tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nemáš mam ho já...heč heč heč ____________________________ co na to říkáš???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nemáš lol,máš 2000 reakci(odpověď) Dojeb co na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 žádnej dojeb....haaaaaaa ______________________ tak dobře dáme další závod o 3000 příspěvek oki??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Zatím vyhrávám...... ____________________ Jak by ses omluvil kámošovi,kdyby si mu něco udělal........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nevim řek bych mu aby mi taky něco udělal.... ___________________________________________ ted vedu já jasný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ne já vedu Ok nebo KO? ----------------------- Koho to přestane bavit dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 kdo ty? _________ futurama nebo simpsonovi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nevim...možná nás předběhne někdo jinej.. ______________________________________ víš o tom že je venku sníh??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Neříkej...... ------------------------ Umíš lyžovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 umim.. ________ a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Jasan,že jo ------------- Můžu si tě dát do přátel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jo ______ a já??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Samozřejmně...... -------- Máš PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Už ne --- Jak vzniknul svět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 to je na hovno vy davate takove otazky že se nemužu připojit k diskuzi ------------------------------------------------------------------- Negto:proč používáš pomlčky jako já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Samozřejmně......-------- Máš PSP? nu jasná věc.. ________________ a předpokládam že ty taky??:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 JJ -- JJ já používám pomlčky dřív než vy všichni že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj on ma dvě psp -----------------proč ma dvě psp? Sry negto ale ja sem to udělal proto že neumim davat rovnou čaru a nawic sem neměl ani tušení že tady maš pomlčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nu to je přeci jasná věc..dyť si taky borec _____________________________________ a jak se máte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 3patně ---------------------------------- Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 já sem mam dobře pač ted máme 9 dní prázdnin... ____________________ _______________ máte taky prázdniny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ---------- Myslím, že už jedete z tématu, tenhle topic je o tom napsat vtipnou odpověd a vtipnou otázku ( nebo ne vtipnou, ale absurdní,vymyšelnou, nějakou BLBOST :) ) a nemělo by se to točit jen kolem 2 lidí, pak je to nuda. ---------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 proč si teda tak anormě logicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Jelikož jsem jako malej hrál šachy s pupeční šnůrou --- Hraje váš děda šachy s pupeční šnůrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 to zatim ne.. ______________ a co vaše babi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.