Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poloha XBOXU :)

Davo

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Sorry, ze sem pletu konkurenci, ale nebudu zbytecne zakladat jiny topic, pokud uz tu teda neni... U PS3 je to taky lepsi vertikalne, nebo u nej je to uplne jedno? Nevim jak je na tom s teplotami.

Kazda vec co se zahriva vic je lip aby byla s co nejmensim kontaktem s nejakou plochou - takze jestli muzes zavesit XBOX tak nejlepsi :D Ne, delam si srandu, ale na stojanek je to asi nej.

Muj 4.post tady. Jinak PS3 je docela velky tak nevim jak by jsi to postavil vertikalne ... a hlavne ani to neni staveny aby to tak stalo ne? V PS3 se nevyznam ale jak uz jsem rikal-co nejmenski kontakt s plochou tim lepsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Ja to nejak nechapu, tak se omlouvam za ten lamerskej dotaz...Ok kdyz budu mit Xko polozeny treba na drevenym stole tak plocha zahrivani bude vetsi, ale mam za to, ze pristup vzduchu do Xka z te "dolni" - resp praveho boku /kdyz to budu brat, ze je Xko nalezato/ bude lepsi...Jde mi prave, o to, ze si myslim, ze kdyz se Xko postavi, tak nedojde k horšímu přístupu vzduchu ze spoda????

Odkaz ke komentáři

• 0
Ja to nejak nechapu, tak se omlouvam za ten lamerskej dotaz...Ok kdyz budu mit Xko polozeny treba na drevenym stole tak plocha zahrivani bude vetsi, ale mam za to, ze pristup vzduchu do Xka z te "dolni" - resp praveho boku /kdyz to budu brat, ze je Xko nalezato/ bude lepsi...Jde mi prave, o to, ze si myslim, ze kdyz se Xko postavi, tak nedojde k horšímu přístupu vzduchu ze spoda????

Tak kdyz to mas na drevenym stole tak ten je nevodivej.... Kdyby jsi to mel na necem kovovym tak to je samozrejme lepsi nez kdyz to mas ve vzduchu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu