Kapky Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Zdravím:o) nevíte plss někdo, kdy vyjde Forza Motorsport 3 Ultimate Edition?:( psali, že už měla bejt v říjnu, ale furt nic..:( díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Už stahuju, takže začni hledat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 neposlal by jsi mi linky do pm ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 a neobsahuje Ultimate Edition taky tu novou ochranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Ne. ultimate je wave 4, všechno při starým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Ne. ultimate je wave 4, všechno při starým. forza 3 je wawe 3 ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Myslím že byla wave 4. Každopádně je to jedno, bude to fungovat a neřešíš problémy viz Assassin creed brotherhood. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holota Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 existuje nejakej torrent na Ultimate Edition? jinak pokud uz mam zakladni verzi, staci stahnout jen druhy dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Pokud by z druhýho DVD šli vytáhnout ty DLC jak říkáš, tak je normálně nainstuluju z udělanýho dvd nebo musím připojit přes sata k pc a pak je tam nahrát ? Někdo říkal, že to ale nemusí fungovat a nebo že pak hrozí ban , je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Pokud by z druhýho DVD šli vytáhnout ty DLC jak říkáš, tak je normálně nainstuluju z udělanýho dvd nebo musím připojit přes sata k pc a pak je tam nahrát ? Někdo říkal, že to ale nemusí fungovat a nebo že pak hrozí ban , je to pravda ? ano jde to ban? proč? ... ban stejnak dostaneš na flash dřív či později ... jinak házet to hned na hdd je nesmysl ... stejnak si to vypalíš někde na dvd abys měl zalohu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 lavoo: pokud máš vypálené DVD, tak nic tahat nemusíš, to prostě normálně nainstaluješ. Pokud pálit nechceš, tak ano, přes SATA a PC. Zavorka: Proč pálit na DVD? Já si třeba pořídil 1TB HDD a zálohuju tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 a jak by se to dalo z dvd2 vytahnout jaksi mi pod W7 Xbox Image Browser nechce fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Přesně tak, jak teda vytáhnu DLC balíčky z druhého DVD a vypálím na DVD aby se mi to nainstalovalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Vyplatí se tahat Ultimate edition, je tam víc tratí a automobilů než v normální 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Vyplatí se tahat Ultimate edition, je tam víc tratí a automobilů než v normální 3 ? http://forzamotorsport.net/en-us/Forza_Motorsport_3_Ultimate_Collection/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Bohužel fotky jsou trošku víc roztáhnuté a část nejde vidět a já ted nemám jak je zmenšit NEW! Nissan 370z click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper NEW! Nissan Skyline click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper NEW! McLaren MP4-12C click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper NEW! Lamboghnini Gallardo click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper click on image for HD ready Wallpaper All my photos -> http://zavorka.deviantart.com/gallery/25250364 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Jsem úplně nějakej zmatenej. Už vyšlo Ultimate Collection? Podle off. informací už mělo vyjít, ovšem nikde nevidím na stažení, a nikdo o tom moc nemluví, tak nevím. //Edit: Tak jo, jsem kokot, na minulý stránce všechno je :D http://isohunt.com/torrent_details/252262449/9a802182c25ddb55e66aea5d91b815fdeb69018d?tab=summary Nikde jsem nenašel zákaz postování torrentů, tak tu jeden máte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323f Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 daj se ve forze3 udelat fotky aut? nemyslim jen ty na sedem pozadi ale napr. ze hry a nebo jak je v uvodnim menu ta sekvence aktualniho auta se kterym jezdim (z te by to bylo idealni jelikoz to maj pekne udelany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 daj se ve forze3 udelat fotky aut? nemyslim jen ty na sedem pozadi ale napr. ze hry a nebo jak je v uvodnim menu ta sekvence aktualniho auta se kterym jezdim (z te by to bylo idealni jelikoz to maj pekne udelany) Daju....ved to mas tam viditelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323f Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 no to sem nasel ale auto stoji na sedem pozadi a ja mel na mysli fotku treba na trati a nebo z te animace v menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 normál dáš pauzu a v tom menu máš fotomod nebo jak se to jmenuje ... jak jsem to asi udělal já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiky8 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Zdravím, už nějakou dobu dumám nad tím ja udělat wheelie ve forze. Hledal jsem všude možně a nemohl jsem nic pořádného najít .... sem tam nějaké nastavení vozu ale nebylo to asi dost podrobné protože mi to stejně nešlo :-D jediné čeho sem docílil bylo že mi u renolda 5 turbo při 300 km/h vlyletěl asi na 1 sekundu čumák do vzduchu a to jen na trati lemans old jak tam je asi největší rovinka ze všech tratí :-D . Mohl by mi někdo poslat nastavení tunningu u někrerého z následujících aut aby dělalo wheelie: audi RS4, toyota supra (1997 ), nissan GTR (2010), audi q7 (s tou mi to skoro šlo :-D) shelby gt500 (to z filmu 60 sekund) renault 5 turbo, nissan datsun 510, bugatti veyron :-D, lamborghini reventon, ferrari fxx, alfa 8c, dodge viper GTS, chevrolet camaro (2007?) a mám tam i další ale teď si nevzpomínám :-D to nastavení bych chtěl sem na fórum, skončilo mi gold na xbox live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiky8 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Odpovídám sice trochu pozdě ale doufám že né zbytečně :-D no u auta dělá zvuk vejfuk (svod od válce, koncovka) turbo(pokud je) kompresor (pokud je) taky dělá hodně pokud máš lepší vzduchovej filtr, jako to že tam kmitaj písty to je jasný ale dělá to tak 40% zvuku, o zbytek se straraj ty věci co jsem zmínil je jich více .... pokud máte v autě hodně elektroniky tak to dělá taky trochu jinej zvuk, takovej pištivej :-D viz mitsubishi evo7-10, když máte ostrou vačku tak to změní trochu zvuk protože se změní otevírání ventilů, je toho hodně ale nejvíc podle mě dělá vejfuk a to myslim už od válce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holota Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 lavoo: pokud máš vypálené DVD, tak nic tahat nemusíš, to prostě normálně nainstaluješ. Pokud pálit nechceš, tak ano, přes SATA a PC.Zavorka: Proč pálit na DVD? Já si třeba pořídil 1TB HDD a zálohuju tam. jak rozjedu image hry z PC disku? koupil sem si 2tb disk a rozjet hry bez nutnosti vypalovani by se mi hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Potřebuješ JTAGovanou konzoli. Bez ní to jaksi nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.