Chelios Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 že tělo nechce aby mu hořeli chcanky:) hořeli vám někdy chcanky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 když na ně dáš trochu másla, určitě chytnou __________________________________ jsou lampičky vždycky tak schovívavé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 no jak který..kromě halogenových:wohow: ______________________________ halogenových????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 halogenových z halogenidů __________________________ jsou tví rodiče sourozenci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 ne nejsou... ________________ a máš bráchu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 televízor áno prečo PSP nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 pač Psp je pro Debžoty Tak to abych ho prodal ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 jo a potom mi dej prachy _________________________ proč mi ho nedaš abych ho prodal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 protože kvete perrymu na hlavě bambus xD prč mu tam neroste jablon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 protoze nechce ______________ proc perrymu roste na hlave bambus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Protoze má někdo velkou fantazii ___________________________________ Ban nebo Spam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Protože bagr neni kolotoč a pak si sedne na větev a připlave za ním vrabec a říká : nevíš kolik je hodin ???to je odpověď na všechny tyto odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Vim kolik je hodin čtvrt na prd a v půl bouchne Proč nikdo nehraje semnou Toribash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 protože seš nejlepsi na co je anti-vir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 proti salmonele kdo má nejrychlejší bičíkovce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Já. Proč tě tasemnice nesežrala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 protože se bála jeho špeků proč nejsem Homosexuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Protože si bisexual proč neni bYsexual? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Protože si bisexualproč neni bYsexual? Protože bIsexuál znamená, že někoho při sexu bIje :dozey: Proč mi neleze hovno z prdele ?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Buď rád,že ne z někud jinud.......... Co je OT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 to je odoperovaná tuberkolóza proč mně můj pes říka běž se vysrat a přitom sere on a čte noviny a pak mně ještě řekne : chjo zase sem tě neposlechl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 protože žadýho psa nemáš prdí taky hadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 protože žadýho psa nemáš prdí taky hadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Asi JO když prdí i moje kočka a dokonce moje babička proč když opice žere banán rovnou ho sere ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 protože sere ho**a co je N? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.