will Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Prvák a šest čtyřek (teď to máma čte...) ....a teď už ležíš na břiše a leduješ rudej zadek....Priemer - 1,9... ide sa do tretieho rocnika... ....mno....na to že si pořád u PC tak to de.....7.trieda- samé jednotky :D:bash: ....takový sme měli ve třídě rádi......9. trida . 2 ctyrky .....lemple......ses nemoh víc učit?????....co z tebe bude????.tak ty ses jinej inzenyr twe, mozna bys nemel tolik parit .. jaka trida?7 jednicek, 5 dvojek, 1 zasr trojka -- to mohlo bejt vyznamenani dpce :) .. tretak .....kdybys nebyl tak sprostej, určitě by lecjakej kantor přimhouřil oko......ale když von je pán samá nadávka..........a když jsem u mýho vysvědčení, tak to budu mít příští rok taky.......a rád se s ním pochlubím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 V druhaku ..... 4× za 4 .... jinak 3ky a 2ky .... jako nato, na jaky sem skole se to jeste da :D .... na pololeti tam propadalo 30% zaku na skole :d :d ... mazec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 v 7čce...8 jedniček,7 dvojek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 kvarta osmiletyho gymnazia (9.trida - dokoncena zakladni vzdelani): 1 trojka, 5 dvojek a 8 jednicek ČJ - 2 NJ - 3 AJ - 2 OV - 1 D - 2 ZE - 1 MA - 1 FY - 1 CH - 2 Německá Bio - 2 HV - 1 VV - 1 TV - 1 kdybych nebyl ve skupine rodinnych mluvcich na NJ tak bych mel vyznamenani a stipendium ale i tak jsem s timhle spokojen, to vyznamenani mi uniklo jen o vlasek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 .....lemple......ses nemoh víc učit?????....co z tebe bude????. no tak moh vod ale na co :D na skolu me vzali tak sem si rek ze se bud budu ucit a snazit a budu mit jen 3jky a nebo se na to komplet vyseru no a tak to dopadlo takhle. hlavne k cemu mi sou ty veci co se naucim, fakt obsah kvadru krychle apodobny ptakoviny potrebovat nebudu kvarta osmiletyho gymnazia (9.trida - dokoncena zakladni vzdelani):1 trojka, 5 dvojek a 8 jednicek ČJ - 2 NJ - 3 AJ - 2 OV - 1 D - 2 ZE - 1 MA - 1 FY - 1 CH - 2 Německá Bio - 2 HV - 1 VV - 1 TV - 1 kdybych nebyl ve skupine rodinnych mluvcich na NJ tak bych mel vyznamenani a stipendium ale i tak jsem s timhle spokojen, to vyznamenani mi uniklo jen o vlasek opisovani rulezzzzzz :D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 ....mno....na to že si pořád u PC tak to de.....Ono sa ti to len zda ;) zle znamky som dostal iba z predmetov, o ktore nemam velmi zaujem...kvarta osmiletyho gymnazia (9.trida - dokoncena zakladni vzdelani):1 trojka, 5 dvojek a 8 jednicek ČJ - 2 NJ - 3 AJ - 2 OV - 1 D - 2 ZE - 1 MA - 1 FY - 1 CH - 2 Německá Bio - 2 HV - 1 VV - 1 TV - 1 kdybych nebyl ve skupine rodinnych mluvcich na NJ tak bych mel vyznamenani a stipendium ale i tak jsem s timhle spokojen, to vyznamenani mi uniklo jen o vlasek ;) Co je to za blbost? Ved vyznamenanie mozes mat iba vtedy, ked mas jednotky alebo dvojky... ziadna trojka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Twe mít v 5 třídě 3 dvojky bych se styděl xDDDD. Nic proti.Hm já mám vyznamenání taky no. Jeden z 4 ze třídy a mám 8 jedniček a 5 dvojek :D Jo a jsem kvintán. Né každej nechodí na gymnázium... Musíš tolerovat všechny vrstevníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 v prváku prumer 3,00 :D, sem skoro jenom hral na učeni sral a jak to dopadlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 opisovani rulezzzzzz :D:D:D:D:D:D ubohost a zavist rulezz vid? nebrec ;) uz jsem ti k tomu neco rikal v jinym topicu ;) (co dostaneme za vysvedceni) a