N1cCo Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Denně 2x proč musím čekat než vyjde GTA IV na pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 protoze ty kokoti to neuměj =D .............................................. proč čekás na gta IV..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 protože sem Jarin :D ....................................... koho tenhle topic baví ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 mne teda rozhodne ..n .jo ........................................ a tebe baví co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 koukat na tvuj avatar . ---------------------- kde sou moje blatníky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 u myho auta :D ......................... kradu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 u myho auta :D......................... kradu ? tak ne asi, kdyz mas jeho blatniky :D proc neni moje stara na icq? :blink::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 protoze nevi co to je ............................ jsi najemny vrah a drogoví dealer ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Říkají mi Alcapone :) Paříš ještě Mafiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Myslíš 2? eště ne :D :D _____________________ Jak to vypadá s mojí mámou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 zrovna paří Mafii II ________________ Má přitom v jedné ruce kudlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 ne má v kudle dvě ruce xD Proč se zejtra jde do školy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Protože to nikdo nechápe ------------------------- proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Protože nwm co to je :D Mám zejtra zabít učitelku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 asi ne... proč jsem dala edit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 protože jsi blondýna :D Ty jsi holka? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Jasně! A R.W.T.F taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Je hermafrodit :d Proč maj všichni jako avatar ňakou holku ? O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Protože já mám chlapa Je ten chlápek sexi? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Až se mi postavil :D ¨Pošleš mi tvou fotku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Jasně že ne. Vidíš přízrak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Ano dokonce chodí sem na forum a jmenuje se Lanc :D Kdo je nejpřísnější mod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 No ty rozhodně ne Proč chci usnout a nemůžu usnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 protoze jsi n00b ......................... co je to hardstyle pro králíčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 určitě ne tekkno kdo má rád tekkno???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.