*Sphinx* Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 abych ti mohl dat blbou odpoved---------------------------proc sem jeste nemel s.ex??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 abych ti mohl dat blbou odpoved---------------------------proc sem jeste nemel s.ex??? Protože na to nemáš to správné nářadí Proč je todle téma tak oblíbené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Protože tu můžeš zjistit,kdo má správné nářadí. .............................. Kuřata jsou...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 negři Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 protože jsou černí proč nejsou kuřata psi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 protože jsou černíproč nejsou kuřata psi? protoze veverky nejsou zirafy ______________________ ROFL Copter?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 lol computer-------------------dios mio computer??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 lol computer-------------vadi ti že jsem černej???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Jestli jo tak neváhej a dej mi thanks ................. Bůček nebo cereálie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 budík jako darek v cerealiích----------------nejsem cvok???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 budík jako darek v cerealiích----------------nejsem cvok???? jestli ne tak mi dej thanks dáš mi thanks,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 jen v tom případě že ty ho dáš mě Proč bych ti měl dávat thanks? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 jen v tom případě že ty ho dáš měProč bych ti měl dávat thanks? protože sem dal thanks já tobě. dáš mi teď tvůj thanks?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 ne to bych zhřešil.........................znaš hříchy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 ne to bych zhřešil.........................znaš hříchy??? neznám proč u tebe nemám tlačítko thanks?myslim jako opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 možna protože jsem odmítavy---------------------kdo je tady buzik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 možna protože jsem odmítavy---------------------kdo je tady buzik??? ty proč si odmítavy? neznám, znám jenom odmítavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 proč?protože jsem to napsal bez čarky nad "y"------------bolí to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 jak pes proč ne jak kočka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 jak pesproč ne jak kočka? protože ty si člověk(doufám) a ne zvíře prdí taky ryby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 všichni prdí--------------prdíš taky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Podle toho co ten prd znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Znamená prd .............................. ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Znamená prd.............................. ...? já na to prdim... je tento topic kravsky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Ne,spíš je na prd ........... ilegálně nebo nelegálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.