Mr Crazy Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Počkat, počkat, co že 2.40 ničí ?Jsem ještě rozespalej... :D Doufám, že to nezničí něco mě zdroj: Hrej.czPokud se vám vaše PS3 zasekla při instalování posledního updatu firmwaru ve verzi 2.40, rozhodně nejste sami. Stalo se to několika tisícům hráčů na celém světě a Sony si toho je vědoma. Proto na svém oficiálním Playstation blogu vydala informaci, že stáhnutí firmwaru pozastavují na neurčito, dokud se nevyřeší všechny problémy s ním spojené. "Obdrželi jsme několik telefonátů od našich uživatelů, kterým se po nainstalování firmwaru 2.40 zasekla jejich PS3. Ačkoliv jich nebylo v porovnání s celosvětovou uživatelskou základnou příliš mnoho, rozhodli jsme se, že stáhneme update 2.40 z oběhu. Okamžitě po vyřešení všech problémů si budete moci 2.40 bez prodlení stáhnout." O tom, co se v nejnovějším firmwaru skrývá tak úžasného, jsme vás informovali už dříve a můžeme dodat, že ani jedna PS3 v našem nejbližším okolí firmwarové nákaze nepodlehla a bez zamrzání fungují všechny dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Ja teda musim rict, ze mi slape taky bez problemu. Je akorat pomalejsi nebihani XMB pri hre. tot vse. Instalovano vcera rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 jeste jedna malickost ktera je v tomhle fw ptidana: Kdyz zajedete uplne nalevo ke zmene profilu, uplne nahore je vypnuti PS.... edit: pardon...ale ja na to prisel SAM...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Mr Crazy: "tisici hracum se pri updatu PS3 sekla" .. skvele.. Tohle se ale muze stat u kazdyho fw (i u psp), nedaval bych to za vinu firmwaru cislo 2.40. Lukino: uz od vcera je to mj. napsano tady (je tam i download samotnyho fw 2.40) edit: tak to ses fakt bystrej :lol: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Mr Crazy: "tisici hracum se pri updatu PS3 sekla" .. skvele.. Tohle se ale muze stat u kazdyho fw (i u psp), nedaval bych to za vinu firmwaru cislo 2.40. Vsimni si prosim, ze jsem pouze citoval Hrej.cz, sam bych to nikdy neprohlasil. Tot vse :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Vsimni si prosim, ze jsem pouze citoval Hrej.cz, sam bych to nikdy neprohlasil. Tot vse :roll: vsak jsem taky reagoval na tu citaci ;) sry asi jsem to spatne napsal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 vsak jsem taky reagoval na tu citaci ;) sry asi jsem to spatne napsal :D:) Jsem jenom zvedavej, co s tim Sony hodlaj delat, jak je zname, vznikne fw 2.41 (mozna uz zitra :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 v 2.40 je i novej flash player verze 7.0.25. :) Hidden flash player upgrade found in firmware v2.4Reports indicate that a 'hidden' upgrade has been found in firmware v2.4. Now you can play Flash games in the PS3's web browser and now the Flash Player is at 7.0.25. quote: Along with the above, another hidden upgrade has been found and that is the ability to play Flash games in the Playstation 3’s web browser. Some people have reported that you could do that before 2.4 came out, but it seems now that a lot more people can play Flash games with their PS3’s with firmware 2.4 installed. A user has emailed in saying that he can now play Flash games in the PS3’s browser and has been playing Sonic at the following site: http://www.sonicgamesflash.com/ultimate-flash-sonic-game.html (watch out for pop ups though). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 takze kdyz budu mit 2.40 tak co se stane? :D nerozumim tomu moc... budu moc hrat hry takzvane zadarmo? nebo co to bude? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 takze kdyz budu mit 2.40 tak co se stane? :D nerozumim tomu moc... budu moc hrat hry takzvane zadarmo? nebo co to bude? :DBudes mit XMB pristupne rovnou ze hry, podporu mp3 pro nektere hry, trophies a novy flash player. Stazene hry nespustis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Stazene hry nespustis - jak jako stazene hry nespustis??Jako ze kdyz si na PS3 stahnu naky demo tak ho pak nespustim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Samozrejme bylo mysleno plny verze tehle her, dema jdou v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 No já ten firmware radši stahovat nebudu, jelikož to hodně lidem pos**lo PS3 a jediná pomoc byla formátování disku. Počkám si až to Sony dá zase do oběhu až bude vše v pořádku...stejně ty trophies fungují jen na jendom titulu(zatím)..a ostatní hry prý budou potřebovat nějaké patche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 PS3 firmware v2.41 due this week?According to reports, Sony will be rolling out PS3 firmware v2.41 by Wednesday at the latest, so everyone should be able to sample the joys of in-game XMB and trophy support in a safe manner! do středy by tu měl být bezpečný FW 2.41 :) edit: 2.41 ke stáhnutí přes Networl Update ;) nebo tady http://alek.dark-alex.org/filez/ps3_fw/241.PUP 241.PUP přejmenujte na PSUPDAT.PUP a nahrajte na flashku atd. do PS3/UPDATE novinky: oprava chyb z 2.40 xD edit: ještě je nějaká malá změna u prohlížení Trophies v XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 docela by me zajimalo co to bylo za zavazny chyby ktery udajne mohli za nefunkcnost ps3 :dozey: to se ale asi nikde neuvadi a v prehledu trophies jsem taky zadnou zmenu nezaznamenal uplne zbytecnej fw :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Už včaera ráno jsem si nového FW všimnul. Nicméně až dnes nainstaloval. Vše běží, prozatím žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 @marek:některým lidem se při updatu PS3 zasekla a pomohlo jenom zformátování HDD :dozey:;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Nikde jsem se nedočetl zda se kousla mašina se stand HDD nebo jen těm co ho vyměnili za větší, by se mi moc nehodilo kdyby se mi 320Gb seknul. Večer zkusím upgrade na tu novou ver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 <M4rr]~~ zajimavy, ten hdd teda formatovali v pc kdyz se ps3 sekla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 marek:nevim,ty voe já to jenom někde četl :dozey::D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 marr presne o to jde, podle me "to" mohla bejt jen nahoda.. no ale hlavne ze jsou vsichni spokojeni a neboji se upnout na fw 2.41 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Hlasim novy update na fw 2.42 uz ho stahuju :D :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 zde je ke stažení z počítače: http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2008_0730_60a6c36e2dd2000b3fda3205428665dc/PS3UPDAT.PUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 ChangeLog od Sony Just wanted to give everyone a quick heads up that a PS3 firmware update (v2.42) is now available for download. This update improves the playback quality of some PLAYSTATION 3 and PlayStation format software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 zde je ke stažení z počítače: http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2008_0730_60a6c36e2dd2000b3fda3205428665dc/PS3UPDAT.PUP nemá někdo link na EU verzi ? tohle je US verze FW ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.