zocel Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Ne na externí HDD. Doufam,ze to pujde.Bohuzel zatim nemam usb-sata adapter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Doufam,ze to pujde.Bohuzel zatim nemam usb-sata adapter. V alze jsem koupil rovnou ICEbox na ten 40GB HDD co mi zbyl po upgrade na 320GB a mám to pořešený :D Nejdříve jsem hodil 320GB do boxu, naformátil na Fat 32 zazálohoval na něj obsah PS3 HDD, pak jsem přelil data na HDD v PC, kuchnul 40GB, instaloval 320GB, zformátoval 40GB, natáhl data a obnovil zálohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ja koupil tento externi box na hdd, je napajen z usb, dal jsem do nej hardisk co jsem mel v ps3(40gb) a do ps3 jsem koupil 160 externi box http://www.barbone.cz/?stiid=70976&strsort=A4IGBT&str=0 hdd 160 gb http://www.barbone.cz/?stiid=63434&strsort=A4IGBT&str=0&tit=WD%20SCORPIO%20160GB%2025''%20SATA%208MB%205400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Doufam,ze to pujde.Bohuzel zatim nemam usb-sata adapter. Tak jsem sehnal ide hard a bez problemu prevedl data na novy 250gb hard. Diky vsem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppper Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 PS3 mam krátce a taky bych rád připojil externí HDD. Pokud to správně chápu, tak musí bejt naformátovanej na FAT 32??? Vždyt na FAT 32 nenacpu soubor větší než 4 GB ne???..........No vlastně když o tom teď přemejšlim, tak stejně teď už tam tak velký soubory nemam, když nestahuju image dvd :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STiG Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 kopirovat do ps3 jsem zkousel jen pres USB, s externim HDD nemam zkusenosti. Kdyz kopirujes napr hudbu, pod ikonou music se objevi nova jednotka, nez se do ni podivate, zmacknete na ovladaci trojuhelnik a zvol DISPLAY ALL, pak by se vsechny soubory mely zobrazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 takže pokud to chápu dobře tak když si koupím 500gb disk tak na něj můžu dát nákej film třeba o 15GB ale když koupim 1TB tak ho musim rozdlit na 3x300gb ale můžu na něj dát jen soubor o max velikosti 4GB?? pls je to por mě důležité rád bych je objednal už dne a nevim jestli mám brát 1TB nebo 500GB záležíto na odpovědi na mou otázku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 nějaká blbost.....to kolik na to můžeš nahrát záleží na systému souborů NTFS můžeš soubory většíá jak 4GB FAT jen do 4GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 takže pokud to chápu dobře tak když si koupím 500gb disk tak na něj můžu dát nákej film třeba o 15GB ale když koupim 1TB tak ho musim rozdlit na 3x300gb ale můžu na něj dát jen soubor o max velikosti 4GB?? podivej v dnesni dobe se disky formatujou 2 zpusoby: FAT32 a NTFS. FAT32 umoznuje praci se soubory do 4GB. vetsi ti to proste neprechrousta. jestli PS3 vyzaduje (umi) praci jen s FAT 32 tak mas holt s 15GB smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 hmm díky no ta ps3 je fakt blbá! :D Takže poslední dotaz kterýz nich vzít? Já bych to viděl na seagate pač jsem koukal na testy a vnich o dost vede :) http://www.alza.cz/externi-pevny-disk-seagate-freeagent-xtreme-1tb-d99953.htm http://www.alza.cz/externi-pevny-disk-western-digital-my-book-home-1000gb-d82162.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Zdravim Chtel bych si poridit externi hardisk 250Gb do ps3 muze mi nekdo doporucit nejaky? Jeste pujde to jako na internim hdd krome toho,ze musi byt FAT32. Jak se to formatuje na ten FAT32 dekuji. marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 asi nějaký Western Digital..ty jsou jedny z nej ... půjde to normálně, ale ne jako interní..nemůžeš na to ukládat dema a další věci z PSN..jen muziku, filmy, fotky ... formát se nejspíš nabídne sám když ho připojíš k PS..pokud ne tak stačí připojit k PC ...Tento počítač, najít disk, kliknout pravým/formátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 mám dotaz k vánocům jsem dostal poukázku do alzy a tak si chci koupit externí disk a vemu bud http://www.alza.cz/externi-pevny-disk-western-digital-my-book-home-1000gb-d82162.htm nebo ale tento spíš http://www.alza.cz/externi-pevny-disk-seagate-freeagent-xtreme-1tb-d99953.htm Tak mě zajímá jak se bude chovat ps3 a co mám s diskem udělat aby ho ps3 přijala jelikož jsem slyšel že víc jak 500GB nepozná?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 jj víc než 500 GBnepozná, ale nevim jak je to po tom, kdybys ten disk rozdělil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 někde sem čet, že stačí rozdělit na dva oddíly a pak by to PS3 měla vzít ... ale za nic neručim, osobně sem to netestoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 no já bych byl rád kdyby se našel někdo kdo to má rozdělené Jelikož kdyby to šlo rozdělit byla by to paráda na jednom bych měl věci do PS3 a na druhém do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fitom Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Zdravim, uvazuju o koupi PS3 ky a mam externi disk WD My Passport Essential 250GB. Tak jsem se chtel zeptat jestli ted disk lze do ps3ky zapojit a jestli vse funkuje jak ma. Jo a kdyz uz ma na to disku nejaky filmy a hudbu zda lze to s toho dosku pretahnout do PS3. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 ano půjde přes USb.... filmy i hudba co bude na disku pak lze překopírovat do PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black1468622690 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 nejde mi připojit externí 2,5 hdd. nemáte někdo radu (PS3 60GB)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 nejde mi připojit externí 2,5 hdd. nemáte někdo radu (PS3 60GB)?? Opět inteligentní post, mohl by jsi to trochu specifikovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black1468622690 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Opět inteligentní post, mohl by jsi to trochu specifikovat??? jo sorry, připojím přes usb malej přenosnej disk formát FAT 32, je napájenej jen po usb kabelu a PSka ho nevidí , chtěl jsem jen vědět jestli nemáte někdo podobnou zkušenost-stačí napájení nebo ho musím ještě napíchnout na nějakej zdroj?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 čaute lidi sry že znovu otvírám tenhe topick ale nechtěl sem zakládat další mám problém s externím diskem o to stimto http://www.alza.cz/externi-pevny-disk-western-digital-2-5-my-passport-essential-320gb-d88559.htm zapojil jsem ho do ps3 a nikde se my neukazal prosím porad co snim aby se ukazal nebo musim njak nastavit ps3?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 PC ti ho najde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 naformátuj ho v pc na fat32 mělo by to zabrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montana22 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 V konzoli jsem vymenil HDD 40 GB za HITACHI TRAVELSTAR SK 320 - 320 GB a naformatoval. Vse funguje jak ma. Ten puvodni 40 GB jsem dal do externiho ramecku MSI a zapojil do konzole pres USB. Konzole ho vsak vubec nenasla. Je zcela evidentni ze PS3 ktere se prodavaji s 40 GB zadny externi disk nepodporuji. Nepomuze formatovani FAT 32 ani ruzna rozdeleni. Komunikuje pouze s FLASH DISKY a SD KARTAMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.