dj.speedy Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Přesně tak. Objednával jsem z Anglie a mám tam ty auta. Byly tam dva kódy který zpřístupnily ty auta. Ale možná je můžeš koupit v aukčním domě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 počkat to jako Forza 3 je na 2 discích ?? to mě mrzí, chci si jí koupit ale přehazovat DVD jak debil, njn co se dá dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ano je a pokud vím tak to nějak často přehazovat muset nebudeš...myslím že by nebyli takoví volové aby to udělali třeba tak aby si musel přehazovat po každém závodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ano je a pokud vím tak to nějak často přehazovat muset nebudeš...myslím že by nebyli takoví volové aby to udělali třeba tak aby si musel přehazovat po každém závodě... to asi né no, asi tak v polovině hře třeba budeš muset jít na druhé DVD :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Musíš to nainstalovat na HDD.... PS: Teď uploaduju na YT drift movie a zítra tady bude. EDIT: Tak jsem to stihl ještě dnes :) Snad se bude líbit. Střih je udělanej hodně na rychlo protože na to nemám náladu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 počkat to jako Forza 3 je na 2 discích ?? to mě mrzí, chci si jí koupit ale přehazovat DVD jak debil, njn co se dá dělat :( Prehadzovat to nejde, druhe DVD iba instalovat po tom prvom. Samozrejme, ze prve DVD mozes hrat aj bez HDD a na druhe sa budes pozerat polozene niekde na policke :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 me stacilo demo abych zjistil,ze ta hra bude supr:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Jak se líbí video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Jak se líbí video? jak si to dostal do PC? ja kdyz uploadl tak se na webu nezobrazuje jen fotky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 skype jeste jsem nevidel,a nevyjde nejaka specialni edice na jednom tom DVD jak je na to ta specialni mechanika??(nemyslim sberatelskou edici) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Senpu:Když si zobrazíš záznam tak tam máš natočit film. bucan: A jak? 10GB nedáš na jedno dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 ale ja myslim to HD HVD jak je na to na specialni mechanika ktera se da dokoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Pokud to jetě nevíš tak HD DVD je mrtvý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Pokud to jetě nevíš tak HD DVD je mrtvý. to sem udelal stejne to tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Prehadzovat to nejde, druhe DVD iba instalovat po tom prvom. Samozrejme, ze prve DVD mozes hrat aj bez HDD a na druhe sa budes pozerat polozene niekde na policke :cheesygrin: aha tak to ne, na svůj malý HDD to instalovat teda nechci takže si koupím asi nějaký NFS :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Dal jsi natočit film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 1,9GB je takovej problém? SRY DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 aha tak to ne, na svůj malý HDD to instalovat teda nechci takže si koupím asi nějaký NFS :ziped: Zaujimava logika :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ahoj, pařím forzu 3 a chci se zeptat jestli je nejaka finta jak oddálit pohled z kokpitu vidím jen pohled za volantem a část zrcátka což mi přijde málo jde nejak oddalit pohled abych videl celé zrcátko nebo celé čelní sklo např z pohlednu mezi předními sedačkami ? Hraju to na 4:3 televizi na které je hra ale širokouhle s cernymi pruhy tak nevím jestli to muže mít vliv. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 1.) Přesunuto 2.) Jedině uplně změnit pohled a nebo můžeš zkusit jít v dashboardu do system settings -> console settings -> display -> screen format a tam to poštelovat, ale pochybuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gugiamara Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ahoj, pařím forzu 3 a chci se zeptat jestli je nejaka finta jak oddálit pohled z kokpitu vidím jen pohled za volantem a část zrcátka což mi přijde málo jde nejak oddalit pohled abych videl celé zrcátko nebo celé čelní sklo např z pohlednu mezi předními sedačkami ? Hraju to na 4:3 televizi na které je hra ale širokouhle s cernymi pruhy tak nevím jestli to muže mít vliv.Díky http://www.sector.sk/novinka/50116/uprava_kokpitovej_kamery_vo_forza_3.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 V čem jezdíte by mně zajímalo :) v třídách B a výšše. Teď mám Shelby GT, ve třídě rs1 (Tak nějak myslím to je), a v zatáčkách se nedá uřídit, bud prokluzuje, nebo musím projíždět zatáčky hodně pomalu čímž strašně ztrácím, je to tím že je to muscle které si myslím mají sklon k prokluzu? A není vhodnější zvolit 4wd nebo fwd auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 http://www.sector.sk/novinka/50116/uprava_kokpitovej_kamery_vo_forza_3.htm Díky za radu funguje to dobře jen pozor když se tohle nastaví tak při hře ve splitscreen jsou hrozně malinkaty auticka diky hodně vzdálené kameře takže se to moc nedá hrát. Takže když budete hrát splitscreen tak tu volbu multiscreen vypnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Ahoj, nevíte někdo kde bych sehnal nějaký typy a návody, jak efektivně tningovat a nastavovat auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Lidi nemáte nějaký info jestli se planujou nejaky auta ve verzi cabrio? Dost mi ve forze chyběj :) takovy porsche 911 v cabriu nad tim bych ukapl slinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.