Waiet Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 tj fakt skvela prace Killo:D jinak ten peerles se k Fata Z opravdu hodi,ale ja osobne stejne uprednostnuju U.Gaelic, protoze je proste delsi... Citovat
KILLaMH Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 :) Dik...mno hodi no :D Ja gaelic neznasam...tan zvuk mi priam vadi :D Inak asi najdlhsi je Daora LS ked je nachargovany,mno a ked nechargujes da sa tak pouzivat cely boj.Ten je super. Citovat
KILLaMH Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2008 Podte sa niekto pochvalit so screenmy co mate nove :) ci nic nemate?? :D Citovat
Sliva Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 ja pouzivam katany v tech se vizivam naopak to vubec neumim s gs a lance.na bow zas nemam dobrej set. Citovat
WItekS Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Podte sa niekto pochvalit so screenmy co mate nove :) ci nic nemate?? :D Heh.. vždycky je něco no =D Mam teď dost screenů, ale málo času na to se vnich přehrabávat a uploadovat.. Tak aspoň tady pár.. Snažim se teď dát weapon usage se všema zbraněma na stovku, a Horn je poslední co mi zbejvá =D Né že by mě nebavil, ale raději pořád bojuju než abych někde hrál za rohem -_-' Citovat
KILLaMH Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Proste mam pocit,ze na tvojom PSP hrava s tvojim sejvom este bracho...tak na dvoch/troch by to bolo akurat :D :D masaker statusi,asi najviac questov done,ako som kedy videl...... Postni zbrane ake mas nove :D zberatel :D super praca! Citovat
Waiet Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 WItek?ten ma snad uplne vsechno:cheesygrin: kolik mas hodin WItku? ale vite co me na nem stve nejvic?ja ho nedam ani v poctu se svoji nejoblibenejsi zbrani-s hammer mam jen 431 :? grr :cheesygrin: jinak uz mam hotovej ten JUMP Rajangs quest,takze k nemu dopisu , pak uz ho konecne musim dat :cheesygrin: (je to dost brutal) pripsat svuj cas a pak vam to sem(do jinyho topicu) soupnu a pravdepodobne i na SoC... edit//tu to je [url]http://console-forum.net/showpost.php?p=446486&postcount=17[/url] Citovat
WItekS Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 =D Ne Killo, brácha má svůj vlastní save kámo ;) A řekni si co chceš postnout za sety, já bych třeba sem dát moje nejoblíbenější a nejpoužívanější comba... Jinak nevim Waiet, tak nějak no xD A neboj, stim hammer mě jednou předběhneš... Toho JUMP Rajanga sem zkoušel 2x a vždycky mě pwnul, nějak na to teď nemam náladu... Vůbec, od víkendu sem nehrál =/ A mam asi 1000 hodin nahranejch =) Citovat
KILLaMH Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 Dufam,ze 1000 je len cisto 2ndG...Lebo inak sa prepadnem od hamby :D Komba budu fajn ;) mozno screeny zbrani by si mohol... Citovat
WItekS Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2008 Jo 1000 je jenom z MHP2G, v MHP2 sem měl 600.. A zbraně ? Tak ok... Citovat
KILLaMH Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 Mno cakam....cakam a furt nist :D Citovat
WItekS Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2008 Ok Killo tak tady máš. Mejch 20 uloženejch, a taky nejpoužívanějších setů Diablos Z: Earplug, Sharpness+1, Sharp Sword, Reckless Abandon+1 Používam ho kdykoliv stačí jenom Earplug, takže Naruga, JUMP Teo, Blango atd... Většinou s Hammer nebo dualama White Fata Z: True Hit ( Attack Up LG, Sharpness+1 ), Dmg Recovery Speed+1, Bad Luck, RA+2/SharpSword Offensive set, dobrej k RedBlango LS a dualum. Podle toho taky gemuju ;) Evade 'n' sharpness boost combo: Evade+2, Sharpness+1, Sharp Sword Parádní combo, dobrý pro hodně případů kdy chci Evade. LS, Dualy, SnS, Hammer, Lance, Gunlance... Super Guard+1, Survival combo: Guard+1, ESP, Survival, Gunnery King/Guard Inc Většinou používam ke GunLance, ale třeba na Akantora, Ucamulbase de i s Lance. Už hodněkrát mi zachránil krk =D Khezu Z: High Great Earplug, Flute Expert, Wide Area+1/2 / Special Up Asi můj