TeronCZ Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 čau chci se zeptat jak se jmenuje trať která vypadá jako "volné parkoviště na drift" jak hledám nemůžu to najít. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 čau chci se zeptat jak se jmenuje trať která vypadá jako "volné parkoviště na drift" jak hledám nemůžu to najít. Díky moc Kedze je to DLC pridavok, tak ho najdes aj na druhom DVD v Forza Motorsport 3 - Ultimate Collection. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 aha, tak já mám jenom 1dvd, protože na xboxu mám jen 20Gb HDD, a nešla by speciálně tahle trať tam natáhnout přes flash disk (internet v xku nemám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teamferrari Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 mam menší problém....vždycky když se pokoušim nainstalovat disk 2 tak se to sekne...zkoušel sem to i vypálit podruhý jinou verzi a taky nic...pls nevíte nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 aha, tak já mám jenom 1dvd, protože na xboxu mám jen 20Gb HDD, a nešla by speciálně tahle trať tam natáhnout přes flash disk (internet v xku nemám) Vobec ti nerozumiem. Mas "jenom" 20GB a to je malo na dve DVD DL? Navyse to DVD2 nie je 6,8GB, ale o polovicu menej. A dalsie navyse hadam poznas http://support.microsoft.com/kb/981974/cs pretoze ak nie, tak...no comment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 já to myslel takhle, forza motorsport 3 má 2dvd, já mám jen to první a nevím jesli třeba na datadisky na mafii nebudu muset mít na hdd místo, a větší Hdd si budu kupovat až tak za 3měsíce, a tak se ptám jestli se někde dají stáhnout tratě do forzy z internetu do pc a pak jen přetáhnout do xka, protože na xboxu nemám live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 já to myslel takhle, forza motorsport 3 má 2dvd, já mám jen to první a nevím jesli třeba na datadisky na mafii nebudu muset mít na hdd místo, a větší Hdd si budu kupovat až tak za 3měsíce, a tak se ptám jestli se někde dají stáhnout tratě do forzy z internetu do pc a pak jen přetáhnout do xka, protože na xboxu nemám live. Ty si mantinel alebo co? Ved ti pisem, ze to mas okrem XLive aj na DVD (druhom) z Forza 3: Ultimate Collection. Tak si ho stiahni, napal a instaluj na USB flashku, alebo ext. HDD, ked nechces zaplnit xboxHDD! Este nieco potrebujes vediet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 nn diky, a sorry no mam xko pul roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Zdravím. Chystám se koupit xbox a forzu... Rád si s Vámi zajezdím. Pro začátek si mě můžete přidat do přátel. Jinak automobilových her mám naježděno dost. GT, TDU, NFS, atd... Dík. Můj nick: CZBatista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Nejprve jsem to instaloval přímo ve hře, kde to po mě chtělo dvd2, vše se nainstalovalo, ale pořád nejde, potom jsem to zkoušel odinstalovaz a zkusil jsem to přes Dashboard a pořad nic, docela mě to štve protože Forzu hraju rád a chtěl bych tam mít všechny okruhy a auta, ale bohužel to nejde. Chlapi at to instaluju jak chci tak se mi proste druhe dvd neukaze primo ve hre jako nainstalovane ale v dashu je vse ok, mate nekdo stejny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teamferrari Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 vážně nikdo neví přoč mi to nejde nainstalovat? dcela rád bych si vyzkoušel nějaky jiný auta ale nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Zalohuj si save na flesku,cele to smaz a zkus to cele znova od cd1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatanaka15 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Ahoj,prosím o radu. Při spuštění hry mi to nappíše,že je nutné se připojit na x-live a stáhnout nutnou aktualizaci hry.....a dál mě to nepustí,takže hru nemůžu hrát..... Co je špatně???? Za případnou radu děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ahoj,prosím o radu.Při spuštění hry mi to nappíše,že je nutné se připojit na x-live a stáhnout nutnou aktualizaci hry.....a dál mě to nepustí,takže hru nemůžu