Sony108 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Demence Proč mi vietnamci prodaj v plechovke ale lahváče mi neprodaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 protože "neumi ceskii" proč bydlim ve Vsetíně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 protože to není možný co není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 že za tu dobu co sem tu nebyl sou tu jenom 2 new příspěvky jak je to možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 tak ze to neni mozny helpne mi nekdo pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 kašlu na tebe dejwgone chcípnu za to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELUT Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 to doufám doufáte taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 pevně v to věřím Jsem zlý ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Strááááááááááášně zlý Jsou tu pesimisti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ne tady sou jenom notorici.. Seš optimista? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ne,lebo mi vybuchol barak preco ludia chcipaju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 aby tu nebylo překlackováno proč je všude překlackováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 protože jsou tu lesy... proč mne začal vietnamec mlátit šroubovákem když jsem mu začal tleskat v obchode ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 pže mýmu kámošovi šahal vietnamec mezi nohy proč mu šahal mezi nohy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Podával mu mejdlo... Proč je tvůj kámoš šikmovokej bukvičák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 protože je lama. kde je Dutch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 U mojí babičky v prdeli :D Proč tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Pan Dutch je profesionální řiťolezec. Tos nevěděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 věděl jsem tě testoval :D Proč to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 chce zdokonalit svoji profesionalitu... Myslíš,že mu nicco pomáhá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 myslim že jo Máte rádi řízky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 cerstve ano a osedene 2 tyzdne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 jo,ale takovéhle pouze z kfc... z koho jsou řízky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 kuře?.... ne řízek Proč ne kuře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 pre smrladlaveho invalida preco sa mi kua nechce nic robit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.