brajen Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 podle mě to bude další propadák,nfs na psp nejsou good,jejich spracování je přinejlepším katastrofální,jak grafické,tak herní,lepší sou midnajty nebo jiný hry s podobnou strukturou hry,jako nfs,ale kdo ví,třeba budu mile překvapenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 všichni jste odvaření, ale málokdo si uvědomuje, že každá nová série je horší a horší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Mno přinejhoršim siznova zahraju MCLA nebo dohraju Ridge Racer 1 nebo si zahraju RR2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ktosi tu pisal ze hral demo , to fakt existuje? ak hej tak dajte pls linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ktosi tu pisal ze hral demo , to fakt existuje? ak hej tak dajte pls linky Zadny demo neni a rekl bych ze ani nebude. Jinak byl bych rad, kdybyste sem uz nepsali prispevky typu "stejne to bude sracka", "nfs na psp za nic nestojej", apod., k tomu tenhle topic neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Zdravim, Budto jsem slepej nebo na celym internetu neni ani jedinej screen z PSP verze, ktera vychazi jiz tento mesic! navic na platformu se 40-ti mil. majiteli.. Stolni verzi div uz nehrajou pirati a tady tohle. Jediny co jsem zatim nasel je jedno video na youtube s ukazkou jizdy v policejnim voze.. Grafikou to docela odpovida, ale jinak nic. O Ferrari Challenge ani nemluve:? (tam uz jsem to i vzdal) (ale buhvi co je to zac)marek: mas pravdu o tom ze jsou needy s*ity se pise porad a uz to nema cenu omilat. Kazdopadne Most Wanted se treba povedly, tak by si na to v EA mohli rozpomenout a vydat nejaky dalsi solidni PSP dil. Jinak tamto video co vas tak nadchlo8) je ze stolni verze, to ze tam nekdo napise PSP nic neznamena. (neco podobneho jako s Juiced 2, fakeri tam porad cpou 360kove verze a hraci se pak domnivaji ze PSP umi palubni desku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 tohle neni video z psp :) nastesti to je hra z PS1 a vim to protoze nedavno jsem to videl u kamose :D takze budte v klidu a nebo je to dost podobny a mame smulu a bude to takhle vypadat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 To mně taky štve že nejsou vůbec žádný screeny a už vůbec ne videa. Na ostatní konzole toho sou tuny a tady nic vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Zdravim, Budto jsem slepej nebo na celym internetu neni ani jedinej screen z PSP verze, ktera vychazi jiz tento mesic! navic na platformu se 40-ti mil. majiteli.. Stolni verzi div uz nehrajou pirati a tady tohle. Jediny co jsem zatim nasel je jedno video na youtube s ukazkou jizdy v policejnim voze.. Grafikou to docela odpovida, ale jinak nic. O Ferrari Challenge ani nemluve:? (tam uz jsem to i vzdal) (ale buhvi co je to zac)marek: mas pravdu o tom ze jsou needy s*ity se pise porad a uz to nema cenu omilat. Kazdopadne Most Wanted se treba povedly, tak by si na to v EA mohli rozpomenout a vydat nejaky dalsi solidni PSP dil. Jinak tamto video co vas tak nadchlo8) je ze stolni verze, to ze tam nekdo napise PSP nic neznamena. (neco podobneho jako s Juiced 2, fakeri tam porad cpou 360kove verze a hraci se pak domnivaji ze PSP umi palubni desku) to video vipadá jak z mobilu :-D jestli to bude tak vypadat tak ji to omlátim o hlavu:bash: ale těším se snad se jim to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack123 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 žádný screeny zatim nejsou, protože verze pro PSP, Wii, PC a PS2 nejsou dodělaný a producenti se momentálně soustředí na doladění x360 a ps3 verze, čimžpadem nemaji čas "hrát a típat screeny" z ostatnich verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 to video vipadá jak z mobilu :-D jestli to bude tak vypadat tak ji to omlátim o hlavu:bash: ale těším se snad se jim to povede todle video je na youtube hodně dlouho takže pochybuju že to bude takhle vypadat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 to video vipadá jak z mobilu :-D jestli to bude tak vypadat tak ji to omlátim o hlavu:bash: ale těším se snad se jim to povede V diskusi pod videem se muzes docist ze jde o video ze hry carmagedon 2. Pockejte si na samotnou hru, pak sem teprve piste nejaky nazory :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 No snad brzy vydaji alespon nejake screeny. U noveho Midnight Clubu byly zhruba 2 tydny pred vydanim, pak jedine az nekdo s CFW. Stejnak je ta handheld verze dobra atrakce8) uplne informacni vakuum... to na X360/PS3 se uz videlo snad vse a obrazek si mohl udelat kazdy.. Tady to muze vypadat jakkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Mno tak takhle by to určitě nevypadalo. BTW sou to blbci že neudělaj vůbec žáný info. Pak ať se divěj že to nikdo nekoupí... Zatim sem ze série NFS nehrál jenom Pro street. Ty sem hrál na DS a to je jedna z nej her závodních. Snad to bude dobrý. Už se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 žádný screeny zatim nejsou, protože verze pro PSP, Wii, PC a PS2 nejsou dodělaný a producenti se momentálně soustředí na doladění x360 a ps3 verze, čimžpadem nemaji čas "hrát a típat screeny" z ostatnich verzi... Pred par okamziky ign zverejnilo ze NFS: Undercover hlasi status Gold, datum vydani vsech verzi tedy 18.11.08, dle gamespotu dokonce 17.11 (Severni Amerika) Evropa pak o tri dny pozdeji 21.11.08. Tak uz by tedy neco tipnout mohli.. Ono asi prvni info o hre prinese nejspis nekdo s CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 No divím se že EA za Pro Street hanba nezfackovala.. Snad to teď u Undercover napraví, už je na čase. Zatím platilo pravidlo že co nový díl to čím dál větší kravina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 .. muj nazor je, ze to bude podobny jako se Spidermanem: web of shadown (nebo jak)... to je stejne mazec jak z toho udelali plosinovku :D :D Bude to podobny, sice ne plosinovka ale nebude to moc dobry (moje mineni, jeste jsem to nevidel), nedavno jsem dohral Underground Rivals a ke konci uz to bylo nic moc, hlavne ten tunning stoji za ho*no a o fyzice ani nemluvim (ta se sice zlepsila v Pro street, ale to byla zase blba hra :D) ... no nic, snad se pletu a bude to evoluce v NFS :D (to je ale pravdepodobnost, jako ze na papeze spadne automat na kondomy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 muj nazor je ze to bude podobny LA rush ma to trochu podobny podtext a rekl bych ze horsi jak prostreet to byt nemuze a nemame se ceho bat. na druhou stranu jsem opravdu zvedav na tuning a styling ktery byt v ProStreet absolutne zanedbatelny. nezbyva nez cekat na 18 nebo kdy ze to má vyjit v US navic me dost prekvapila CZ ve hre.jsem zvedav,mohla by to byt zase jedna dobra hra :D EDIT: ↓ Manfred samozdrejme tvuj nazor,je tady mnohem vice lidi co rika ze se jim hra na xbox libi velice ja posoudit nemuzu jelikoz nemam xbox flashly aoficialne to jeste nevyslo. navic ani neni jiste ze ta PSP verze bude stejna jako XBOX verze ;) takze asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 muj nazor je ze to bude podobny LA rush ma to trochu podobny podtext a rekl bych ze horsi jak prostreet to byt nemuze a nemame se ceho bat. na druhou stranu jsem opravdu zvedav na tuning a styling ktery byt v ProStreet absolutne zanedbatelny. nezbyva nez cekat na 18 nebo kdy ze to má vyjit v US navic me dost prekvapila CZ ve hre.jsem zvedav,mohla by to byt zase jedna dobra hra :D Bohuzel je to dalsi propadak. Hral jsem to hodinu a stacilo... Hral jsem na X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tak s tím nesouhlasím... řekl bych že je to o mnoho lepší než PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Taky jsem zvedavej a doufam ze to bude nabusena hra a ne jako PS oni asi zadne NFS na psp nebyli tak dobry krom NFS rivals tak jsem zvedavej a tesim se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 to je nas vic kdo se tesi next gen verze jsou zhodnoceny 7/10 a hodne to srovnavasi s most wanted pry to neni revoluce ale hrat se to mozna da na psp zatim nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Ale treba v EDGE (prestizni, ale lehce kontroverzni zahranicicni casopis) si nextgen verze vyslouzily za 3/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 vypada to celkem good ale dokud to neuvidim ve svem PSP neuverim prtze estli to bude propadak jak pro street a nebo carbon atd. taknic moc no :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 screenshoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.