Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Firefox 3

buddyfriend

Recommended Posts

super, uz ho pouzivam od vydani RC2 .. aktualizoval se nedavno na RC3 a najednou koukam a 3.0 bez RC :-) super ;)

Kazdopadne je rychlejsi, lepsi jadro, novinek je dost ..

http://www.root.cz/clanky/novinky-v-chystanem-firefoxu-3-0/

http://www.root.cz/clanky/firefox-3-0-vyssi-bezpecnost-a-pohodli/

EDIT: joa adblock plus mi samozrejme jde :-) stahoval sjem primo z addons.mozilla.org .. nebo jak je stranka .. ktera momentalne nejede ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdroj: PCtuning.cz

Firefox 3.0 usiluje o zápis do Guinessovy knihy

17.06.2008, Stančík Martin

Vývojáři Firefoxu dnes oznámili, že chtějí dosáhnout rekordu v počtu stažených kopií softwaru za jeden den.

Mozilla doufá, že nová verze Firefoxu uživatele upoutá a webový prohlížeč získá nové uživatele (v současnosti Firefox používá 15% uživatelů internetu). "Jde o snahu zapsat se do historie," řekl Paul Kim z Mozilly k tomu, že společnost usiluje o zápis do Guinessovy knihy rekordů v kategorii "software, jehož kopie byla během jednoho dne stažena nejvíce-krát."

Firefox 3.0 se nachází na mnoha serverech, aby se předešlo jejich zahlcení, avšak již ráno byl blog vývojářů Mozilly nedostupný. Podle Kima zatím rekord v počtu stažených kopií neexistuje a Mozilla nemá žádný cíl, kterého by chtěla dosáhnout, avšak pět milionů stažení by bylo "skvělé." Předchozí verze Firefoxu první den zaznamenala 1.6 milionu stažení. Nová verze přináší například automatická varování, která se uživateli zobrazí při vstupu na nebezpečnou webovou stránku.

Statistika webových prohlížečů (zdroj: OneStat)

Internet Explorer - 83.27%

Firefox - 13.76%

Apple Safari - 2.18%

Opera - 0.55%

Netscape - 0.14%

Sám, ale radši preferuju Operu :)

Odkaz ke komentáři

nvm co vam nejde me vsechny doplnky fachji normos...mel jsem je uz nba firefoxu 2 a kdyz jsem si instalnul trojku a spoustel jsem ho tak se mi tam ukazalo okno ze to aktualizuje doplnky a ted mi fachaji normalne....podivejte se do nastaveni doplnku (moznosti)

Odkaz ke komentáři

tady ti to Hulan vysvetli :D

http://myego.cz/item/firefox-3-0-naprosta-tragedie-ke-stazeni

to psal nejakej blb nebo IE fan...

mne dulezity doplnky fungujou...to ze zatim neni napr page zoom pro treti FF me nejak nezere

thum_192648592fe879935.jpg

SW: to je chyba stranky, taky mi to nejde... ani kdyz zkusim IE

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu