kachnak Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 z ceho se sklada vase snidane? :) ja bych rano do sebe nic nedostal tak mam svuj snidanovy ritual kafe + cigarko :) jak ste na tom vy???? btw:proc tady nezalozit takovy topic.. :D na wfku se resi taky dobre pi*oviny...tak proc ne i tady?? i kdyz prijde takovy will a lock :dozey: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Jak si už napsal ty,já to samé ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Ráno nemám čas snídat, cestou do práce cígo v kanclu kafee, okolo 10 hod 500g jogurt a další kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 25, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Nez prijdu do prace 2 cigara , tam do sebe hodim max tak jednu housku a to je vse :D Kafe po ranu fakt nemusim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Dlouho jsem měl taky k snídaňi kafe a cigárko a potom teprve nějaký jídlo. Přestal jsem ale kouřit a teď se snažím snídat. Dnes jsem měl např corn flaes s kakaema :D Kafe jsem si dal až potom v práci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 já jedině tak kakao, vzácně štávu xD nekecám :D nic jinýho...o prázdninách "snídám" někdy v poledne...:) do tý doby neni čas, PC&PS3 nepočkaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Ja rano vstanu, podivam se do zrcadla jestli se mi nezda ze zase ziju, a pak jdu kuchtit, tak treba uvarim si 3vecje nakrajim si je a dam si je nekam stranou pak rajcata papricky a cesnej osmahnu na panvy s cervenou paprikou a prihodim tam jedno vejce... no a nakonec si vezmu jeden velkej talir a na nej pekne naskladam sunky,salamy,syry.. proste co me napadne... do prostredka dam uvarena vejce a na ne pokladu jiz osmahlou smes rajcatek papricek cesneku a vajicek :D dobre je podavat napriklad z veka topinkama :chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 efko:D ja nesnidam stavam brzo rano a nemam cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 fko :-! to bych do sebe nedostal...ja mam po ranu bud scvrkly zaludek nebo kocovinu..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 nesnidam, neobedvám (nahradim cigárkem) a neco malo snim kolem 3 hodiny a večer vyžeru celou lednici (: ...jak to tak vidim zachvili se odrovnám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 lol fko xD ráno neni na snídani čas,sem vubec rád když to stíhám do školy x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Ale hosiii jist se musii :D a pravy gurman si umi snidani vychutnat :chef: a na vecer to chce typickou anglickou slaninku a cerstvi chleb a dalsi uzeninky a k tomu pivo nebo vino :D ja uprednostnuji pivo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Co příjde příště ? Jak často š.káme ? Chleba s něčím + kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Cigára jsou podle mě velké fuj.Moje matka a můj fotr hulej až je celý byt za hulenej, že se to sotva větrá na tož v zimě... A k snídani bych doporučil pro sportovce nejlépe 5 vajec odstraníme žloutky, abychom měly 4 bílky a 1 celé vejce k tomu si uvaříme 100g ovesných vloček smícháme s práškovým kakaem, aby to mělo chuť a popř.dochutíme cukrem a k tomu si dejte pár krajíců tmavého toustového chleba a na konec banán v celku vydatná snídaně to pak budete přes celý den celkem výkonný...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Mně stačí čajíček ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Ale hosiii jist se musii :D a pravy gurman si umi snidani vychutnat :chef: a na vecer to chce typickou anglickou slaninku a cerstvi chleb a dalsi uzeninky a k tomu pivo nebo vino :D ja uprednostnuji pivo :D moje rec.to same co ty jidam take.mna:chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Chocapic, Nesquik, Cini Minis od Nestle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 nic. vstanu, osprchuju se a pridju pozde so skoly...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Ste mamlasi s tema cigarama a kafem. Fska pockejte az vas budou trapit zaludecni vredy. Je svetozname ze tadle kombinace na lacny zaludek je nejhorsi tak se mejte fajn v pekle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 ja kdyz snidam tak zvracim... :D ale fakt cigo po ranu je nejlepsi vec... zasyti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Ste mamlasi s tema cigarama a kafem. Fska pockejte az vas budou trapit zaludecni vredy. Je svetozname ze tadle kombinace na lacny zaludek je nejhorsi tak se mejte fajn v pekle :-) I kdyz si to rekl takhle tvrde tak je to pravda :D Jinak jestli nemam spozdeni (coz je fakt zridka :D) tak si namazu chleba a hodim na to eidam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 No to je teda pekne streleny tema:).Ale kdyz uz sme u toho tak ja nesnidam nic8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Snidam, co nam na intru predhodi. Jatrova pena, rybickova pomazanka, presnidavka, kostka masla... vsak to znate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 já ani nesnídám rovnou si počkám na oběd a tím se pěkně nadlábnu :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 BeBe - dobré ráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.