jakubgaluszka Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ok hele Super Moderator má větší pravomoce než moderátor ne?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 okhele Super Moderator má větší pravomoce než moderátor ne?:cheesygrin: ee:roll: já klidně tekkovi můžu nakopat prdel xDD Závorko.. to si neměl psát.. proč myslíš, že jsou upravený ? To samý můžu říct o Forze... jo to je pravda ale když koukneš na screeny z gtčka tak to rozmazání atd ... přijde mi to až moc reálné a jak všichni víme nikdy hra není taková jaká byla na screenech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 okhele Super Moderator má větší pravomoce než moderátor ne?:cheesygrin: no trošku... může moderovat všechny sekce, větší přístup do modcp, dávání banů na trvaloa td atd... ale to sem nepatří ee:roll: já klidně tekkovi můžu nakopat prdel xDDjo to je pravda ale když koukneš na screeny z gtčka tak to rozmazání atd ... přijde mi to až moc reálné a jak všichni víme nikdy hra není taková jaká byla na screenech No... když on už GT5 Prologue vypadal naprosto úžasně... :) (jak na screenech, tak ve hře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 to bylo jen okrajově kdyby takhle hádka skončila nějakým trestme tak kdo má větší možnosti :D jina oba screeny jsou upravený na 100% dělaj to vždycky stejně jako s traileraama (viz trailer UFC :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Forza podle mě nemá upravený screeny protože tahle silnice.. :lol::lol::lol: http://xbox360.ign.com/dor/objects/14345839/forza-3/images/forza-motorsport-3-20090819022808534.html Navíc GT vypadá dost dobře což se ví z hratelné verze na GamesCom :). Navíc to není upravený.. Tohle sou prostě screeny z replaye http://ps3.ign.com/dor/objects/857126/gran-turismo-5/images/gran-turismo-5-20090709004113317.html?page=mediaFull To rozmazání toho okolí vzadu je už v Prologue edit. jakub... o grafice GT se můžem bavit už teď - GamesCom :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Navíc GT vypadá dost dobře což se ví z hratelné verze na GamesCom :). :roll: "jak uz psal tekken az vyjdou tka se budem bavit o grafice" - to jsem napsal já zavorka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mrkněte na video ,docela zajímavé:D http://www.youtube.com/watch?v=ngjBdYzzQng Edit: pokud jsem někoho urazil, tak sorry:cheesygrin: GT5 a FM3 jsou pecka simulatory! a oba chci mít doma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mrkněte na video ,docela zajímavé:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=ngjBdYzzQng Edit: pokud jsem někoho urazil, tak sorry:cheesygrin: GT5 a FM2 jsou pecka simulatory! a oba chci mít doma! tak zvuk F430 jezdnoznacne lepsi ve Forze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 tak zvuk F430 jezdnoznacne lepsi ve Forze souhlasím jinak forza 2 nebyla o grafice ale o hratelnosti a rozšíření nečekal bych kdyby forza 3 nebyla na tom podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ve fm2 neni lepsi zvuk i u ferrari ... ale treba na tiscali.games.cz porovnavali auta ve forze 2 a real... a rikali ze se nejaky chovaj hodne (skoro) realne... akorat na 350z a focuse...:D 350z se prej hrozne lehce dostava do smyku ... (ale i z neho..) a focus se prej pretaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 no hratelnostně forzu předčí i GT4.. Aspoň u mě, jako člověka, co hraje simulátory :D. Dobře máte lepší zvuk F430, ale nezapomeňte se z toho udělat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 gs > no nevim kdo se tu delal z lepsi grafiky GT5 xD btw > ty zvuky nejsou lepsi jen u f430 ale i vseobecne... sou lepsi pro forzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 tohle nema smysl resit jelikoz je jasny ze kazdej si bude stat za svym pisecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Games: blábol děcko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Konec flamu prosim , gejmsi ze se nestydis... Forza bude urcite super simulator , ale na GT proste nema si myslim . Kazdy ma na tohle rozdilny nazor , ja si urcite zahraju obe hry . A verim ze obe budou super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apofis1236 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tak sem ani neprecetl vsechny prispevky ale z toho co se mi podarilo se nestacim divit. Forza je samozrejme to nejlepsi co bude k dostani takze nevidim duvod proc se s temi vecne cekajicimi vubec dohadujete. To ze na zacatku psali ze nikdy nebyl datum vydani mluvi za vse. On neni ani ted takze se te svoji hry jen tak nedockaji. Mozna ze tu bude zase hadka co je lepsi jestli Forza 5 nebo GT5. No a jelikoz je tu forum Xbox 360 mel by moderator vsechny soniky vyhazet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tak sem ani neprecetl vsechny prispevky ale z toho co se mi podarilo se nestacim divit. Forza je samozrejme to nejlepsi co bude k dostani takze nevidim duvod proc se s temi vecne cekajicimi vubec dohadujete. To ze na zacatku psali ze nikdy nebyl datum vydani mluvi za vse. On neni ani ted takze se te svoji hry jen tak nedockaji. Mozna ze tu bude zase hadka co je lepsi jestli Forza 5 nebo GT5. No a jelikoz je tu forum Xbox 360 mel by moderator vsechny soniky vyhazet. 1 ) Tohle forum je pro všechny 2 ) Já osobně sem se shod s ostatními, že obě hry mají něco do sebe, ale GT5 se mi zdá lepší (každej má svůj názor že ?) 3 ) GT5 4. prosince 2009 4 ) Forza to nejlepší co je k dostání ? Na Xbox možná... v rámci konzolí GT5... v rámci her to jsou GTR, rFactor a LFS (PC) to by snad už k flamu tady stačilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apofis1236 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 4.prosince si tady povime. A mas pravdu ze je to forum pro vsechny take jsem se byl kouknout na hry k vam konkretne na sekci download. muhaha hezke takto nejak bude to vase GT5 vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 4.12.09 vychází bundle PS3 SLim + GT5, takže hra by měla jít do oběhu v + - stejné datum. A jo už to chápu... na PS3 prostě není warez a hned je proto horší konzolí.... super názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 4.12.09 vychází bundle PS3 SLim + GT5, takže hra by měla jít do oběhu v + - stejné datum.A jo už to chápu... na PS3 prostě není warez a hned je proto horší konzolí.... super názor. však jo ps3 a GT rulééz!!! xDD jinak ve forze je méně aut bo toho maj méně za sebou = míň prachů na licenci , GT toho má za sebou hodně ... GT2 byl super asi na tom vydělali dobře (i popularitou) GT3 nevim ale GT4 byla taky pecka stejný jak GT2 , teď schválně vydali GT5(demo) za který se platí aby nahrabali ještě nějaký ty prachy tak se nedivím že jich tam bude 1000 a ve forze jenom 400(i 400 je dostatečný bohatě) stejnak těch 1000 au je třeba jedno auto v 10 ročnících ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Nahrál jsem hru a uploadnul i na youtube, tak se když tak mrkněte 8) http://www.youtube.com/watch?v=YaahPZfjwaA (první půlka hra, druhá půlka replay) Jinak hra samotná mě nadchla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxelite Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 jo vypadá to celkem vymazleně jsem na to zvědav :) prý to v určitých věcech překonává Gran Turismo 5...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Nahrál jsem hru a uploadnul i na youtube, tak se když tak mrkněte 8)http://www.youtube.com/watch?v=YaahPZfjwaA (první půlka hra, druhá půlka replay) Jinak hra samotná mě nadchla :-) To si mohol jazdit z pohladu kapoty, lepsi zazitok. Co sa tyka replay, tak ked auto vyslo z vozovky na zeminu, tak to mohlo aspon trosku zaprasit...no, so zvedavy na full. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 To si mohol jazdit z pohladu kapoty, lepsi zazitok. Co sa tyka replay, tak ked auto vyslo z vozovky na zeminu, tak to mohlo aspon trosku zaprasit...no, so zvedavy na full. Vidíš to, to mě nenapadlo zkusit :-) ... to jo, zaprášit se určitě mohlo, uvidíme, jestli v plné něco takového bude, ale každopádně se mi to líbí daleko víc než Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaluthino Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Vidíš to, to mě nenapadlo zkusit :-) ... to jo, zaprášit se určitě mohlo, uvidíme, jestli v plné něco takového bude, ale každopádně se mi to líbí daleko víc než Shift OT: A hral jsi vubec shift? Jelikoz to ve tvem GamerCard nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.