Waiet Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 tj fakt skvela prace Killo:D jinak ten peerles se k Fata Z opravdu hodi,ale ja osobne stejne uprednostnuju U.Gaelic, protoze je proste delsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 :) Dik...mno hodi no :D Ja gaelic neznasam...tan zvuk mi priam vadi :D Inak asi najdlhsi je Daora LS ked je nachargovany,mno a ked nechargujes da sa tak pouzivat cely boj.Ten je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Podte sa niekto pochvalit so screenmy co mate nove :) ci nic nemate?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sliva Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ja pouzivam katany v tech se vizivam naopak to vubec neumim s gs a lance.na bow zas nemam dobrej set. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Podte sa niekto pochvalit so screenmy co mate nove :) ci nic nemate?? :D Heh.. vždycky je něco no =D Mam teď dost screenů, ale málo času na to se vnich přehrabávat a uploadovat.. Tak aspoň tady pár.. Snažim se teď dát weapon usage se všema zbraněma na stovku, a Horn je poslední co mi zbejvá =D Né že by mě nebavil, ale raději pořád bojuju než abych někde hrál za rohem -_-' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Proste mam pocit,ze na tvojom PSP hrava s tvojim sejvom este bracho...tak na dvoch/troch by to bolo akurat :D :D masaker statusi,asi najviac questov done,ako som kedy videl...... Postni zbrane ake mas nove :D zberatel :D super praca! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 WItek?ten ma snad uplne vsechno:cheesygrin: kolik mas hodin WItku? ale vite co me na nem stve nejvic?ja ho nedam ani v poctu se svoji nejoblibenejsi zbrani-s hammer mam jen 431 :? grr :cheesygrin: jinak uz mam hotovej ten JUMP Rajangs quest,takze k nemu dopisu , pak uz ho konecne musim dat :cheesygrin: (je to dost brutal) pripsat svuj cas a pak vam to sem(do jinyho topicu) soupnu a pravdepodobne i na SoC... edit//tu to je [url]http://console-forum.net/showpost.php?p=446486&postcount=17[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 =D Ne Killo, brácha má svůj vlastní save kámo ;) A řekni si co chceš postnout za sety, já bych třeba sem dát moje nejoblíbenější a nejpoužívanější comba... Jinak nevim Waiet, tak nějak no xD A neboj, stim hammer mě jednou předběhneš... Toho JUMP Rajanga sem zkoušel 2x a vždycky mě pwnul, nějak na to teď nemam náladu... Vůbec, od víkendu sem nehrál =/ A mam asi 1000 hodin nahranejch =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Dufam,ze 1000 je len cisto 2ndG...Lebo inak sa prepadnem od hamby :D Komba budu fajn ;) mozno screeny zbrani by si mohol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Jo 1000 je jenom z MHP2G, v MHP2 sem měl 600.. A zbraně ? Tak ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Mno cakam....cakam a furt nist :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Ok Killo tak tady máš. Mejch 20 uloženejch, a taky nejpoužívanějších setů Diablos Z: Earplug, Sharpness+1, Sharp Sword, Reckless Abandon+1 Používam ho kdykoliv stačí jenom Earplug, takže Naruga, JUMP Teo, Blango atd... Většinou s Hammer nebo dualama White Fata Z: True Hit ( Attack Up LG, Sharpness+1 ), Dmg Recovery Speed+1, Bad Luck, RA+2/SharpSword Offensive set, dobrej k RedBlango LS a dualum. Podle toho taky gemuju ;) Evade 'n' sharpness boost combo: Evade+2, Sharpness+1, Sharp Sword Parádní combo, dobrý pro hodně případů kdy chci Evade. LS, Dualy, SnS, Hammer, Lance, Gunlance... Super Guard+1, Survival combo: Guard+1, ESP, Survival, Gunnery King/Guard Inc Většinou používam ke GunLance, ale třeba na Akantora, Ucamulbase de i s Lance. Už hodněkrát mi zachránil krk =D Khezu Z: High Great Earplug, Flute Expert, Wide Area+1/2 / Special Up Asi můj nejoblíbenější HH set. Super