kane1998 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 ne je z dobi krále klacka :P : D proč mam zácpu jakxviň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 hovna nelezou jen tak ----------------------------- proc je to tady tak mrtve??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 protože moje teta hulí trávu Selka nesla trávu a já jí vyhulil :D :P ????? ? :X :! :D ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 protože moje teta hulí trávu Selka nesla trávu a já jí vyhulil :D :P ????? ? :X :! :D ;D kavu _______________ Babicka si zpival , om×dala ???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 protože moje teta hulí trávu Selka nesla trávu a já jí vyhulil :D :P ????? ? :X :! :D ;D ja ji ukrad je my opravdu dvacet try ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 komara.. ¨komar jeste p*chal??? EDIT: :D tohle je reakce na senpikuv post.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 komara..¨komar jeste p*chal??? ano a bzucel jak uz strikal _______________________ jak dostrikal tak mu bylo zle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 ano a bzucel jak uz strikal_______________________ jak dostrikal tak mu bylo zle? to uz ani nebzucel.... proc je g4y tepl*j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 to uz ani nebzucel....proc je g4y tepl*j protoze nosis podprsenku _______________________ tuc tuc tuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 protoze nosis podprsenku_______________________ tuc tuc tuc to neni otazka proc je b a? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 protoze nosis podprsenku_______________________ tuc tuc tuc neni to otazka t u c t u c t u c ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Je, v jiném světě. Jak může být někdo tak hloupý a neví že vymletý se píše s tvrdým Y a ne měkým I ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 no protoze se prave narodil Proč jsem jako kluk neplodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 protoze js holka:) co je CutCuR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Jak to mám vědět? xD Proč mám tak pomalej nootebook ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 protože ho ještě používal T.G. Masaryk _______________________________ proč měl Masaryk tak pomalej net ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Je mi uprdele proč měl Masaryk pomalej net. :D :lol: Mě zajímá, proč mam tak pomalej net já :D Takže proč je tak pomalej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 to nikdo nevi? proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 asi nějaká chyba v Matrixu _______________________ proč má Matrix chybu v připojení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 protoze jeho poskytovatel internetu je de*il proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 protoze jeho poskytovatel internetu je de*ilproc? protoč... +ěščřžýáíé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 jo prej jo je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 neni, protoze dfhgsdfhgýéž651. a co si myslíte vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 ja si myslim ze 你的香水味道 co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Debil,ita .... Proč mi přestal fungovat mobil ? Dit jsem s ním jen hodil o zem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.