Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tim padem bych si mel do podpisu hodit *Blizzard Addicted* ponevadz nic jine krom WoW jiz nejaky ten patek nehraju.

Samozrejme v prubehu te doby vychazeli ruzne kvalitni hry ale ja nejsem typ cloveka co hraje singleplayerovky bohuzel.

Me nechytne jen tak ledajaka hra a rozhodne ne singleplayerovka. Pred deseti lety kdy byl pevnej internet vesmes luxusni zalezistosti a me bylo 10 jsem SP hraval. Ale nyni kdy je pevny internet uz vicemene nutnost se uz nespokojim s obycejnou singleplayerovkou.

Ikdyz nejaka hra vysla vzdy jsem si zahral zacatek a dal to nechal dohrat mladsiho bratricka. Me to proste nebavi ;).

Ale na Diablo 3 se tesim uz jen z principu a hlavne battle.net. Stejne tak SC2 a mnou velmi ocekavany datadisk k WoW - Wrath of the Lich King....

Asi mas pravdu.... mel bych si do podpisu prihodit Blizzard Addicted!

Odesláno
Vetsinu z tech her co pises jsem zapnul a vypnul. Je vec druha chytlavost te hry a pribeh ;) ale toto co clovek to jiny nazor. Nema smysl se tu dohadovat o tom co ma a co nema dobrej pribeh. Ja si budu stat za svym a ty taky ;).

P.S.: S Fallout mas pravdu ;)

ehm ehm, napsal Final Fantasy...zapneš a vypneš? ty jsi to nehrál co :D ve FF9 mam nahráno aspoň 500 hodin, to je chytlavost ;)

Odesláno

Tak to u mě je opačně skoro. Mám rád Multiplayer,ale spíše singleplayer,protože hry dnešní době dají člověku skoro větší zážitek než film a knížka dohromady (i když i filmy a knížky mají své kouzlo a mam rad jak filmy,tak i hodně čtu) A to je síla singleplayeru, vžit se do nějakého děje,být jeho součástí,zažit na vlastní kůži něco co člověk ve skutečnosti nikdy nezažije :)

Odesláno
ehm ehm, napsal Final Fantasy...zapneš a vypneš? ty jsi to nehrál co :D ve FF9 mam nahráno aspoň 500 hodin, to je chytlavost ;)

Bohuzel ale tyhle typy Japonskych her a celkove tyhle Manga nebo Mango styly (spelling) me vazne neberou. FF jsem sice videl ale jak rikam, tyhle styly her me vazne nebavi....

Tak to u mě je opačně skoro. Mám rád Multiplayer,ale spíše singleplayer,protože hry dnešní době dají člověku skoro větší zážitek než film a knížka dohromady (i když i filmy a knížky mají své kouzlo a mam rad jak filmy,tak i hodně čtu) A to je síla singleplayeru, vžit se do nějakého děje,být jeho součástí,zažit na vlastní kůži něco co člověk ve skutečnosti nikdy nezažije

Ja jsem prave spis na ty online a byt ve styku s lidma z celeho sveta. Singleplayer me pripadne takovej jednosmyslenej...nainstaluj a dohraj a to je prave to co me uz nebavi. Je pravda, ze za onlineovku si platis mesicne ale 12 euro je pro prumerne vydelavajiciho cloveka nic. A navic mam tu jistotu, že vyvojari te dane hry me budou porad dal zasobovat novinkama do te hry.

Ale toto je veci nazoru...

Odesláno

Zpátky k Diablu 3 :D Myslíte si,že v D3 budou všechy povolání jaké byli v D2?

Já osobně si myslím že asi jo + k tomu přibudou další nové. Zatím se ví o Barbarovi (d2) a Witch Doctor (new)

Předpokládat se dá návrat Necromancera,Amazonky, Paladina,čarodějky. Možná že druid už v d3 nebude,protože witch doctor je skoro taková exotičtější a "jedovatější" obdoba Druida z d2 :D

Odesláno

ja doufam, ze tam bude druid... precejenom druid pouziva k boji prirodu (prirodni elemety, zvirata, atd) ..spis takovej elf, only nature :D

ale Witch Doctor pouziva veci typu roj(cehosi, mozna virus?), mongoly, zombie... atd., proste zadna priroda :D

me prijde spise jako neco mezi Druidem a Necromencerem

jinak ja hlavne doufam, ze tam nevynechaji Assasinku, carodejku a paladina

ale zaroven se tesim na novy postavy

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu