trezzor Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Lidi nemáte nějaký info jestli se planujou nejaky auta ve verzi cabrio? Dost mi ve forze chyběj :) takovy porsche 911 v cabriu nad tim bych ukapl slinu. Cabrio na okruhu...dobry napad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Zdar lidi! Nevíte kde sehnat nějaký rady, jak si vyladit auto? Ty šílenci na live s tim dělají zázraky.... A já i když koupim drahej tuning z něčí výlohy tak je kvalitní tak jeden ze čtyř! Díky!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Cabrio na okruhu...dobry napad :D Mno ja mam prave radsi ty trate v přírodě... amalfi, japonsko apd... tak nevidim duvod proc by tam nemohly byt cabria :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Otazku poloz tvorcom, preco sa im nechce robit v hre cabria :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikkk Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Nestalo se vám někdy že při načítání tratě vám vytuhnul xbox? Stava se mi to od doby co jsem zacal hrát na nové full HD televizi ale nezdá se mi že by to na to mělo vliv protože to dělá pouze u forzy 3 a tratí které jsou na druhém DVD a zcela náhodně třeba jednou za 2-3 dny. Po vytuhnutí musím vypnout xbox a po najetí vymazat cache jinak trat proste nenajede. Po zapnutí hry to pak vyžaduje aktualizaci hry z livka.. provedu a nejakou dobu to zase slape bez problemu. Nemáte s tím nekdo zkusenost nevíte co by to mohlo ovlivnit ? Hru jsem zkousel preinstalovat ale zadny vysledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Otazku poloz tvorcom, preco sa im nechce robit v hre cabria :D vždyť tam je jedno cabrio :D shelby cobra :D -> ze vnitř a z venku :D jinak zkoušel jsem nějaký fotky, škoda že nejdou dělat tak pěkný fotky jako ve forze 2 ale i tak se mi pár fotek hodně povedlo ... tohle je asi nej který jsem zatím udělal http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/131/a/5/Nissan_GT_R_by_Zavorka.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 čau chci se zeptat v reálným světě se v autech extra nevyznám respektive v motoru tak se chci zeptat co tam mění nejvíc zvuk ? mám ted ve hre my oblibeny auto charger 69 ale kdyz ho vytunim uz nema takovej ten klasickej zvuk jediny co to meni je vyfuk,turbo a ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 čau chci se zeptat v reálným světě se v autech extra nevyznám respektive v motoru tak se chci zeptat co tam mění nejvíc zvuk ? mám ted ve hre my oblibeny auto charger 69 ale kdyz ho vytunim uz nema takovej ten klasickej zvuk jediny co to meni je vyfuk,turbo a ? U takovyhle aut ten zvuk dela motor a ne vyfuk...ale ve hrach je to jiny..tam snad u kazde zavodni hry po tuningu i takovyhle auto typicky muscle car zvuk zatichne a je to spis sportovni auto..jedina vyjimka co si ja pamatuju byl vytuneje Ford Mustang v NFS Most Wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 co vím tak část zvuku motoru dělá výfuk ... snad ne? po tuningu výfuku se změní zvuk motoru ono taky celkem dost toho zvuku jde práve z výfuku nebo se pletu? proč by to tak pak řvalo když je auto bez výfuku který ten zvuk tak nějak tlumí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Podle mě to třeba výfuk do jistý míry ovlinit může, ale zvuk vytváří motor tim mechanismem (válce, písty ...), kterej má za následek spalování benzínů. Když si vezmež třeba samotný turbo, tak taky vydává takovej svuj charakteristickej zvuk ... a třeba dvoutakt bude mít jinej zvuk než čtyřtakt, at je vejfuk jakejkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 :PEDIT: pár nej fotek co jsem udělal -> http://zavorka.deviantart.com/gallery/#Forza-MotorSport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeCZko Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Asi blbost, ale zeptam se. Kdyz mam nainstalovany i druhy DVD, mam automaticky pristup ke vsem tratim? Myslim v rezimu volne jizdy nebo splitscreen... Nebo se postupne odkryvaji? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 TeCZko: Všechno je odemčený :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Zdravim, pokud nemam HDD neni asi jiná možnost jak nainstalovat 2 DVD že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 PHASE87: Na flashku nebo jiný zařízení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Taky můžeš na flashku/externí HDD s NXE 9199 http://console-forum.net/showthread.php?t=90168 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero23 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Čau potřebuji pomoct hraju forzu motorsport tři v čestině ale jak jsem se přihlásil na xbox live zapl forzu tak se mi objevilo neco update tak jsem dal yes zacalo se neco stahovat a jak se to stahlo tak forza je v anglictine nevíte jak to mám dát zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Podívej se ,jestli máš v nastavení LOCALE czech republic ( jestli se ti to nezměnilo ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 prosím o radu, a to jak zprovoznim on-line multiplayer? LOL už sem to našel i tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidk Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Zdravím..musím pálit obě DVD?..jedno pro hraní a druhé pro instalaci na HDD..nebo je nějaký způsob jak nainstalovat bez toho aniž bych musel pálit?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Ina moznost je JTagnuta konzola, tu asi nemas. Takze zostava na DVD DL. Nemusis palit obe, ale nebudes mat z druheho DVD dalsie auta a trate. A ked budes mat 2 DVD, tak nainstaluj si obe, ved preco chces hravat z mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidk Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Jj....nahraju obě :) díky za info...jinak projet flashem obě dvd kvůli ochraně co?..jj to je přeci jasné :D...tak díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 To není tak docela pravda. Z druhého DVD se dají vytáhnout potřebné soubory (třeba přes Xbox Image Browser) a pak je normálně naházet na HDD. Všechny DLC jsou volné (jsou na disku, že) a není tedy problém s jejich spuštěním. Vypalovat se nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Neviem o tom, ze by na druhom DVD boli DLCcka. Tak to vyslo normalne, dvojdiskova hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Chceš strukturu adresářů druhého DVD? Ty soubory, co tam jsou se chovají přesně jako DLC jiných her na disku i se stejně instalují. Jen se schválně podívej na obsah HDD, najdeš i s popisem "Marketplace Content". Nikdy nebyly ke stažení přes Live, to je pravda, ale Xbox s nimi přesně takhle pracuje. A to je hlavní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.