EpiC1468621732 Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 v inych stavoch... preco je zelena farba zelena? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 protože je červena červena a proč je orandžová světle tmavomodrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 protoze si pozrel nezname houbicky proc byly ty houbicky pod nanosem konskeho trusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Protoze ty hobicky sezral kun a hned ho prohnali a vyleteli ven i s obedem a snidani Proc je Narnie takova hovadina ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Protože lopata... Traktůrek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Zetor Chutna vam KFC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 KFC moc ne ale v KFC docela jo... fakt mi docházej otázky.. vám taky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 moc se ptas ja jich mam cece :D Babi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 dedo! jak je starej muj deda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Je starej jako Narnie Mami ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 starsi jak ty... ------------------- taky vas svědí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 starsi jak ty...------------------- taky vas svědí? nema me co svedet a proc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 jak a proc ? no proste proto koupite mi nekdo zmrzlinu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 jak a proc ? no proste proto koupite mi nekdo zmrzlinu ? až jí vynaleznou tak klidne existuje cuc na kládu v čokoládu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 bude existovat za 35 let kterej corak mi smazal podpis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 bude existovat za 35 letkterej corak mi smazal podpis? to sem byl určitě ja nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 ZASE zaspáno:D ale jo... vážně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 ZASE zaspáno:Dale jo... vážně? ale ne , nakonec to byly oni o kterych se nesmi mluvit...... zase kecam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 jo Víš vůbec co mluvíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Já nemluvim Hat ugo un da brochen ait onaf gi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 fila mena ogel ig joak lomas.... Máte rádi "Meka"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 mela sera fraca ktara... Co na to Soudruh UFOn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Á tak to jsem zase předběhl dobu....:dozey: U:fon je na hovno...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Hlavně jejicj internet "udělej si sám" Fakovat je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 No, "fakovat.." spíš Fuckovat.... Jsou to prostě češi.... jsou vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.