od koho bych asi opisoval he? mam lepsi vyzo nez nicolette, patricie, david, bastian...tak nebul Co je to za blbost? Ved vyznamenanie mozes mat iba vtedy, ked mas jednotky alebo dvojky... ziadna trojka... podminka pro vyznamenani je zadna trojka (nebo horsi znamka) a vic jednicek nez dvojek, tim ze mi vyznamenani uniklo o vlasek jsem teda chtel rict, ze kdybych z ty nemciny mel dvojku misto ty trojky tak to vyznamenani bude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 vyznamenání na ZŠ vždycky bylo max. 6 dvojek.. a žádná horší známka.. nevím jak je to na střední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 kazda skola ma to vyznamenie inak... u nas na ZS bolo vyznamenanie iba za same jednotky o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 TERCIE (8.třída) 3 trojky, 4 dvojky a 8 jedniček průměr: 1,66666666..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 ....a teď už ležíš na břiše a leduješ rudej zadek........mno....na to že si pořád u PC tak to de..... ....takový sme měli ve třídě rádi...... .....lemple......ses nemoh víc učit?????....co z tebe bude????. .....kdybys nebyl tak sprostej, určitě by lecjakej kantor přimhouřil oko......ale když von je pán samá nadávka..... .....a když jsem u mýho vysvědčení, tak to budu mít příští rok taky.......a rád se s ním pochlubím :) wille x'DDD ty pouzivas moje oblibene hlasky lol ja se nemuzu ani posadit na zadek jak se smeju x'DDD to je jak z filmu z roku 1980 :'D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 zeke : my mame taky vyznameni za 7dvojek. 8.trida - prvni pol : 8dvojek 6jednicek druhy pol : 8dvojek 1 trojka 5jednicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 8 třída: 10 jedniček, 5 dvojek :wohow:mám to úplně stejně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 su ve druhaku na prumyslovce ve zline...mno mel sem čtveru z matiky inak jednicky dvojky trojky...ale podle ucitelu mame tezsi matiku nez gymply mno..pry to moc probirame do dukladna...tak to neni tak hrozne:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 devýtka: pět dvojek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 kdybych mel vysvedeceni jako vetsina z vas co tady pisou,tak sem velice rad :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 devýtka: pět dvojek :-) devYtka??? a to jsi mel jako z cestiny dvojku ? :lol: kecas x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Jaké bylo vaše vysvědčení?:D Takze vsichni skolou povinni uzivatele Console fora sem piste jake ste meli vysvedceni:D;) Zacinam:D jsem v prváku:dozey:: 4 jedničky8), 3 dvojky:D, 3 trojky:dozey: Tak se také pochlubte:D;) snajdr10 Já mám 5 z těláku:cheesygrin::cheesygrin:, ptže sme s krystofem94 hrali:psp: No jen pištee sme zvědaví:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 snajdr10 Já mám 5 z těláku:cheesygrin::cheesygrin:, ptže sme s krystofem94 hrali:psp: No jen pištee sme zvědaví:? kecáš :dozey: pet z telaku by ti nedali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Druhý ročník gymnázia: 5 trojek ... jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 buddyfriend: nekecám, měli jsme na češtinu učitelku celkem v pohodě a tak se slitovala :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 2hák xD - 3xone 2xfour zbytek 3/2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 .Den: Heheh :D Dobre ty... Ja prvak: 3x4, 1x3, 3x1 a zbytek dvojky :dozey: Na pristi rok snad uz budu mit notasa a bude me uceni bavit vice :dozey: I kdyz nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.