trezzor Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 iv zatáčne může brzdit ...ale musí rozdělit přilnavost tak aby projel ... pokud se ti zablokují kola(pokud nemáš zapnutý ABS) tak auto samozřejmě pojede rovně místo do zatáčky Mal som na mysli, ako si to ty napisal...ze nie naplno brzdit, ale to by uz mohol vediet. Hlavne brzdenie je pred zakrutou a nie to do zakruty napalit a potom plna brzda...omg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 děkuji Zavorka za odpověď, to vše jsem věděl, problém je v ovladači a levým trigrem. A ty trezzor, až bude chtít příště někdo poradit, mohl by ses chovat méně arogantně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreedWolf28 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Potřeboval bych radu, mám forzu 3 Limited collectors edition, balíčky všechny stažený akorát mi chyběj tyhle auta který jsou v Ultimate verzi (Lancia 037 Stradale, Jaguar D type, Chrysler Plymouth Cuda a Porsche 550 Spyder) to poslední je na xbox live ke stažení jako ultimate - sample. Ostatní nic ani v aukčním domě nejsou, kde se to dá sehnat? Samoržejmně taky nemám Stig Garage s Lexus LFA, Koenigsegg CCX a Mercedes Benz SLS AMG. Moc díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Mal som na mysli, ako si to ty napisal...ze nie naplno brzdit, ale to by uz mohol vediet. Hlavne brzdenie je pred zakrutou a nie to do zakruty napalit a potom plna brzda...omg. jasně chápu ... já to více rozebral :D nejlepší je samozřejmě nejvíc brzdit před zatáčkou kdy není třeba přilnavosti na zatáčení takže brždění je nejefektivnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreedWolf28 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 tak jsem si schválně stáhnul z xbox marketplace Ultimate pack - sample. který je zadarmo, porsche 550 spyder je okej v obchodě ke koupi, ale u stigs garage pack mě to hází tehle samej fail: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Click For HD ready wallpaper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 chci se zeptat, kdyz nainstaluju disk 2 budu mit zpristupnenej Nürburgring GP Track Pack ? nebo ho musim nejak vyhrat pripadne ho koupit??? Jsou ve forze polozky ktere jdou jenom koupit a nejdou vyhrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos99 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Chci se zeptat, co se týče zvyšování výkonu. Používáte to rychlý vylepšení nebo to děláte manuálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 ja to tam peru rychle :) ale kdyz si chci dovylepsit tak uz to jedu sam . pac ti to nahazi treba jen na 580 a do 600 sit o natunim sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Tak bude pro Forzu 3 nová verze která bude podporovat Kinnect : http://123kinect.com/forza-motorsport-3-kinect-support/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 stáhnul jsem si forzu 3 verzi ultimate collection - TETU a když jsem dal volnou hru, tak po výběru auta a tratě se mi xko totálně seklo. zkoušel jsem to asi 5x a pokaždý to udělalo. "kariéra" funguje bez problému. oda disky instalovány na hdd. prosím toho kdo má stáhlou tuto verzi zkuste to jestli vám to dělá taky. dik. přijde mi to divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 stáhnul jsem si forzu 3 verzi ultimate edition - TETU a když jsem dal volnou hru, tak po výběru auta a tratě se mi xko totálně seklo. zkoušel jsem to asi 5x a pokaždý to udělalo. "kariéra" funguje bez problému. oda disky instalovány na hdd. prosím toho kdo má stáhlou tuto verzi zkuste to jestli vám to dělá taky. dik. přijde mi to divný ja to nemam volna jizda jede normalne, nevim kde mas problem :? bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Zdravím vás všechny, mám taky jednu otázečku. Už se vám stalo, že jste si nainstalovali Forza dvd2 spustili hru a stejně to po vás chce nainstalovat Disk 2 i přes to, že je na HDD již nainstalovaný. Kamaradům vše fungovalo, do nainstalováni nového Dashboardu, já jsem to instaloval až po novém Dashboardu. Může to být právě tím Dashboardem nebo něčím jiným? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 záleží jak si ho instaloval ... musít ho nainstalovat přes spuštěný disk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Nejprve jsem to instaloval přímo ve hře, kde to po mě chtělo dvd2, vše se nainstalovalo, ale pořád nejde, potom jsem to zkoušel odinstalovaz a zkusil jsem to přes Dashboard a pořad nic, docela mě to štve protože Forzu hraju rád a chtěl bych tam mít všechny okruhy a auta, ale bohužel to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ked si to prvykrat nainstaloval po tom DVD1 a pises ze to neslo ani vtedy....co neslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 tak jak jsem psal o vytuhnutí konzole při zvolení volná hra ve f3 ultimate collection, vymazal jsem cache xka a pak to normálně běželo (zkoušel jsem to asi 3x a bez záseku) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Safra mě konzole tuhne i po vymazání Cache :( Stáhnul se mi znova patch, poprvý jsem to spustil ale byla rozházená grafika a po druhý už to zase nešlo a zamrzala mi zase konzole. Safra porte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericek74 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Na jedny trati se mi stava porad dokola, ze se pokazi grafika a auto jako by ve vzduchu, ale jede porad, po chvili se grafika spravi a vse je ok. Jenze potom problem je, ze nemuzu pokracovat dal, proste po projeti cile jede auto samo porad dokola a jediny co jde je skocit do dashboardu nebo vypnout cely xbox, proste nejde pokracovat v dalsich zavodech, tudiz se to ani neulozi. Mam Forzu 3 Ultimate edition, instalace obou dvd probehla bez problemu. Stazeno 2x , vysmahnuto 2x , ale dela to stejne. Poradi nekdo? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Zdravím vás všechny,mám taky jednu otázečku. Už se vám stalo, že jste si nainstalovali Forza dvd2 spustili hru a stejně to po vás chce nainstalovat Disk 2 i přes to, že je na HDD již nainstalovaný. Kamaradům vše fungovalo, do nainstalováni nového Dashboardu, já jsem to instaloval až po novém Dashboardu. Může to být právě tím Dashboardem nebo něčím jiným? Díky. Prosímtě tobě to dělá u každého závodu ? Zjistil jsem že mi to dělá jen v mistroství světta a okruh Le Mans Circuit de La Sarte na 4 kola 13,65 KM .. zkusil jsem normální závody a ty jdou no probléma, a to jsem to zkoušel ze dvou DVD a i z originálního DVD a stejně mi to nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericek74 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Prosímtě tobě to dělá u každého závodu ?Zjistil jsem že mi to dělá jen v mistroství světta a okruh Le Mans Circuit de La Sarte na 4 kola 13,65 KM .. zkusil jsem normální závody a ty jdou no probléma, a to jsem to zkoušel ze dvou DVD a i z originálního DVD a stejně mi to nejde :( U každého závodu ne, zatím to dělá jen u tratě Road America Full Circuit v kariéře i ve volném závodu. Zatím tedy, moc odježděno nemám tak uvidím dál co půjde a nepůjde. Ale je to k vzteku. Nepomohlo ani vyčištění cache. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Je to akorÁt nedoČÍtÁnÍ textur dĚlÁ to u leman tratĚ protoŽe je nejdelŠÍ... StaČÍ nainstalovat na hdd nebo to ignorovoat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericek74 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Je to akorÁt nedoČÍtÁnÍ textur dĚlÁ to u leman tratĚ protoŽe je nejdelŠÍ...StaČÍ nainstalovat na hdd nebo to ignorovoat To načítání textur dělá u tratě Road America Full Circuit, závod dojedu v pohodě, jenže pak problém , že se nedostanu dál. Prostě nejde pokračovat, po projetí cíle nenaběhne tabulka kde je možno pokračovat, jen to ukazuje jak auto jede dál po okruhu. To načítání bych přežil, ale že nejde pokračovat to je v háji. Zkoušel jsem to jak z HDD tak rovnou z dvd a dělá to obojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 tak to je nejaky bug nebo chyba...to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.