ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 no pravda to více méně je, mam tady přes 80 her a mam dohráno možná něco přes 20 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Kazdopadne Forza je v pomeru cena/"výkon" opravud super vyhodna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Mám otázku, když se dojede série závodů (asi 4-5) dané třídy, tak je tam jakoby jeden delší ze kterého se počítají body do sezony (tak nějak to myslím je) , tak já se ptám jestli to jde nějak změnit abych ty hlavní větší závody nejezdil ve třídě R3 ? Ta mě totiž asi nejmíň baví... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Myslis jak se jezdi ta mistrostvi? Tam se proste kazdou sezonu zvysuje trida (ikdyz pravda nektere to preskakuje...)...v tom pripade bych zkusil zahlede u eventu (nevim jak je to v ceske verzi)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Přesně to myslím, právě tam mám už strašně dlouho ty R3 , vždycky mě to donutí tu forzu vypnout, baví mě teda radší jezdit s něčím lidově dostupným a trochu si to poladit :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak si to vyber v klenderi nebo kde...tam jak vybiras vsechn zavody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Mám dotaz a nebudu kvuli tomu zakládat novej topic. Potřebuju radu, ikdyž je mi trapné se na to ptát. K dokončení k jednomu Achieventu potřebujete udělat film, ten vím jak se dělá, ale nevím jak pořídím re-play :(, když dojedu závod, nikde tam nemám nabídku na záznam a podobně, mohl by mi někdo říci, jak na to? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 A máš harddisk v xboxu? Já mám slim 4gb a taky tam nebyla nabídka na zobrazení replaye, ale s hdd, který jsem si koupil už tam nabídka je...prostě potřebuješ HDD. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Áha, tak v tom případě jsme doma :D díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Tak co jezdci, máte někdo 1000G? :D Vzhledem k tomu, že se to dá nasimulovat, si myslím že nejtěžší achievement je stejně ten Drift Lap za 5G :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 já mám 1000 G a žádná sranda to nebyla, hlavně je to časově náročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Ten drift na na sto tisíc, mi dává zabrat stále :D, jinak tuhle hru bych velice rád dohrál na plno :), akorát neudělám ten Ach... za to video, dokud nekoupím hard :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 A nestačila by na ten replay místo harddisku jen flashka, aspoň 8 GB...? Ten drift na na sto tisíc, mi dává zabrat stále :D, jinak tuhle hru bych velice rád dohrál na plno :), akorát neudělám ten Ach... za to video, dokud nekoupím hard :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Nevím, možná jo... Díky za tip, teď nejsem doma, jak vyzkouším tak napíšu výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Myslel jsem to tak, ze kdyz si hry kupujes, vic si jich "vazis"...kdyz vypalujes (alespon kdyz jsem ja vypaloval) tak mi proslo rukama spoustu her a nektere jsem jen zapnul a hned odhodil.... clovek to proste bere trochu jinak, me kdyz uz to tolik nebavi, tak si usim pockat a koupit nejakou jinou hru, "pirát" si proste zadfaco vypali neco novyho, neodsuzuju to, jen rikam jak to je a bavil jsem se s tim s nekolima lidma, kteri m dali za pravu :) Vnímám to naprosto stejně... když jsem měl fata s flashem, pálil jsem každou pí****. Ted si fakt vyberu kvalitni hru, uziju si ji, vyuziju maximalne a je to uplne jiny pocit z hrani, clovek si toho pak skutecne vice vazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 drift za 100k není tak težký horší je hru dojet až dokonce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Takže po zapojení flashdisku do xka, stejně nemohu uložit záznam a později z něj udělat film :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Otázka na ty co udělali Drift Lap: jak jste tom ohli udělat? Napište sem prosím třeba auto s kterym jste to udělali, popř. jaké jste měli nastavení atd... Už jsem to jel několikrát, ale přes 25 000 se nedostanu :D dá se to vůbec s joypadem udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Kde se tam dá driftovat , kromě normálních závodů ? je i něco speciálního jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Řekl bych, že jsou jenom norální závody a nejlepší na to bude asi nejdelší trať... já se o to pokoušel na Nurburgringu, ale zatím neuspěšně :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 měl jsem doma kámoše co je 3. nejlepší drifter v ČR a lépe driftovat mu jde rozhodně v reálu :) Ale docela dával i na Xboxu , ale nedaří se takové dlouhé drifty jak v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 všichni ve videích to dělají na tý první trati fujimi kaido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 a taky je dobrá sunset peninsula raceway, tam jsou asfaltový unikový zóny, takže neskončíš hned v písku...já jsem to dal se Suprou s vypnutýma asistencema a s manuálem...docela mi to trvalo, ale podařilo se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 lukys taky jsem to delal na fujimi kaido, s nissanem skylinem.. v ty GTRkovy uprave (resp. ta Skova varianta).. a dalo se to v pohode ;) samozrejme s manualnim razenim + vypnutejma assistama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 ten skyline s tou úpravou je perfektní, jdu to teda zkoušet, ale teda na ten manuál si furt nemůžu zvyknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.