nejoblíbenější HH set. Super Offense Combo: RA+3, Sharpness+1, Sharp Sword Neni jednoduchý to používat a přežívat ale asi nejlepší set na fast killy. Rathalos X: Attack Up LG, Sharpness+1, Unsheat Critical GS set, chcet víc ? Rajang X: Concentration, Dragon Res +10, Unsheat Critical, Sharpness+1, Taunt Když ne Rahtalos X tak tenhle, někdy je lepší protože má fast charge. Rajang X: Evade+2, Concetration, Dragon Res+5, Stealth, Normal Up / Rapid Up Spolu s Fata Z muj nejoblíbenější bow set, dobrý resistance a k Black Fata bow sedne skvěle Silver Sol Z: Attack Up LG, ESP, Guard+1 / Gunnery King Né vždycky potřebujete Guard+1 a s gunnery kingem je to hodně offensivní GL set HGE combo1: HGE, Sharpness+1, RA+2 Prostě starej Akantor set.... Tyhle tři skilly spolu řeší dost problémů. Od LS přes Hammer po Lance, prostě ke všemu to padne HGE combo2: HGE, Sharpness+1, RA+2 To samý jenom v trošku jinym vydání a s asi o 3 menší defense Elemental Up combo: Evade+2, Elemental Up, Sharpness+1 Erm... Doporučuju používat pouze pro holky, u kluků vypadá... no.. -_- ESP Evade+2 set: Evade+2, ESP, Sharpness+1, Gathering +1 Rád ho používam na White Fatalise, s Lance. Ale je dobrej i na Graviose, Garugu, Basariose... Prostě když chcete ESP. Lance set Naruga X:Evade+2, Evade Inc, Sharpness+1 Hlavně dual set, ale hodí se kdykoliv chcete skákat dál, třeba u Tigrexe, Rajanga apod.. Darkness set 1: Evade+2, Sharp Sword, Special Attack Up/ESP, Sharpening Inc Hodně používanej a hodně universální set. Hlavně na craby. Funguje krom s Darkness taky dobře s Dragonwood LS Darkness set 2: Evade+2, Special Up/ESP, Evade Inc, RA+1/Sharpening Inc Když chci skákat dál tak beru tenhle, na Rajanga se to obvzlášt hodí.. LBG Combo: Load Up, Elemental Up, Pierce Up, Attack Up SM Používam s Fire Wrath ( škoda ze White Fata LBG nemá slot ) a Akantor Bow. HGE LBG combo:HGE, Elemental Up, Load Up Úžasnej set do marathonů, když používam Martial Ancestor ( white fata lbg ) Fatalis Z: Evade+2, Rampage ( Adrenaline+2, Survival ), Sharpening Inc, Dmg Rec Speed -1 Neni nic lepšího než Adrenaline Lance party...... Citovat
WItekS Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 Caute. Tak sem o svátky zase našel čas na hraní MH a konečně se mi podařilo tohle: =D Sry za double post ale je tu docela mrtvo ~ Citovat
Aresik1468621879 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 ten set diablose Z je hustej...jinak to pouzivani zbrani taky mazec) Citovat
dan-dan-dan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2010 u mě GS 245 LS 1045 SnS 179 DS 947 Hammer 1114 HH 354 Lance 113 Gun lance 85 HBW 94 LBW 346 Bow 254 Nahrané hodiny 3540+ Pařim to rok a půl a baví mě to furt. ale zase je to muj jedinej pořádnej save. Citovat
dan-dan-dan Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 dík. ale je to hodnně hammerů z akantora okolo 100 Citovat
Han3 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 dokud neuvidim screen tak neuvěřim nejenom že bys byl docela magor nahrát 3600 hodin za rok a půl (a je ti fakt 13?) = na každej den to vychází 4,6 hodin hraní, navíc když si spočítáš oproti witkovi používání zbraní, tak witek má použítí zbraní jednou tolik větší s ohledem na to že má nahráno "pouze" 1000 hodin :lol: Citovat
dan-dan-dan Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 Nelžu !!! ale o víkendech hraju denne klidne 12 h pařim to s dědou a 13 mi opravdu je. ale mam dost na slabejch monstrech rathalos rathian tigrex apod. v 1. obtížnnosti opakuju to už se 3. osobou + ted bratranec a děda. Citovat
dan-dan-dan Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2010 V unite je to slabý mam nahránno 133:20 h mam 633150z a zbraně 64GS 144LS 57 SnS 47 DS 182Hammer teď pozor 8 HH xD 71 L 37 GL 82 LBW 29 HBW a zas perla 6 bow :D:D:D Ty krávo to neni možný koukejte: http://www.youtube.com/watch?v=hDJBdiAvKZ8&feature=related Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.