sysasysa Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Škoda no. Zrovna když už je datum MHFU v dohledu.. Tak hodně štěstí a snad se k nám někdy zase vrátíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 MHFU je jen přeložený MHP2G...to už mám dávno hotový:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Já vim. I tak škoda že končíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Strašně to žere čas...navíc mam vážně všechny mise completed... Možná až bude nástupce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Škoda Waiete, ale popravdě se ti nedivim ;) Až bude další díl na PSP tak zas začneš, je ti to jasný ? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Je to pravděpodobný :) Ale budu si pak muset shánět nový PSP... WItku, nevíš o někom kdo dělá customy? Mně to teď hází error 52 a na SoC (MainGarde) jsem nic nenašel... potřebuju si prodloužit čas...za 50min se to prostě nedá... //edit:tak po hodně pokusech jsem zjistil, ze trenuju na jinym questu nez minule(s bowem)-2Wh. Fatas a 50 min, ale staci zabit jen 1ho...ale kazdymu snad dojde, ze ten druhej uz je pak lahudka... (dneska jsem ho sejmul cca za 35min a 2. mel asi 1/2 hp ...) (jinak-Grewards) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 ehm.. keby vas zaujimalo, ze preco nehram MH :D hardcore.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Takze materialu by bylo dost, ted uz "jen" to sestrihat :cheesygrin: Mam to 2x- 1. - 1death(extremne debilni), 35min, ale kupa potions, coz me sere(nejakejch 6xmega potion, 6x potions a 3 ancienty 2. 42min, 2 deathy a zhruba 2ancient a 1 max potions...u tohohle mam ze zacatku krasnejch 16minut asi s 1 ranou(kdyz Fata svolava blesky, tak me nakop :cheesygrin:) a pak me sejmou, ale pak uz to neni tak pekne dynamicky a jde to od 10 k 8 :cry:, za tech 16 min jsem ho dostal pod pul(takze "pernament armor"), ale pak se s nim sral... Neavi nekdo jak do videa pernamente kopnout pruh, abych do nej moh psat?(kecy + songy)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Killa: Wow, vypadá to fakt parádně =o Waiet: S tim pruhem ti nepomůžu, ale zkus napsat někomu na YouTube kdo ho tam má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tak jeste jeden quest pred poslednim-Dual Nargas-hammer... doporucuju kvuli zacatku(novy intro :)) a konci :cheesygrin:... Sledujte v HQ! A sry za lagy... http://www.youtube.com/watch?v=BImQOWjMZLI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 dobre video.. trosku lagguje, ale sak coze :D .. mno a ta muzika,, to teraz jako frci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 dobry videjko :))) jak se menujou ty pisnicky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 :thanks: Asi to o vikendu predelam a reupnu...vystrihnu vetsi lagy, pridam commenty a nazvy songu... Frontliner - Tuuduuu (Dj Tool) -typicka melodie, takovej Nu-style Hardstyle(ale uz ztezi) Hyperdrive - To The Club (Harder Mix) -tenhle song se nezapre, dynamickej nastup, pekny basy, pekna melodie, pak zdrcujici "mashing" cast a hodne luxusnni "calm passage" s peknym navratem basovy linky- krasnej italskej Hardstyle, tenhle kousek mam hodne rad... :D edit//:KILLo, mne je uplne jedno co frci, ja posloucham so se libi me a zrovna Hardstyle (vznika v NED aka Hardbass v GBR) moc lidi nezna, natoz posloucha... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 :thanks:Asi to o vikendu predelam a reupnu...vystrihnu vetsi lagy, pridam commenty a nazvy songu... Frontliner - Tuuduuu (Dj Tool) -typicka melodie, takovej Nu-style Hardstyle(ale uz ztezi) Hyperdrive - To The Club (Harder Mix) -tenhle song se nezapre, dynamickej nastup, pekny basy, pekna melodie, pak zdrcujici "mashing" cast a hodne luxusnni "calm passage" s peknym navratem basovy linky- krasnej italskej Hardstyle, tenhle kousek mam hodne rad... :D edit//:KILLo, mne je uplne jedno co frci, ja posloucham so se libi me a zrovna Hardstyle (vznika v NED aka Hardbass v GBR) moc lidi nezna, natoz posloucha... :dozey: me se to libi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Brutálně sestříhaný Narga video:cheesygrin: Dalo to fakt mrtě práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Tak Dual Narga vid, tentokrat pod 10 min (ten puvodni sel pryc...) Vcelku zajimavy zaverecny titulky (musim se pochvalit :cheesygrin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Dual White Fata s GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 MHFO Kushala Daora HR41: http://www.youtube.com/watch?v=i_St4Ks06xo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 parada.. uz som ti kukal/pisal na YT profil,, pekne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Díks =) budu uploadovat víc, takže stay tuned ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Kamu Orugaron - new monster z MHFO 6.0 updatu ! Ut7OhzTCLUw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 to je tobrý to asi nebude tak lehký ho dělat z blízka no ono asi nic všiml jsem si že máš na skoro všech videjích bowgun a tohle co to je vim že je to z update 7.0 ale vipadá to hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Heh jo, videa mam spíš s guns hehe. Na YouTube to dávam proto, že většina věci se dá dát hodně rychle s LBG/HBG, kdybych ty questy dával s melee zbraněma trvalo by to dýl. Raviente.. Trvá kolem 2 hodin než zabiješ jednoho, dává se na kola a mění se areály. Mě osobní teda moc nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 takže jako nudnější lao shung lung nebu shun georgen asi tak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Néé to zas ne, ale Lao shan dáš za 20 ( pod HR100 ) a kolem 10 HR100 verzi, Gaoren je i rychlejší.. Né jako Ravi >< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.