TypeK^ Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Zdravím Jak jste si asi všimli v poslední době jsem zde na foru téměř neaktivní a bohužel kvůli nedostatku času na foru končím. Prosím rixe či EvilStu, aby mě zbavili moderátora a dali funkci někomu, kdo má čas a chuť být modem. Dík za všechno co mi tohle forum dalo jsem vám vděčný. S pozdravem TypeK^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 at je ti zeme lehka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 cao at se ti v zivote dragi GL in RL. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 20, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Mej se typku :D Byl si dobry mod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Příležitost pro mé zvou nasazení do junior moderátorství :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Příležitost pro mé zvou nasazení do junior moderátorství :) a supi se uz sletaji :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Tak se měj pěkně, kolego můj z NDS sekce;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 tys byl mod jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 pak sem napiste kdo dostal hodnost MODA at vim koho respektovat alespon trochu :-):D:LOL: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 tak čau....jenom doufám žes nás nevyměnil za jiné forko:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 whita urcite modem NE!!!!!!!!!!!! BYE Typku,uz te asi nikdy neuvidim,ale asi tak za 2 dny jo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 R.I.P by jsi dobrým modem... upřímnou soustrast všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 whita urcite modem NE!!!!!!!!!!!!BYE Typku,uz te asi nikdy neuvidim,ale asi tak za 2 dny jo :D Něco osobního? Sám se na pozici moderátorství moc necítím a už o to ani moc nestojím, šlo mi o to jen tak si rejpnout :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 nn,nic osobního :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 uz tahni.....nazdar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 nn,nic osobního :D Tak jaký důvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 ze jsi zalozil svoje forum kdyz chodis na tohle, a jeste proto,ze jsi si zmnenil nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 sry za ot : ale jaky mel white nick ?urcite si ho budu pamatovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 R.I.P by jsi dobrým modem... upřímnou soustrast všem rest in peace? uprimnou soustrast? :dozey: on neumrel, jenom odchazi :lol: uz tahni.....nazdar... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 sry za ot : ale jaky mel white nick ?urcite si ho budu pamatovat.. Poslal jsem ti PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 goodfelaz ,ale nevim jak se to presne píše sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 tak se mej typku....na ten skype nikdy nezapomenu :D:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 vy delate jako by se tu uz nemel objevit xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Vdaka za pracu na fore ako moderator. Zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Na silvestroskou soutěž ná Očku nezapomínej;):lol:...jinak díky moc za SC;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts