david11468621995 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Poraďte mi prosím najlepšie ale fakt najlepšie,najpeckovejšie hry na xko. Teraz cez jul by som ho mal mať a tak si chcem stiahnuť nejaké hry. Ale fakt prosím najlepšie. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 a co Vegas 2 ? je to dobrý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 mno vegas 2 nic moc .... hraval jsem to na pc spis toho battla BD asi ted nejlepsi fps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 KOukam ze tady nikdo nezminil Gears of war (u teto hry se mi seklo xko, sem mel hned nervi, ale po vypnuti to zase slapalo:)) a mass Effect a ted me jeste chytla hra Devil may cry, coz si na pc nezahrajes a tesim se na resident evil 5..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 omg ty blbe devil may cry je na pc taky :D omg to je lid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
david11468621995
Poraďte mi prosím najlepšie ale fakt najlepšie,najpeckovejšie hry na xko. Teraz cez jul by som ho mal mať a tak si chcem stiahnuť nejaké hry. Ale fakt prosím najlepšie. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts