Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 401
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
Odesláno

Ahoj, pařím forzu 3 a chci se zeptat jestli je nejaka finta jak oddálit pohled z kokpitu vidím jen pohled za volantem a část zrcátka což mi přijde málo jde nejak oddalit pohled abych videl celé zrcátko nebo celé čelní sklo např z pohlednu mezi předními sedačkami ? Hraju to na 4:3 televizi na které je hra ale širokouhle s cernymi pruhy tak nevím jestli to muže mít vliv.

Díky

Odesláno
  Honzikkk napsal:
Ahoj, pařím forzu 3 a chci se zeptat jestli je nejaka finta jak oddálit pohled z kokpitu vidím jen pohled za volantem a část zrcátka což mi přijde málo jde nejak oddalit pohled abych videl celé zrcátko nebo celé čelní sklo např z pohlednu mezi předními sedačkami ? Hraju to na 4:3 televizi na které je hra ale širokouhle s cernymi pruhy tak nevím jestli to muže mít vliv.

Díky

http://www.sector.sk/novinka/50116/uprava_kokpitovej_kamery_vo_forza_3.htm

Odesláno

V čem jezdíte by mně zajímalo :) v třídách B a výšše. Teď mám Shelby GT, ve třídě rs1 (Tak nějak myslím to je), a v zatáčkách se nedá uřídit, bud prokluzuje, nebo musím projíždět zatáčky hodně pomalu čímž strašně ztrácím, je to tím že je to muscle které si myslím mají sklon k prokluzu? A není vhodnější zvolit 4wd nebo fwd auto?

Odesláno
  MarekUram napsal:
Díky za radu funguje to dobře jen pozor když se tohle nastaví tak při hře ve splitscreen jsou hrozně malinkaty auticka diky hodně vzdálené kameře takže se to moc nedá hrát. Takže když budete hrát splitscreen tak tu volbu multiscreen vypnout :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu