Spitfire_90 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 druhák 7 čtyřek ale na to že jsem na to celej rok sral tak celkem brý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 nebo sou zbytek 4-ky a 5-ky vyhovi se v nasi skole neznamkuji, takže sou to všechyn známky :) Asi neratal vychovy (hudobna, vytvarna, telesna,..)hudební vychovu ani nemame :DEDIT: neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Osmá třída : 7 dvojek ... vyznamenání .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Co prosim ? 7 dvojek a vyznamenanie ? lol to by som mal vyznamenani plnu skrinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 v 8. třídě jsem propadl, po opakování průměr 1.4 :roll: a to co jsem se tam naučil jsem zase zapomněl, takže zbytečný opakování :roll: tedka v 9. tride jsem mel - tři čtyrky, šest trojek...a naky drobny uz to nemelo cenu se ucit, stejne to kazdej behem mesice zapomene :roll: picoviny OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 9. trida . 2 ctyrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 8 Trida Matematika - 3 Čeština - 3 Chemie - 3 Dějepis - 3 Přírodopis - 2 Zeměpis - 2 Rodinka - 1 Hudebka - 1 Tělák - 1 Němčina - 2 Anglina - 2 Informatika - 1 Pracák - 1 Občanka - 2 Fyzika - 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 9. třída na posledního půl roka jsem sral co to dalo.. takže dvě trojky, sedm dvojek a sedm jedniček :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Co prosim ? 7 dvojek a vyznamenanie ? lol to by som mal vyznamenani plnu skrinu :D Ano, i já jsem měl za sedm dvojek vyznamenání (tercie). Nezáleží až tak na počtu jedniček, ale na průměru. Jelikož mám 14 předmětů a z toho 7 dvojek, vychází mi stále průměr 1,5 za což je vyznamenání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 8. třída .. 4ry dvojky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 2. rocnik na gympli priemer: 1.63 ziadna trojka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 moje poslední vysvědčení bylo 4 - 4 - 4 - 3 :) (poslední ročník na gymplu) CJ M NJ Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 8 trida - jednicky :D - 7 dvojek a jedna trojka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 jedním slovem - špatně . jedničky mám jenom z těláku a hudebky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Ano, i já jsem měl za sedm dvojek vyznamenání (tercie). Nezáleží až tak na počtu jedniček, ale na průměru. Jelikož mám 14 předmětů a z toho 7 dvojek, vychází mi stále průměr 1,5 za což je vyznamenání. V tercii sem byl na tom taky dost podobne :D ale myslim ze dvojek bylo jenom 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 4 dvojky 11 jednicek protoze mi vychazelo ze dvou predmetu za 3 tak mi tata rek ze mi za zadnou trojku kupi nove psp slim a splnil to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 hh já jsem ve druháku na obchodní akademii, na učení maximálně seru a mám průměr 1,07 :D jedna dvojka z češtiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 hh já jsem ve druháku na obchodní akademii, na učení maximálně seru a mám průměr 1,07 :D jedna dvojka z češtiny... to říkaj všichni šprti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 hh já jsem ve druháku na obchodní akademii, na učení maximálně seru a mám průměr 1,07 :D jedna dvojka z češtiny...ty si sprt az to boli omg... ja chcipam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 27, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Ja uz ve skole nejsem , ale jinak sem byl tak od 6te tridy spis prumer :D Nikdy sem ale nerupl :D Jinak D4X : co na to rict , jedine ŠPRTE !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 5tř.3dvojky jinak semi jednicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 devitka: 1 čtverka 3 trojky 6 dvojek 6 jedniček prumer 1,93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 5tř.3dvojky jinak semi jednicky Twe mít v 5 třídě 3 dvojky bych se styděl xDDDD. Nic proti. Hm já mám vyznamenání taky no. Jeden z 4 ze třídy a mám 8 jedniček a 5 dvojek :D Jo a jsem kvintán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 vys ja us sem to ted flakal protoze mi vzali na gympl tak uz sem byl 1dnou nohou na gymplu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 no...pred rokem sem propadl, mel sem 4x5 a 2xN ...a tento rok sem to dal na 6x4 (: tak ty ses jinej inzenyr twe, mozna bys nemel tolik parit .. jaka trida? 7 jednicek, 5 dvojek, 1 zasr trojka -- to mohlo bejt vyznamenani dpce :) .. tretak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.