Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Motorsport 3

manousp

Recommended Posts

• Odpovědi 401
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

ano je a pokud vím tak to nějak často přehazovat muset nebudeš...myslím že by nebyli takoví volové aby to udělali třeba tak aby si musel přehazovat po každém závodě...

to asi né no, asi tak v polovině hře třeba budeš muset jít na druhé DVD :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

počkat to jako Forza 3 je na 2 discích ??

to mě mrzí, chci si jí koupit ale přehazovat DVD jak debil, njn co se dá dělat :(

Prehadzovat to nejde, druhe DVD iba instalovat po tom prvom. Samozrejme, ze prve DVD mozes hrat aj bez HDD a na druhe sa budes pozerat polozene niekde na policke :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Prehadzovat to nejde, druhe DVD iba instalovat po tom prvom. Samozrejme, ze prve DVD mozes hrat aj bez HDD a na druhe sa budes pozerat polozene niekde na policke :cheesygrin:

aha tak to ne, na svůj malý HDD to instalovat teda nechci takže si koupím asi nějaký NFS :ziped:

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Ahoj, pařím forzu 3 a chci se zeptat jestli je nejaka finta jak oddálit pohled z kokpitu vidím jen pohled za volantem a část zrcátka což mi přijde málo jde nejak oddalit pohled abych videl celé zrcátko nebo celé čelní sklo např z pohlednu mezi předními sedačkami ? Hraju to na 4:3 televizi na které je hra ale širokouhle s cernymi pruhy tak nevím jestli to muže mít vliv.

Díky

Odkaz ke komentáři

Ahoj, pařím forzu 3 a chci se zeptat jestli je nejaka finta jak oddálit pohled z kokpitu vidím jen pohled za volantem a část zrcátka což mi přijde málo jde nejak oddalit pohled abych videl celé zrcátko nebo celé čelní sklo např z pohlednu mezi předními sedačkami ? Hraju to na 4:3 televizi na které je hra ale širokouhle s cernymi pruhy tak nevím jestli to muže mít vliv.

Díky

http://www.sector.sk/novinka/50116/uprava_kokpitovej_kamery_vo_forza_3.htm

Odkaz ke komentáři

V čem jezdíte by mně zajímalo :) v třídách B a výšše. Teď mám Shelby GT, ve třídě rs1 (Tak nějak myslím to je), a v zatáčkách se nedá uřídit, bud prokluzuje, nebo musím projíždět zatáčky hodně pomalu čímž strašně ztrácím, je to tím že je to muscle které si myslím mají sklon k prokluzu? A není vhodnější zvolit 4wd nebo fwd auto?

Odkaz ke komentáři

Díky za radu funguje to dobře jen pozor když se tohle nastaví tak při hře ve splitscreen jsou hrozně malinkaty auticka diky hodně vzdálené kameře takže se to moc nedá hrát. Takže když budete hrát splitscreen tak tu volbu multiscreen vypnout :)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu