Brake Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 No já musím ještě počkat týden na originálku, ale hned příští víkend si s váma určitě zapařím online :) Už se nemůžu dočkat a taky se přidám do thoo racing clubu :) Jo a jak psal Zavorka, tak možná problém bude v tom, že každý jezdí asi na jinou obtížnost...bude to teda možná chtít rozdělit do nějakých těch tříd nebo tak něco...Já třeba taky budu jezdit bez asistentů s manuálem a asi i spojkou (aspoň tak teda jezdím v demu, ale je toasi to samé ne :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 nastavim nastaveni napevno... a v pripade kdyz bude vic lidi s kazdym nastaveni udelam skupiny (nebude problem ;) ...) kdyz uz sme u toho udelam si reklamu na racing club ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=69807 cim vic lidi tim lip :) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323f Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 zdarec lidicky u forzy nastal problem pokud ke konzoli pripojim hdd, tak forza nejde spustit porad to hlasi ze to chce neaky update, kdyz kliknu na update tak to cte z dvd a vyhodi to hlasku ze je bud dvd spatne a nebo spinave nebo neco podobnyho, pokud dam ze update nechci tak se konzole vrati do hlavniho menu, kdyz odpojim disk a jedu s pametovky tak se ten update da obejit a hra slape, nevite co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Ahoj, chci se zeptat jestli se da do forzy 3 dostat nejak svoje fotky a dát do polepů a pak to hodit na auto, zatím jsem to tam nikde nenašel, tak se chci zeptat jestli to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blima Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 zdarec lidicky u forzy nastal problem pokud ke konzoli pripojim hdd, tak forza nejde spustit porad to hlasi ze to chce neaky update, kdyz kliknu na update tak to cte z dvd a vyhodi to hlasku ze je bud dvd spatne a nebo spinave nebo neco podobnyho, pokud dam ze update nechci tak se konzole vrati do hlavniho menu, kdyz odpojim disk a jedu s pametovky tak se ten update da obejit a hra slape, nevite co stim Ahoj, mám podobný problém, nainstaluji na hdd disk1 a disk2, ale když vložim disk 1 objeví se hláška nainstaluj bonusový disk2, ( ale přitom už je nainstalovaný ). je to vypálená verze od Allstars a flash mám 1.6, ostatní hry jdou v pohodě. Nemáte někdo prosím tip jak to rozjet ? Díky blima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 zdarec lidicky u forzy nastal problem pokud ke konzoli pripojim hdd, tak forza nejde spustit porad to hlasi ze to chce neaky update, kdyz kliknu na update tak to cte z dvd a vyhodi to hlasku ze je bud dvd spatne a nebo spinave nebo neco podobnyho, pokud dam ze update nechci tak se konzole vrati do hlavniho menu, kdyz odpojim disk a jedu s pametovky tak se ten update da obejit a hra slape, nevite co stim Aky dash mas v konzole? Mas tam 7371? (dash/settings/system info). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Ahoj, mám podobný problém, nainstaluji na hdd disk1 a disk2, ale když vložim disk 1 objeví se hláška nainstaluj bonusový disk2, ( ale přitom už je nainstalovaný ). je to vypálená verze od Allstars a flash mám 1.6, ostatní hry jdou v pohodě. Nemáte někdo prosím tip jak to rozjet ? Díky blima Urcite mas aj DVD2 nainstalovane? V memory/HDD mas u Forza 3 zobrate 8,8 GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 lol ... nainstalujte jenom disk 1 ... pak to spustťe a ve hře nainstalujte disk 2 logické snad ne?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tak jsem si nejak nevsimnul data vydani az 23.rijna a normalne jsem hral i kdyz jsem byl online. jak se ted vyhnout bananu od MS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Ja som to cele normalne nainstaloval. Po prvom DVD bola moznost vyberu, vlozil som DVD2 potvrdil, ze chcem instalovat aj DVD2 a potom stlacenim "A" zacalo instalovat (vlavo hore na obrazovke to bolo v percentach). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tak jsem si nejak nevsimnul data vydani az 23.rijna a normalne jsem hral i kdyz jsem byl online. jak se ted vyhnout bananu od MS? pokud za to budu banovat ... tak nijak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak toho jsem se obaval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak toho jsem se obaval :-) Neviem, co si taky prekvapeny. Tak logicky...obavat sa mozes vzdy! Ved mas flash, palenky a pripajas sa na Xbox Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blima Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 lol ... nainstalujte jenom disk 1 ... pak to spustťe a ve hře nainstalujte disk 2 logické snad ne?!?! No zase takový LOL to není, je pravda že jsem to instaloval na hdd postupně, nejdříve disk1 a pak disk2. Poté jsem vložil disk1 a chtěl hrát z hdd a najel úvod až po nápis v červeným rámečku Forza motorsport, po kliknutí mi to napsalo nainstalujte bonusový disk2. Podotýkám že oba disky se na hdd nainstalovaly korektně. Jedině že by to bylo špatně vypálený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 No zase takový LOL to není, je pravda že jsem to instaloval na hdd postupně, nejdříve disk1 a pak disk2. Poté jsem vložil disk1 a chtěl hrát z hdd a najel úvod až po nápis v červeným rámečku Forza motorsport, po kliknutí mi to napsalo nainstalujte bonusový disk2. Podotýkám že oba disky se na hdd nainstalovaly korektně. Jedině že by to bylo špatně vypálený. no ty si kus vola ... četl si to co jsem napsal?!?!? říkal jsem že máš nainstalovat disk1(normál v xboxmenu) pak to spustíš a pak teprv až v tý hře na požádání nainstaluješ disk 2 :roll: já to taky tak zkoušel a nešlo to tak jsem to musel udělat jak to tady celou dobu píšu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Ja tam teda hodil disk 1 nic neinstaloval v menu mi to nabidlo instalaci disku 2 dal sem ok dal disk 2 nainstalovalo se to ,pak zase disk 1 hral sem a az vcera sem si nainstaloval i disk 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blima Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 no ty si kus vola ... četl si to co jsem napsal?!?!?říkal jsem že máš nainstalovat disk1(normál v xboxmenu) pak to spustíš a pak teprv až v tý hře na požádání nainstaluješ disk 2 :roll: já to taky tak zkoušel a nešlo to tak jsem to musel udělat jak to tady celou dobu píšu :roll: Jasně že jsem četl tvojí první reakci na mojí otázku, ale jsem teď v práci a večer to vyzkouším podle tvých rad, já jsem jen popisoval jak jsem to dělal poprvé a nešlo to. Večer napíšu jak to dopadlo :-). Xbox 360 mám asi týden takže se pořád učím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blima Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak jsem to nainstaloval podle rad zavorky .... a prásk, jede to jako víno :-) Díkes všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Mám rád závodní hry. Rád si vychutnám dobrý pocit z rychlosti, rád se nechám odhodit špatně přejetým patníkem, s chutí se podívám na auto, který jsem právě "rozstřelil" o svodidla. Chci, abych během jízdy doslova cítil surovou sílu toho 600 koňového monstra, které jsem v reálném životě nikdy neviděl ani neřídil, ale díky dobře udělané hře si připadám, jako mazácký závodník. Po 3 hodinách hraní forzy 3 jsem si nevychutnal pocit z rychlosti, ani jsem necítil odhození od patníku, neviděl jsem ani žádné rozstřelené auto. Ve 400km/h jsem čelně ťukl do protijedoucího auta. Výsledek? Pane vývojáři, to poškození auta odpovídající srážce s kvalitně vypasenou masařkou, to myslíte vážně? A co ty bugy? Během pár chvil jsem jich napočítal 7!!! Který prase toto vypustilo do světa? Po grafické stránce je to o 2 třídy níž než nové NFS Shift nebo bezkonkurenční Grid. I přítelkyně, která si se mnou občas zazávodí se zhrozila, když viděla ten barevnej paskvil. Forzu 3 tedy mažu a už se poohlížím po Gran Turismo 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323f Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 umne byl problem v tom dash, uz sem to vyresil novou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 zkoušeli jste někdo tohle? http://www.sector.sk/novinka/50116/uprava_kokpitovej_kamery_vo_forza_3.htm Já když to nastavím, tak je teda vidět celý volant, ale hra se mi kousne a to ji mám nainstalovanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Mám rád závodní hry. Rád si vychutnám dobrý pocit z rychlosti, rád se nechám odhodit špatně přejetým patníkem, s chutí se podívám na auto, který