Administrators Rixcz Odesláno Březen 1, 2009 Administrators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 redbull :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Nesnídám, před školou jsem vždycky v nervu...takže když dopíšu test, pak do sebe kopnu svačinu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pato0925 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Já většinou nesnídám, ale někdy si dám Chcocapic či Ciniminis s mlíkem, někdy i rohlík, nebo piškoty s kakaem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 vetsinou taky nesnidam ))..nekdy do sebe kopnu kakao, nebo taky štrůdl (mmmmm)....a snidani si davam tak nekdy pred 10 hodinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Taky moc nesnidam po ranu nikdy nemam hlad ale kdyz mam tak si udelam tousty s čokoladou uprostřed+kakao a kdyz jdu do skoly tak si cestou koupim BIG SHOCK nebo redbull. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Já nesnídám,ne že by nebylo co,ale ráno mi to nějak nechutná:cheesygrin: Ale skoro vždy,když mám čas a peníze na víc tak si ráno koupím energetický nápoj................ Ale v pondělí má redbull přednost i před placením serveru,protože po víkendu vstát,to je umnění8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.