Davo Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Jen by mně zajímalo, jestli je lepší mít XBOX na ležato a nebo na stojáka :)) - jedná se o verzi Arcade. Mám za to, že když se dá na stojato, tak tam bude proudit hůř vzduch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phlanx Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Jen by mně zajímalo, jestli je lepší mít XBOX na ležato a nebo na stojáka :)) - jedná se o verzi Arcade. Mám za to, že když se dá na stojato, tak tam bude proudit hůř vzduch... Naopak na stojaka vetra lepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 ja ho mam na stojaka :D a na problemo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Kazda vec co se zahriva vic je lip aby byla s co nejmensim kontaktem s nejakou plochou - takze jestli muzes zavesit XBOX tak nejlepsi :D Ne, delam si srandu, ale na stojanek je to asi nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 na stojáka ho dej, je to pro něj mnohem lepší ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Já mám xbox daný na ležato. Ale je podložený tak na 6 cm stojáncích z chevy. Fakt dobrá věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Sorry, ze sem pletu konkurenci, ale nebudu zbytecne zakladat jiny topic, pokud uz tu teda neni... U PS3 je to taky lepsi vertikalne, nebo u nej je to uplne jedno? Nevim jak je na tom s teplotami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Sorry, ze sem pletu konkurenci, ale nebudu zbytecne zakladat jiny topic, pokud uz tu teda neni... U PS3 je to taky lepsi vertikalne, nebo u nej je to uplne jedno? Nevim jak je na tom s teplotami. Kazda vec co se zahriva vic je lip aby byla s co nejmensim kontaktem s nejakou plochou - takze jestli muzes zavesit XBOX tak nejlepsi :D Ne, delam si srandu, ale na stojanek je to asi nej. Muj 4.post tady. Jinak PS3 je docela velky tak nevim jak by jsi to postavil vertikalne ... a hlavne ani to neni staveny aby to tak stalo ne? V PS3 se nevyznam ale jak uz jsem rikal-co nejmenski kontakt s plochou tim lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 u PS3 je to fuk..větrání je vzadu :dozey:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 no ps3jka se sice dá postavit vertikálně ale je to u ní docela zbytečný tohle řešit, protože jsem zatím o žádném přehřívání ps3 neslyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Ja mam xko podložený cedkama a je to v poho akorat že to mám u zdi a vždicky je zed teplá :D to xka snad to eštěn nějak pokoumu jinak zajímavej topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davo Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Ja to nejak nechapu, tak se omlouvam za ten lamerskej dotaz...Ok kdyz budu mit Xko polozeny treba na drevenym stole tak plocha zahrivani bude vetsi, ale mam za to, ze pristup vzduchu do Xka z te "dolni" - resp praveho boku /kdyz to budu brat, ze je Xko nalezato/ bude lepsi...Jde mi prave, o to, ze si myslim, ze kdyz se Xko postavi, tak nedojde k horšímu přístupu vzduchu ze spoda???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 ze spodu se nechladí . na stojáka je to opravdu mnohem lepší :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Ted uz je tu fuk jak to mas , nove verze s hdmi maji lepsi chlazeni , takze pokud to nezabalis do deky tak ti to neshori neboj :D Starsi verze s tim mely problemy a doporucovalo se davat xbox na stojaka , kvuli mensimu odporu vuci desce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Ja to nejak nechapu, tak se omlouvam za ten lamerskej dotaz...Ok kdyz budu mit Xko polozeny treba na drevenym stole tak plocha zahrivani bude vetsi, ale mam za to, ze pristup vzduchu do Xka z te "dolni" - resp praveho boku /kdyz to budu brat, ze je Xko nalezato/ bude lepsi...Jde mi prave, o to, ze si myslim, ze kdyz se Xko postavi, tak nedojde k horšímu přístupu vzduchu ze spoda???? Tak kdyz to mas na drevenym stole tak ten je nevodivej.... Kdyby jsi to mel na necem kovovym tak to je samozrejme lepsi nez kdyz to mas ve vzduchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Jasne tak si vsichni zavesime xoboxy na provazky :D Nevim co furt resite :D Ja myslim ze uz tady bylo vse vysvetleno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 ps3 na lezato je to hezci a xko na stojato je to taky hezci a podle a zabere to min mista protoze ps3 se mi zda na stojaka takova nestabilni..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 V kamasutře ta poloha bude určitě napsaná ... Omfg :dozey: Jasně že na stojato ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 halen jak vubec zjistim jakou mám verzi xka (starší ,novější) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 halen jak vubec zjistim jakou mám verzi xka (starší ,novější) ? podle portu HDMI (starsi nemaj) a nejlip se to urcuje jesli sis koupil CORE verzi pokud ano mas starsi verzi edit: PRIDEJ ANKETU ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 ja musim mit xko na lezato pac by mi ho jinak shodila debilni sestry kocka :-x :angry: Nastesti mame doma porad zimu takze zadny prehrivani nehrozi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Davo
Jen by mně zajímalo, jestli je lepší mít XBOX na ležato a nebo na stojáka :)) - jedná se o verzi Arcade. Mám za to, že když se dá na stojato, tak tam bude proudit hůř vzduch...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts