tak co D4X už máš auto ?

Kamarád Lukáš má ségru a ta si našla v Mexiku přítele... Co je na tom složitýho?

Třeba jeho, rozesmálo mě když tu D4X má prosbu o nějáké auto do 120 tis. a on tu vsere Suburbana za 800 tis. když on se může předvést co se mu líbí tak proč já ne... :D Tady jde spíš o to, že když už sem láme Suburbana jako super auto ať se mrkne co jsou doopravdy superauta. Spíš jsem se nechal uníst...

Odkaz ke komentáři

asi tak ;)

Kamarád Lukáš má ségru a ta si našla v Mexiku přítele... Co je na tom složitýho?

Třeba jeho, rozesmálo mě když tu D4X má prosbu o nějáké auto do 120 tis. a on tu vsere Suburbana za 800 tis. když on se může předvést co se mu líbí tak proč já ne... :D Tady jde spíš o to, že když už sem láme Suburbana jako super auto ať se mrkne co jsou doopravdy superauta. Spíš jsem se nechal uníst...

to byla ironie oo, precti si tenhle topic navrhoval jsem normalni auta...ten suburban t u jsem jenom spamoval jako ostatni v tomhle topicu v posledni dobe...btw porsche cayenne zere 40 litru...

Odkaz ke komentáři

Prosimtě kde to žiješ? Audi TT?Když jsi najezdil pár hodin v autoškole?

Proč si nekoupíš Fáčko s kterym se pořádně naučíš jezdit a za dva roky

si koupíš něco jinýho (lepšího) až budeš vědět co to znamená řídit .Nemysli si

že tě nákej airbag v TTčku zachrání to se moc mýlíš chlape.V takovymhle autě se rozbiješ jen jednou. A jako že nebudeš jezdit rychle že seš normální? Počkej až se budeš chtít předvíct před kámošema .A že je to dobrej babolep? No to je , ale pro holky co s tebou budou jenom kvůli prachum a né kvůli tobě .... .Do takovýhle aut bych nejmíň dva roky po tom co si udělam řidičák nevlez.A nemysli si je mi sice 16 , ale už jsem se těch pár km taky najezdil (né na silnici) i v silnějšim autě (Ford Maverick),ale do začátků bych takovýhle auto nechtěl.Nemysli si nezávidim ti že máš prachy na pořádný auto , ale hodně mladejch řidičů už takhle vyhořelo.Tohle ber jako dobrou radu at už si koupíš co chceš.

Odkaz ke komentáři

že tě nákej airbag v TTčku zachrání to se moc mýlíš chlape.V takovymhle autě se rozbiješ jen jednou. A jako že nebudeš jezdit rychle že seš normální? Počkej až se budeš chtít předvíct před kámošema .A že je to dobrej babolep? No to je , ale pro holky co s tebou budou jenom kvůli prachum a né kvůli tobě .... .Do takovýhle aut bych nejmíň dva roky po tom co si udělam řidičák nevlez.A nemysli si je mi sice 16 , ale už jsem se těch pár km taky najezdil (né na silnici) i v silnějšim autě (Ford Maverick),ale do začátků bych takovýhle auto nechtěl.Nemysli si nezávidim ti že máš prachy na pořádný auto , ale hodně mladejch řidičů už takhle vyhořelo.Tohle ber jako dobrou radu at už si koupíš co chceš.

Naprosto souhlasím. Viz můj příspěvek někde vepředu. Černá fabka 1.4 s 18" chromama ... co víc v 18 do začátku chtít :roll:

EDIT:

no ja jezdim na 250( teda jawa no, ale jede jako dnesni Honda NSR 125) a taky vpohode...ale zpatky k autum...

Teda musím říct že tohle tvrzení mě opravdu pobavilo xD Z nsr jsem vymáčkl 170 kolik pak jede ta 250 ? ... zamysli se

Odkaz ke komentáři

To emkay:

Proč myslíš???

Pze nekteri, i kdyz uz maji papiry nekolik roku,

tak jezdeji jak hovada. A nekteri, kteri maji ridicak

chvilku, jezdeji vetsinou opatrne, tak proc by

nemohli mit treba i to TTcko? :?

Odkaz ke komentáři

presne tak ;) pro zacatek staci cokoliv treba vw golf, mazda 6 nebo treba mitsubishi lancer, ael to uz jsem tu psal o nekolik stranek z5

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu