Dixo Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 nic nepotřebuješ..jen si v Recovery nastav, že chceš stahovat Update z M33 serveru..aby jsi neupdatoval na ofic. FW :) pls nemas preny tutorial ja ani neveiem kde su tie nastavenia :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 pls nemas preny tutorial ja ani neveiem kde su tie nastavenia :D Projeď si Topic Pro Začátečníky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudzi Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 hele v teto verzi CFW by melo jit spustit recorvery menu primo z XMB ze??? pls jak se do nej dostanu -nekde sem to videl ale to bylo pred pul mesicem asi...:) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 CZ RECOVERY FINAL (by Nil3E & Rajce & Whitehand)Code: http://uloz.to/532960/final.rar Postup: 1) Připojte PSP k USB 2) Soubor en_recovery.txt nahrajte do: ms0:/ PSP / seplugins / 3) RECOVERY menu bude v češtině nemelo by tam byt spis ms0:/seplugins/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 THX uz mam 4.01 m33-2 :) , ale novy funkce nic moc , a koukam ze XMB menu na to taky este nevyslo :( , snad vyde , jinat moc diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Ta rychlost videa je hodně dobrá, jinak bych spíš uvítal CFW 4.05 kvůli těm dvěma novejm vizualizacím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 no neni problem prece vizualizace z 4.05 dat do 4.01 ...navod na foru tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Já vím, ale proč se v tom hrabat, když stačí chvíli počkat. Sony určitě brzy vypustí nejeden novej FW, tak počkáme, třeba se Dark Alex nějakého ujme. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 to ujme... ale jen za predpokladu ze sony prida neco kvalitniho.... jinak ne... jinak mozna neco "nekvalitniho" vyda PSPGEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobino296 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Zdravím.Mám drobný dotaz. Chcem si flash PSP. Pandora bateriu mám. MMS sa mi asi podarilo urobiť a teraz dotaz. Na psp mam oficialní FW 4.01. Možem naň inštalovať rovno 4.01 M33? Nemohol by mi jednou vetou napísať ako to mám urobiť,akože vlož PB a stlač to a to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Zdravím.Mám drobný dotaz. Chcem si flash PSP. Pandora bateriu mám. MMS sa mi asi podarilo urobiť a teraz dotaz. Na psp mam oficialní FW 4.01. Možem naň inštalovať rovno 4.01 M33? Nemohol by mi jednou vetou napísať ako to mám urobiť,akože vlož PB a stlač to a to. dej MMS a PB do psp [doporučuju udělat si ješte NAND zálohu ] a pak rovnou instaluj CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobino296 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 dej MMS a PB do psp [doporučuju udělat si ješte NAND zálohu ] a pak rovnou instaluj CFW Dík vyriešnené.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béňa Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Díky, ale nejede ti link na ten 2. update... ''Požadovaný soubor nebyl nalezen, zkontrolujte prosím překlepy v adrese'' EDIT: ten s tou češtinou do Recovery taky ne.. Nešel by pls reup?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krivi1468622210 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Prosím poradte mam psp verze 4,05 ale měl jsem 4,01 m-33 jak to tam vrátím potřebuju poradit prosim prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 nevratis si blbej jako ja nemel jsi nic zkouset ted musis zase prez pandoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 skus hellcat recovery flasher menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Kdyz jsem si nedavno dal 4.01 M33 a najednou mi nejde starsi (z 3.71) Save Force Unleashed. Mam nejakou jinou moznost nez hrat od zacatku (nepocitam Pandoru)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Kdyz jsem si nedavno dal 4.01 M33 a najednou mi nejde starsi (z 3.71) Save Force Unleashed. Mam nejakou jinou moznost nez hrat od zacatku (nepocitam Pandoru)? http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080005 podivej se sem... nepotrebujes pandoru a muzes si downgradovat psp (pokud mas CFW - vim ze ho mas mas:) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Hej prosim prosim, ten odkaz na 4.01 CF nefunguje...upnete to nekdo pls...stahl sem si to z psp.novinky.org a delam to presne podle toho navodu(ve slozce PSP/GAME/UPDATE/ mam soubory EBOOT.PBP (486kb) a 401.PBP (24.4MB) )...spustim update v PSP....cerna obrazovka...unpacking--complete....please wait ....a nic...memory neblika..nic se nedeje...vypnu... EDIT: nic, sry...prepnul sem kernel na 3.xx uz to vali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 přidal jsem reupload 4.01 M33 + Update 2, 1.50 kernelu a PSPstates pluginu na rapidshare...z uloz.to to opravdu nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béňa Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Díky moc.I'll click to thanks for you Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Prosím jak přepnu psp na kernel 3xx mám 3,52 m33 -4 při instalaci psp hlásí Plase WAIT a nic mám hrozný strach z bricku dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 ve VSH/Recovery menu .. viz http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 fakt promin ale jsem naprostej tupoun já si nedokážu dle návodu poradit.Stále nevím co mám změnit vyřešeno dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzas Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 pls reupněte to cz recovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.