jsem právě "rozstřelil" o svodidla. Chci, abych během jízdy doslova cítil surovou sílu toho 600 koňového monstra, které jsem v reálném životě nikdy neviděl ani neřídil, ale díky dobře udělané hře si připadám, jako mazácký závodník.Po 3 hodinách hraní forzy 3 jsem si nevychutnal pocit z rychlosti, ani jsem necítil odhození od patníku, neviděl jsem ani žádné rozstřelené auto. Ve 400km/h jsem čelně ťukl do protijedoucího auta. Výsledek? Pane vývojáři, to poškození auta odpovídající srážce s kvalitně vypasenou masařkou, to myslíte vážně? A co ty bugy? Během pár chvil jsem jich napočítal 7!!! Který prase toto vypustilo do světa? Po grafické stránce je to o 2 třídy níž než nové NFS Shift nebo bezkonkurenční Grid. I přítelkyně, která si se mnou občas zazávodí se zhrozila, když viděla ten barevnej paskvil. Forzu 3 tedy mažu a už se poohlížím po Gran Turismo 5. forza 3 = dobrá závodní hra? nemělo to být náhodou dokonalá závodní hra? forza 3 není dokonalá má chyby ... ale i tak mi přijde zábavnější než 2 ... 2 mi přišla časem nudná ... simulátor je to super grafika je přijatelná i když rozmazávání měli dát i do hry a ne jenom do replay :) ... to poškození taky stojí za pytel ... ale mě to moc nevadí protože to není hra o bourání ... občas do někoho tuknu nechtěně ... bo jsme férovej hráč i proti těm AI :) jinak žečeno ... forze není pro tebe ... radši si zahraj burnouty , NFS a dirt2 nebo grid ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Mám rád závodní hry. Rád si vychutnám dobrý pocit z rychlosti, rád se nechám odhodit špatně přejetým patníkem, s chutí se podívám na auto, který jsem právě "rozstřelil" o svodidla. Chci, abych během jízdy doslova cítil surovou sílu toho 600 koňového monstra, které jsem v reálném životě nikdy neviděl ani neřídil, ale díky dobře udělané hře si připadám, jako mazácký závodník.Po 3 hodinách hraní forzy 3 jsem si nevychutnal pocit z rychlosti, ani jsem necítil odhození od patníku, neviděl jsem ani žádné rozstřelené auto. Ve 400km/h jsem čelně ťukl do protijedoucího auta. Výsledek? Pane vývojáři, to poškození auta odpovídající srážce s kvalitně vypasenou masařkou, to myslíte vážně? A co ty bugy? Během pár chvil jsem jich napočítal 7!!! Který prase toto vypustilo do světa? Po grafické stránce je to o 2 třídy níž než nové NFS Shift nebo bezkonkurenční Grid. I přítelkyně, která si se mnou občas zazávodí se zhrozila, když viděla ten barevnej paskvil. Forzu 3 tedy mažu a už se poohlížím po Gran Turismo 5. Ach bože co ste lidi čekali? Myslíte, že T10 pujde proti sobě a bude nějak zásadně měnit jízdní model? Jinak ta destrukce vozidel tam opravdu není kdovíjak úžasná, ale zas nadruhou stranu nehraju simulátor proto, aby abych likvidoval protivníky, o tom simulátory nikdy nebudou, takže tohle T10 odpouštím. Grafika v NFS: Shift je sice docela pohledná, ale zatím sem snad nehrál hůř ovladatelnou hru. Po dohrání několika závodů sem otráveně Shift vypínal a dodnes nezapnul. Forza 3 je prostě o komplexnosti, výběru aut a tratí (i když těch taky mohlo být víc), vynikajícím jízdním modelu a aktivní komunitě. A kdo mi řekne, že má špatnou grafiku, tak ten ať si pořídí brýle - blur a všelijaké nasvětlování nedělá grafiku reálnější, je to pouze sbírka efektů, které mají ohromit, ale popravdě řečeno už jich bylo dost. Ještě jenom k tomu GT 5. Až vyjde a bude lepší než Forza 3, tak budu jen rád, jelikož bude alespoň dobrý konkurent (a to vždy vede k oboustrannému zlepšování titulů). Jelikož ještě nevyšel, tak ty vaše kecy ztrácejí jakýkoliv smysl. Toť vše a budu rád za jakoukoliv SLUŠNOU kritickou odpověď. Ty sprosté si nechte pro sebe (zkušenosti z bonuswebu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 jo a taky je rozdíl když jeden na normálním oválném okruhu 300 a 300 na trati s uzkou cestou občas nějaký ty zatáčky takže ten pocit z rychlosti tam je ... jenom mít na to podmínky EDIT: ono totiž se nezdá že třeba jedeš 100 ale pak jak přijde zatáčka tak si uvědomíš jak moc rychle si jel(něco jak v reálů ale tam to je většinou naposled xDD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apofis1236 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 hra je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.