Offense Combo: RA+3, Sharpness+1, Sharp Sword Neni jednoduchý to používat a přežívat ale asi nejlepší set na fast killy. Rathalos X: Attack Up LG, Sharpness+1, Unsheat Critical GS set, chcet víc ? Rajang X: Concentration, Dragon Res +10, Unsheat Critical, Sharpness+1, Taunt Když ne Rahtalos X tak tenhle, někdy je lepší protože má fast charge. Rajang X: Evade+2, Concetration, Dragon Res+5, Stealth, Normal Up / Rapid Up Spolu s Fata Z muj nejoblíbenější bow set, dobrý resistance a k Black Fata bow sedne skvěle Silver Sol Z: Attack Up LG, ESP, Guard+1 / Gunnery King Né vždycky potřebujete Guard+1 a s gunnery kingem je to hodně offensivní GL set HGE combo1: HGE, Sharpness+1, RA+2 Prostě starej Akantor set.... Tyhle tři skilly spolu řeší dost problémů. Od LS přes Hammer po Lance, prostě ke všemu to padne HGE combo2: HGE, Sharpness+1, RA+2 To samý jenom v trošku jinym vydání a s asi o 3 menší defense Elemental Up combo: Evade+2, Elemental Up, Sharpness+1 Erm... Doporučuju používat pouze pro holky, u kluků vypadá... no.. -_- ESP Evade+2 set: Evade+2, ESP, Sharpness+1, Gathering +1 Rád ho používam na White Fatalise, s Lance. Ale je dobrej i na Graviose, Garugu, Basariose... Prostě když chcete ESP. Lance set Naruga X:Evade+2, Evade Inc, Sharpness+1 Hlavně dual set, ale hodí se kdykoliv chcete skákat dál, třeba u Tigrexe, Rajanga apod.. Darkness set 1: Evade+2, Sharp Sword, Special Attack Up/ESP, Sharpening Inc Hodně používanej a hodně universální set. Hlavně na craby. Funguje krom s Darkness taky dobře s Dragonwood LS Darkness set 2: Evade+2, Special Up/ESP, Evade Inc, RA+1/Sharpening Inc Když chci skákat dál tak beru tenhle, na Rajanga se to obvzlášt hodí.. LBG Combo: Load Up, Elemental Up, Pierce Up, Attack Up SM Používam s Fire Wrath ( škoda ze White Fata LBG nemá slot ) a Akantor Bow. HGE LBG combo:HGE, Elemental Up, Load Up Úžasnej set do marathonů, když používam Martial Ancestor ( white fata lbg ) Fatalis Z: Evade+2, Rampage ( Adrenaline+2, Survival ), Sharpening Inc, Dmg Rec Speed -1 Neni nic lepšího než Adrenaline Lance party...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Caute. Tak sem o svátky zase našel čas na hraní MH a konečně se mi podařilo tohle: =D Sry za double post ale je tu docela mrtvo ~ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 ten set diablose Z je hustej...jinak to pouzivani zbrani taky mazec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 u mě GS 245 LS 1045 SnS 179 DS 947 Hammer 1114 HH 354 Lance 113 Gun lance 85 HBW 94 LBW 346 Bow 254 Nahrané hodiny 3540+ Pařim to rok a půl a baví mě to furt. ale zase je to muj jedinej pořádnej save. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Wohow nice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 dík. ale je to hodnně hammerů z akantora okolo 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 dokud neuvidim screen tak neuvěřim nejenom že bys byl docela magor nahrát 3600 hodin za rok a půl (a je ti fakt 13?) = na každej den to vychází 4,6 hodin hraní, navíc když si spočítáš oproti witkovi používání zbraní, tak witek má použítí zbraní jednou tolik větší s ohledem na to že má nahráno "pouze" 1000 hodin :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Nelžu !!! ale o víkendech hraju denne klidne 12 h pařim to s dědou a 13 mi opravdu je. ale mam dost na slabejch monstrech rathalos rathian tigrex apod. v 1. obtížnnosti opakuju to už se 3. osobou + ted bratranec a děda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 V unite je to slabý mam nahránno 133:20 h mam 633150z a zbraně 64GS 144LS 57 SnS 47 DS 182Hammer teď pozor 8 HH xD 71 L 37 GL 82 LBW 29 HBW a zas perla 6 bow :D:D:D Ty krávo to neni možný koukejte: http://www.youtube.com/watch?v=hDJBdiAvKZ8&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.