Cvak01 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 ...ale dostava me, jak prave vsichni zakladni skolou povinni, jen blbe kecaj, ze nokia je blba a nemaj argumenty.. .. co to meles ze se to blbe ovlada? Jak blbe ovlada, operacni system symbian se ovlada lepe nez cokoliv jineho, muzes si ho prizpusobit omg.. Navic se ovlada funkcnima tlacitkama prakticky stejne jako SE, ci samsung.. naopak, SE se svym joyem se po pul roce neda ovladat.. kraksny? LOL.. fakt idiocie.. Siemens byl dobrej, nez ho prevzal Benq a zacal s nim delat divy (sr*cky).. to se ted neda pouzivat, udelal z toho pomale a blbe telefony.. Mám telefony Nokia už asi 7 let a už v tom nehodlám pokračovat , moje N95ka mě totálně odradila od koupě dalšího symbian telefonu . Přihodím pár argumentů :] : symbian 3rd edition - ani nevíte kolikrát sem si říkal zlatej symbian z N-Gage , člověk si koupí telefon za 13000 a zjistí že nemůže instalovat aplikace dokud si nezaplatí certifikaci , o častých bezdůvodných restartech nemluvě; po 5 letech "vývoje" symbianu má pořád stejný chyby , např. neexistence opakovaných budíků(SE T630 kterej mám jako náhradní má mnohem promakanější budík); tapeta není roztažená přes celej displej jako na s40ách , ale jen pod ukazatel baterky; nekvalitní materiály : po 2 měsících se z mé N95 sand stala spíš N95 ugly gray, kolejnice pro vysouvací mechanismus se vyklají, celkově nic moc pevnýho výdrž baterky : 2 hodiny na netu přes wifi , nebo den normálního používání ... krytka displeje : povedlo se mi bez škábnutí vnějši krytky rozflákat displej ... parádně vymyšlený ... co ještě dodat ... snad jen WM forever ;) a pokud nokii tak jedině s40 ... nebo starej s60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Takže, začínáme nové téma: Next-Gen PS3 je dobrá investice do budoucna, jsou a budou nové funkce, využití, ale zatim neni moc podarenych titulu... Wii je opravdovy next-gen...je to proste revolucni konzole....i kdyz ovladani jako Woo chteji zkopirovat jak Sony, tak Microsoft btw. jsem tady kazdodenne, ale kdyby ne, tak vzdycky rano (je jedno kdy, proste dalsi den) nekdo zvolte dalsi tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Mám telefony Nokia už asi 7 let a už v tom nehodlám pokračovat , moje N95ka mě totálně odradila od koupě dalšího symbian telefonu . Přihodím pár argumentů :] : symbian 3rd edition - ani nevíte kolikrát sem si říkal zlatej symbian z N-Gage , člověk si koupí telefon za 13000 a zjistí že nemůže instalovat aplikace dokud si nezaplatí certifikaci , o častých bezdůvodných restartech nemluvě; po 5 letech "vývoje" symbianu má pořád stejný chyby , např. neexistence opakovaných budíků(SE T630 kterej mám jako náhradní má mnohem promakanější budík); tapeta není roztažená přes celej displej jako na s40ách , ale jen pod ukazatel baterky; nekvalitní materiály : po 2 měsících se z mé N95 sand stala spíš N95 ugly gray, kolejnice pro vysouvací mechanismus se vyklají, celkově nic moc pevnýho výdrž baterky : 2 hodiny na netu přes wifi , nebo den normálního používání ... krytka displeje : povedlo se mi bez škábnutí vnějši krytky rozflákat displej ... parádně vymyšlený ... co ještě dodat ... snad jen WM forever ;) a pokud nokii tak jedině s40 ... nebo starej s60 nj.. kdyz si nekdo neumi vybrat - jak vidis, nevybiram hned super high-end mobil za X desitek tisic, mam 9500 a tam neni zadna chyba z tech co popisujes.. Mam opakovany budik (seznam budiku, muzu jich nastavit nekolik, k nim poznamky apod. - v zakladu). Tapeta se mi roztahuje na cely displej (samozrejme, kdyz ji mam ve vhodnem rozliseni) i pod baterii a pod ukazatel signalu.. Takze nevim no ;)Naproti tomu tu mam jedno MDA s WM a je to shit nejvetsi - ano aplikaci je na to spousty, konfigurace solidni, ale na prakticke uzivani to rozhodne neni - chci spustit kalkulacku a spousti se mi mnohem blbeji na dotykaci - v zakladu musis hezky pres