kilco Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 zžejmě to všechny baví jaké je mistr yoda rasy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 kvadrazoidni multiplikatorsko fraziodni a co na to barman ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 barman řiká že je to blbos* máš x psp 360 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Ne protože je to totální hovadina... proč je kilčo (kilco) takový dilčo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 netuším ..... Zabije me nekdo na invexu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 To si pis Proc je mi zima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 To si pisProc je mi zima? Máš studený chlupy Proc mame oči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Jelikož Darwinova teorie řiká: Oči jsou fyziologické subjekty které potřebujeme k rozmnožování. A co na to Mekintoš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Je hluchej neslyší váš tudíž vám neřekne svůj názor.. Proč mám rád Half Life? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Protože vytváří auru, která tě dostane do vlivu závislosti Proč se psí paní jmenuje fena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 protoze jeji pribuzna je xena proc mame prijmeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 abych ti moh řikat sharmene jsme ve vesmíru samy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 ne, si tu s náma proč sem to udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 protoze se nemas rad muzete to tady locknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 To že sis nasypal kečup do tatarky není důvod pro lock co držím v ruce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 chcíplou myš na vodítku. Koupíte mi někdo lízátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 chcíplou myš na vodítku.Koupíte mi někdo lízátko? ne, nemám čas, právě hraju na PSP:psp: jak to, že hraju na PSP, když mi příjde pozítří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Protože jsi v matrixu...Proč nemám ferrari? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 protoze kecas :dozey: Proc jsou lidi ulhani :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Protože z pravdy se tloustne. Baví vás ještě tenhle topic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 nebaví, ale je to lepší jak sex proč já nejsem ulhanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basketak12 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Protože neotvíráš hubu jinak by všeci spadli na zem. Proč když s*ru tak to smrdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 protoze ses prijmenim kentus.... proc mi skype lagguje kdyz volam do lesa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Je tam moc uživatelů (stromů) Proč má En3mY tak hodně crdts? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 protoze mu dal nekdo ban... a proc mu daly ban??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.