TheNail Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 mě to nebaví a teď jsem přišel. ___ Locknete to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee _______________________________ Když nenapíši otázku a jenom odpověď co se stane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Omezim ti svobodu :). Proc mi v sekci download psx hrdy nidko neodpovida?. MIMO TEMA:clovek co tohle vymyslel je borec :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Proto,že všichni v té sekci mají omezenou svobodu ---------------------------------------------------- ok nebo ko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 kok proč nemám 6 klacků na PS3 60Gb?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Newím -------------------- Kdo to ví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 ja ne proc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Protože nevim :D --- Proč jsem přežranej z Baconburgerů z Mekáče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Protoze mas hlad :D Proc jsem vcera sezral kibl 30hot wings z KFC ? :D a mel jsem jeste trochu hlad :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 protože nemaš žaludek --------------------- proč nema žaludek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Pač neni Obama a je Bush Proč je Bush? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Protože jsou rasisti? Nemáte taky rády rasisty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nemam rad rasisty ani tebe :lol: ------------------------------ proč nemam rad rasisty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Protoze si rasista sam...... -------------------------- Proc si rasista? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 protože mam z černych lidi respekt --------------------------------- proč seš černej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Protoze jsem Schwarz --------------------------- Proc mi neodepises na PM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 bo neví jak nato ví to tu vubec někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ja jo -------------------------------------- Je ostrava černá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj ja to vim protože jsem pm odeslal --------------------------------- proč se to tady jmenuje console forum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 sry negto Ale byl jsi rychlejší EDIT:moc se omlouvam za dvojnasobny příspěvek. a pls jenom sem se překlik tak mě pls nedavejte upominku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Bo je to o consolích ------------------- Proc mas rad zemepis? Pouzivej edit(priste) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 protože je to nej jméno.. ________________________ proč si se ptal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Proto aby se na to zeptal další ----------------------------- Nasral jsi nekoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no jo...ale ne tady.. ___________________ a ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Co ti je do toho (lol) ------------------- Mám 2000 příspěvek tématu heč,závidíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.