fReDyY Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 jo urcite jo mam to tam takhle D:\SEPLUGINS\game.txt\ms0:/seplugins/lcscheatdevice.prx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 pak dam recovery menu a plugins a tam nic neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 jo urcite jo mam to tam takhle D:\SEPLUGINS\game.txt\ms0:/seplugins/lcscheatdevice.prx prejmenuj game.txt na game a pak bez dorecovery menu ! takhle by to melo jit ! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 ne fake neni .. libi se mi jak vsichni pouzivaj terminy jako fake a nofake .. aniz by vedeli, co to vlastne znamena ..fake neznamena, ze je karta pomala, ale ze je to padelek .. coz tohle byt nemuze, jelikoz tam neni logo zadny firmy :P je to jen no-name karta a rozjedes na ni vse, akorat riskujes, ze se to bude trhat.. víš co je divny? že každy tady pouziva vyraz NO/FAKE! sice vim co to znamena,ale kdyz to tu kazdy pouziva ,tak proc bych to nepouzival, NE?!P.S sorry za spam nejde mi dat edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecup10 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 funguje to i na umd? sice je to tu uz 2 mesice dead ale nevim kam to napsat a novy tema zakladat nechci :) udelal jsem vse podle navodu, ale pokazde se me hra sekne, tak jsem udelal to co uz tu bylo psano a hodil jsem si to na 1.50, ale pokazde kdyz zapnu hru, tak proste mackam L+ sipka nahoru a nic se nedeje. mohl by nekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!!!FANDIK!!! Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 a k čemu je ten cheatdavice vym že to je nejakej vylepšovak ale řeknetemo co vylepší??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Je tam např. cheat na auta (spadne ze vzduchu), cheat pro létající auto, teleportační cheat, pak nějakej rychlej běh či co, infinite life, infinite money, policisté tě nehoní a tak... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!!!FANDIK!!! Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 jj dik moc hej a jako to normal všechny ty cheaty uložim na kartu a už to jede jo? kurva nak mi to nejde tu složku seplugins musim vytvořit ja ji tam nemam tak když ji vytvořim dam tam ten cheat a pak tam tam ten text pak odpojim psp a vypnu když ho zapinam držim r a nic se nedeje poradtemi prosim pospichato dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.zemlicka Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 dik za ten postup ale ja to umim ale stejnak dik za chd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 sh=tnejde mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heindlik Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 dotaz: ede na 5.00m33-4? asi tezko co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 dotaz: ede na 5.00m33-4? asi tezko co Neměl by být důvod proč ne.... Nevím nezkoušel jsem... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Mám stejný problém jako kecup, plugin mám aktivovaný v recovery menu, ale ve hře nejde zapnout. Mám originální UMD, to může být ten problém... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 me nenabehne ani to recovery menu kdyz drzim R kdyz to zapnu poradte nekdo plspls nebo mi muzete napsat na icq a poradit 384736420 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANG Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 JA ti to klidne flashnu, nebo poslu navod..napiš jak chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icecheat Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 ahoj, mě to na 5.00m33-4 nefunguje, plugin zapnu, ale ve hře se nic neobjeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Me to taky nefunguje :( dival sem se na tu stranku www.cheatdevice.com a tam pisou ze to nejde s patchovanou EU verzi,tak sem stahnul US verzi a nic :( Du to skusit na 4.01M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Cus hele vim ze je to stary topic ale zkousim to vse mam spravne ale to okenko ve hre se neotevre. Co mam delat? Mam GTA lcs.cso a cfw 5.50 GEN d3 Thx za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Při spawnu motorky má motorka malý obě kola...ubec to nejezdí..potřeboval bych helpnout co s tím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.