Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 401
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
Odesláno

Ahoj, pařím forzu 3 a chci se zeptat jestli je nejaka finta jak oddálit pohled z kokpitu vidím jen pohled za volantem a část zrcátka což mi přijde málo jde nejak oddalit pohled abych videl celé zrcátko nebo celé čelní sklo např z pohlednu mezi předními sedačkami ? Hraju to na 4:3 televizi na které je hra ale širokouhle s cernymi pruhy tak nevím jestli to muže mít vliv.

Díky

Odesláno
Ahoj, pařím forzu 3 a chci se zeptat jestli je nejaka finta jak oddálit pohled z kokpitu vidím jen pohled za volantem a část zrcátka což mi přijde málo jde nejak oddalit pohled abych videl celé zrcátko nebo celé čelní sklo např z pohlednu mezi předními sedačkami ? Hraju to na 4:3 televizi na které je hra ale širokouhle s cernymi pruhy tak nevím jestli to muže mít vliv.

Díky

http://www.sector.sk/novinka/50116/uprava_kokpitovej_kamery_vo_forza_3.htm

Odesláno

V čem jezdíte by mně zajímalo :) v třídách B a výšše. Teď mám Shelby GT, ve třídě rs1 (Tak nějak myslím to je), a v zatáčkách se nedá uřídit, bud prokluzuje, nebo musím projíždět zatáčky hodně pomalu čímž strašně ztrácím, je to tím že je to muscle které si myslím mají sklon k prokluzu? A není vhodnější zvolit 4wd nebo fwd auto?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu