buddyfriend Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 tak právě vyšel novej firefox ke stažení na www.czilla.cz vypada pekne ;) prave z nej pisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 ¨Du to vyzkouset..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 po peti minutach pouzivani si nemam na co stezovat, ale zatim jsem ani nepoznal rozdil oproti stary verzi, kazdopadne design uz neni tak staromodni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 jj je vynikající... skvěle vylepšený adresní řádek atp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 zatim sem si vsim akorat grafickejch zmen, ale nefunguje mi AdBlock :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 mě se zdá podobnej ale je peckovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 zatim sem si vsim akorat grafickejch zmen, ale nefunguje mi AdBlock :( nainstaluj si adblock plus adblock obyc je zastaralej...jestli mas adblock plus tak ho zkus preinstalovat...mne facha normos.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 novy prostredi a konecne vylepsenej download manager :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 píše mi to chybu, že to není kompatibilní s mojí verzí vista aero jinak dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 super, uz ho pouzivam od vydani RC2 .. aktualizoval se nedavno na RC3 a najednou koukam a 3.0 bez RC :-) super ;) Kazdopadne je rychlejsi, lepsi jadro, novinek je dost .. http://www.root.cz/clanky/novinky-v-chystanem-firefoxu-3-0/ http://www.root.cz/clanky/firefox-3-0-vyssi-bezpecnost-a-pohodli/ EDIT: joa adblock plus mi samozrejme jde :-) stahoval sjem primo z addons.mozilla.org .. nebo jak je stranka .. ktera momentalne nejede ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 no já už FF3 betu používám několik měsíců takže pro mě skoro nic novýho :)...ale je super ... edit: jde někomu https://addons.mozilla.org/ ? :blink: edit2: tak mě nejde ani adblock plus ..nekompatibilní verze FF xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 edit: jde někomu https://addons.mozilla.org/ ? :blink: nejede :dozey: asi aktualizace xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 tekk: a s tou betou ti to slo? :D jinak mozilla.org je mozna jen pretizena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 zdroj: PCtuning.cz Firefox 3.0 usiluje o zápis do Guinessovy knihy 17.06.2008, Stančík Martin Vývojáři Firefoxu dnes oznámili, že chtějí dosáhnout rekordu v počtu stažených kopií softwaru za jeden den. Mozilla doufá, že nová verze Firefoxu uživatele upoutá a webový prohlížeč získá nové uživatele (v současnosti Firefox používá 15% uživatelů internetu). "Jde o snahu zapsat se do historie," řekl Paul Kim z Mozilly k tomu, že společnost usiluje o zápis do Guinessovy knihy rekordů v kategorii "software, jehož kopie byla během jednoho dne stažena nejvíce-krát." Firefox 3.0 se nachází na mnoha serverech, aby se předešlo jejich zahlcení, avšak již ráno byl blog vývojářů Mozilly nedostupný. Podle Kima zatím rekord v počtu stažených kopií neexistuje a Mozilla nemá žádný cíl, kterého by chtěla dosáhnout, avšak pět milionů stažení by bylo "skvělé." Předchozí verze Firefoxu první den zaznamenala 1.6 milionu stažení. Nová verze přináší například automatická varování, která se uživateli zobrazí při vstupu na nebezpečnou webovou stránku. Statistika webových prohlížečů (zdroj: OneStat) Internet Explorer - 83.27% Firefox - 13.76% Apple Safari - 2.18% Opera - 0.55% Netscape - 0.14% Sám, ale radši preferuju Operu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 super..jako vzdycky..nechapu jak nekdo muze vletet na takovy omyl jako je IE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 nvm co vam nejde me vsechny doplnky fachji normos...mel jsem je uz nba firefoxu 2 a kdyz jsem si instalnul trojku a spoustel jsem ho tak se mi tam ukazalo okno ze to aktualizuje doplnky a ted mi fachaji normalne....podivejte se do nastaveni doplnku (moznosti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Ide vam Megaupload plugin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 pekny vzhled,pekny download manager libi se mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Ide vam Megaupload plugin? ne,taky se tesim az vyjde nova verze:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 super..jako vzdycky..nechapu jak nekdo muze vletet na takovy omyl jako je IE.. tady ti to Hulan vysvetli :D http://myego.cz/item/firefox-3-0-naprosta-tragedie-ke-stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Mam celkom problemy s nejakymi znakmi na nejakych strankach ako www.xboxzone.sk a podobne... namiesto š mi ukaze nejaky cudny znak... co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 tady ti to Hulan vysvetli :D http://myego.cz/item/firefox-3-0-naprosta-tragedie-ke-stazeni to psal nejakej blb nebo IE fan... mne dulezity doplnky fungujou...to ze zatim neni napr page zoom pro treti FF me nejak nezere SW: to je chyba stranky, taky mi to nejde... ani kdyz zkusim IE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Mam celkom problemy s nejakymi znakmi na nejakych strankach ako www.xboxzone.sk a podobne... namiesto š mi ukaze nejaky cudny znak... co s tym? Mne to ide v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 to psal nejakej blb nebo IE fan...mne dulezity doplnky fungujou...to ze zatim neni napr page zoom pro treti FF me nejak nezere SW: to je chyba stranky, taky mi to nejde... ani kdyz zkusim IE neznas Hulana? to je nejvetsi fanatik Microsoftu v CR :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Hulan je magor to je znamy:lol:.Propaguje jen IE a produkty Microsoftu vse ostani je taragedie.Nejvetsi tragedie je Hulan sam :lol: Ja si FF3 stahnul rano a uplne v pohode.Jsem s nim moc spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.