Still Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2008 nesnídám,nemám na to čas,moje první činnost je cíčko a pak rychle vyhledat záchod lebo se pose*u.Mno a jím až tak v 10,pak si dám cíčko a pak se znova pose*u :ziped:. Mno a s tím š*kání co jsem tady čet,mno tak 4x týdně:D Citovat
kuba741 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 no tak ja snidam rohlik s necim podle toho na co mam chut a banan nebo snickers kazdy den to nak stridam:cheesygrin::cheesygrin: Citovat
Arcane Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 proč obnovuješ 9 měsíců starej topic? :blink: Citovat
Luk3z^ Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 aby se pochlubil ze ma na Snickersky a banan ne? Citovat
cechomor Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 nesnídám podle mě zbytečnost Citovat
manousp Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 vstavam v lepsim pripade v 5:30 ... v horsim ve 4:30 ... takze tak nejak sem rad, ze vubec vstanu :D Citovat
kingondra007 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 ja snidam co dum da jinak řečeno co mamka přichista ale taky nechápu proč oživuje tak starej topick Citovat
Han3 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 proč obnovuješ 9 měsíců starej topic? :blink: .....taky nechápu proč oživuje tak starej topick Co je v tom za problém? :blink: Vy si tohle pletete asi s topicama, ve kterých se někomu radí (a ten topic je starý např. rok - je zbytečné radit v rok starém topicu, protože uživatel si problém nejspíš vyřešil) a topic, který je aktuální neustále :blink: jako je třeba tento topic nebo jiné (např "kolikrát denně kouříte" apod.) --------------------------------------------------------------------------- Ve dnech, kdy jdu do školy, se snažím vzbudit tak o 10 minut dřív, abych se stihnul najíst (kvůli posilce), obvykle to je kaše, trochu masa nebo třeba jogurt... Citovat
manousp Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 Co je v tom za problém? :blink:Vy si tohle pletete asi s topicama, ve kterých se někomu radí (a ten topic je starý např. rok - je zbytečné radit v rok starém topicu, protože uživatel si problém nejspíš vyřešil) ten kdo topic zalozil, tak problem uz nejspise vyresil ... ale nezapominejte, od ceho je forum ... stejny problem muze resit kdokoli jiny ... tudiz je dobre si reseni nenechavat pro sebe, ale podelit se s nim s ostatnimi na foru ;) ... to je snad podstata fora ne? ... jinak sry za OT .... jak sem jiz psal, vzhledem k memu brzkemu vstavani snidat nestiham :? Citovat
san andreas Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 Kazdej den si udelam 3 volsky oka a bacon.neni nci lepsiho a zapijim to potom oriskovou kavou z mekace :) Citovat
poloprase Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 ja nesnidam rano to se mi nak nechce Citovat
infernus Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 já snídam každý den cpu se celej den jídlo si vychutnávám a vůbec netloustnu vážim 54kg:D Citovat
siki Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 jak kdy obcas kdyz je mati doma tak mi neco udela ja bych to rano nestihl nez se proberu zkulturnim a podobne tak uz mam jet :D tak obcas si dam neco kdyz je treba rohlik s necim nebo tak jak kdy kdyz je vikend tak snidam normalne vztanu neco si dam obed to je samozrejmost a vecere jak kdy kdyz mam hlad :) ale vetsinou si neco dam :) Citovat
For_est-5 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 Nesquik kuličky jsou nej i bez mléka:wohow: Citovat
werty Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 nic. vstanu, osprchuju se a pridju pozde so skoly...... Asi tak hele... jinak snídam jen v sobotu a v neděli asi tak v půl dvanácté xD vajíčka se slaninou Citovat
f-007 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 HM.. tak postupem casu se veci meni.. sem na stredni a denni rutinou je vstavani v pul sedme rano a jako prvni co udelam je cigaro... pak prijedu pred skolu dam si dalsi a nakonec jdu do trafiky koupim si jedny kratky startky a k tomu par pivnich rohliku :D a jako napoj energi dring.. je fakt ze si umim uvarit ale to bych musel vstavat zase v 10:00 :) Citovat
PodFuck3r Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 Proč se obnovujou takhle starý topici :roll: ?? jinak nesnídám... Citovat
folty.hans Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 han3 : ty ráno snídáš maso a kaši ? :shock: Citovat
GameEs Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 v sobotu míchaný vajíčka nebo volský oko se slaninou jinak nějaký pečivo s čímkoliv :D Citovat
Han3 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 han3 : ty ráno snídáš maso a kaši ? :shock: nn, říkám, že buďto kaši (ale hodně málo, tzn. nečasto :D) nebo maso (např. tuňáka v plechovce, nebo když máme v troubě třeba kuře bo tak:D) nebo jogurt, tvaroh, vajíčka apod...prostě musím si něco dát abych nehladověl dřív jsem nesnídal vůbec, ale posilování mě donutilo jíst :D (pro neznalce - 60% ůspěchu v posilování je strava :P Citovat
.MR.-Flare Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 ja si davam kakao a koblihu :D to je v poho Citovat
T-o-mmy Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 ja snidam ve skole Big Shock :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.