hrát..... Co je špatně???? Za případnou radu děkuji. bud ten update stahni, a nebo se nepripojuj na Live, pri prvnim spusteni hry, kdyz sem byl pripojenej na live tak to po me chtelo taky at si ho stahnu edit: ten posledni ajch tusim Solid Gold me uz ubiji, vidim to tak jeste na 20 hodin hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maddogg Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Nevíte zda se dá ještě někde sehnat Microsoft Wireless racing wheel V2? Nebo nějaký jiný rozumný volant k forze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 nevíte kde sehnat dlc cars mam tam hozenej flash tak nechci riskovat ze dostanu ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Dohrál někdo tuhle hru? zajímala by mě délka hraní...protože se mi zdá že je to fakt šíleně k-u-r-e-v-s-k-y dlouhý :D...teda nevim jak pro ostatní, ale tahle hra se nedá snad dohrát ani během 14ti dnů v kuse :D...jeden závod mi dá 0,1% v kariéře...máte někdo nějakej průměrnej čas dohrání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ja jsem nekde cetl pres 100 hodin, zrovna tenhle tyden jsem si Forzu koupil a prekvapilo me, jak rychle skacou achievmenty a driver lvl....ale asi to bude cim dal pomalejsi, kazdopadne tohle je hra, co cloveka zabavi ooooooopravdu dlouho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 já mam dohráno asi necelý 4% hry a jsem na lvl 11...tyjo ale 100 hodin, to je fakt síla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ja to ted hraju skoro porad, tyhle simulatory me nikdy moc nebrali, ale tohle je pecka...rikal jsem si ze vydrzim a pockam si na Forzu 4, ale neslo to... A tohle je proste obrovska hra....pres 500 aut, pres 10 trati, proste bomba... a to jsem sehnal ultimate collectio za neceleych pet kil, coz je super protoze normalni edice byla skoro dvakrat drazsi (asi kvuli cestine) a je fajn mit nejaky 100 aut navic a to vcetne kousku ze stigovi garaze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ja jsem nekde cetl pres 100 hodin, zrovna tenhle tyden jsem si Forzu koupil a prekvapilo me, jak rychle skacou achievmenty a driver lvl....ale asi to bude cim dal pomalejsi, kazdopadne tohle je hra, co cloveka zabavi ooooooopravdu dlouho.... lvly/ajchy naskacou hodne rychle.. oproti forze 2 kde jsem udelal max. 44 lvl... tak tady byl 50 hned, ovsem pro 100% ajchu je potreba udelat vsechny trate na gold, coz nejaky ten cas zabere.. ja osobne vzdycky hral chvili a do dneska si to zahraju este ale jeste dohrano nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Mě osobně taky nikdy tyhle simulátory nebavili a tuto je as jediná hra která mě alespon trochu chytla z těch simulátorů...ale zase žádnej šlágr to pro mě taky neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Tak ono kdyz palis, tak ses mozna vic "vybiravy" rukou ti projde spostu her a dlouhou dobu stravis jen s temi, ktere te opravdu bavi, kdyz kupujes originalky, je ten pristup trochu jiny...pro me ale super zavody s obrovskou trvanlivosti....akorat jsem si chtel zkusit multak, kde me stvalo, ze dost zalezo jaky si vyberes auto, takze jsem poradne nevedel co vybrat a nedopadl jsem zrovna dobre....a to jsem jel v nejaky stihacce, ktera se ani nedala skoro uridit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 O to vubec nejde že si je vypaluju, hry si kupuju jen na PS3 - ty co vyjdou speciálně jen pro PS3...mě baví téměř jakákoliv hra ale hlavně ne něco hororovýho, to sem pak podělanej ještě dvě hodiny po vypnutí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Myslel jsem to tak, ze kdyz si hry kupujes, vic si jich "vazis"...kdyz vypalujes (alespon kdyz jsem ja vypaloval) tak mi proslo rukama spoustu her a nektere jsem jen zapnul a hned odhodil.... clovek to proste bere trochu jinak, me kdyz uz to tolik nebavi, tak si usim pockat a koupit nejakou jinou hru, "pirát" si proste zadfaco vypali neco novyho, neodsuzuju to, jen rikam jak to je a bavil jsem se s tim s nekolima lidma, kteri m dali za pravu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.