Negto Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 No přece double bejk ___________________________ Kdo má credits v mínusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 No přece double bejk___________________________ Kdo má credits v mínusu? Ten kdo nema rad plus ______________________ kdo ma rad plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 ne hovišo !! proč řešíte nějaké blbosti ? a nehrajete tak jak máme :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Newím,je to tu good xD ______________________________ Kolik máš upomínek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 ani nevim ale doufám že už žádnou nedostanu máš nějakou upomínku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Aji jo xD ________________ Spamer nebo lama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Slamer Jakej je rozdíl mezi spamerem a lamou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 SlamerJakej je rozdíl mezi spamerem a lamou? Spamer sedi u PC a lama zere na pastvine _________________________ :roll:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 ?? cukr nebo koks ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 cuks a co sucks? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 dneska jsem vyhral 1000crdts kvuli toho ze jsem lezl do potoka verili by jste tommu? xD ( studi me nohy xD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Verim,kdyz jsem to platil xD _________________________________ Šli by jste taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Nešli, nevěříme ti.. Kdo věří SONY že je nejlepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Generální ředitel Nokie _______________________ 4ever? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 NO , NEVER SAY FOREVER Projímadlo nebo polívka smíchaná s čajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Projímadlo, Hai Onamae wo nan desu ka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Mluv česky! Jsi čech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Iie. Wie geht's? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Česky xD Jsi číňanec nebo vietnamec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 jsem číňanovietnamec xD Proč jsou číňanovietnamci žlutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Protože,no protože to víš no........ ___________________________ Jsi taky žlutý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 ne nejsem protože nemočím proti větru xD jaků máš barvu pleti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Bilou,ale uvnitř jsem černej(doopravdy xD) _____________________________________ Jsem michael jakson? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 To by jsi musel být hodně velký nácek xD jsem nácek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 asi jo... ____________ už ste viděli Rychlí a zběsilí???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.