start, kterej je celkem malickej na mackani prstem a ta nabidka v nem je taky "skvela" - tlacitkama to mam v pohode.. A to nemluvim o tom, ze si nemohu spustit vice instanci jedne aplikace (zpravy) apod.. Je pomalej, ze se neda pouzivat - preklapeni obrazu trva neskutecne dlouho a vubec cele vykreslovani.. Nema QWERTY, celkem dost casto (neco) pada.. Takze o WM mi ani nemluv, soudruzi z m$ neumi neudat poradny system.. Zlatej Symbian na S80tkach, kterej vychazi ze skvelych psionu.. Pokud nekdo potrbuje telefon skutecne na praci a ne na hrani, je Symbian jasna volba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Musim se smat... Porad cekam na jediny rozumny argument proc je NOKIA shit...Predrazena? To ostatni znacky davaji novinky za 3tisice nebo co? Za kvalitu a pekny vzhled si priplatim. SE by mel vyhodit designery, protoze ty jejich krabicky jsou jak pres kopirak... Zlata NOKIA... ted mam 6500 classic a maximalni spokojenost. Navic nikdy me nokie nezklamala :P To Anonymous_: Mi se zase libi servery od Fujitsu Siemens. Zatim pohani forum statecne. :) OT: To byl zase napad na topic, ale budiz. vcelku souhlasim...na mobily od SE se neda divat a porad bych nekoupil nic jinyho nez nokii nebo mozna htc kdyby nebyl iphone :D ja mam uz 4 roky nokii 6230 spadla mi nescetnekrat a furt facha, kdybych vymenil kryt a baterku tak je jak nova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Haló, !!Téma bylo změněný na Next-Gen!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Ješte k nokii :) je super pro lidi co nevyžadujou od mobilu nic extra proste volat a to staci :) + cena a hlavně VÝDRŽ nikdy jsem nevidel mobil, který by sletel z druheho patra na kamenou podlahu a prezil bez praskleho displeje... Ja mam svou nokii rad pac mi hodne vypadava z kapsy a uz toho dost zažila a přesto porad fuguje. BTW SE je naprosta nula:!: ty mobily jsou fakt tak pro malý děti co chtěj machrovat kolik maj funkci v tý strasný krabici. EDIT: Annonimusi naprosto s tebou souhlasím, ale mohl by si ty své příspěvky trosku zmenčit (obsahově) :) vsechny jsou silene DLOUUUUUUUUUUHy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červen 29, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 vcelku souhlasim...na mobily od SE se neda divat a porad bych nekoupil nic jinyho nez nokii nebo mozna htc kdyby nebyl iphone :Dja mam uz 4 roky nokii 6230 spadla mi nescetnekrat a furt facha, kdybych vymenil kryt a baterku tak je jak nova :) 6230 jsem mel taky, je to opravdu neznicitelny mob. Byl se mnou skoro vsude: Egypt v horku jako prase i v rakousku (-20). Padal porad a prezil bez ujmy i hod o zed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 3310 FTW. tecka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 PS3 je dobrá investice do budoucna, jsou a budou nové funkce, využití, ale zatim neni moc podarenych titulu... neni moc podarenych titulu? WTF? to myslis vazne? I kdybych nebyl zastancem PS3 tak bych ti mohl rict ze PS3 ma dost vydarenych titulu! MGS4, Unchairted, CoD4, Resistance...mnoho, mnoho dalsich + pricti si PS Eye, muj 3-letej bratr tuhle vecicku miluje. Hry ovladane pohybem tela, rekni mi, videl jsi nekde hru kde by jsi chytal rukama panáčky a přenášel je (Operation Creature Feature)? Valil kuličku po věžích pomocí pohybu vlastního těla přes kameru? bude LittleBigPlanet, KillZone 2, Resistance 2, MotorStorm: Pacific Rift...mnoho dalsich Možná se ti zdá že Xbox 360 má více titulů, jenže on je na světě déle než PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Next-gen? Sel bych do PS3 - uz kvuli Blu-ray diskum a celkove lepsimu vykonu.. Ale jelikoz jeste neni cracknute, sel bych do xboxu.. .. ale protoze nemam rad vysedavani u TV a vecne hrani (i na PC uz hraju jen Diablo II), tak nejdu do niceho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 ps3: dobre exklusivky multiplatorm na prd xko: hry zadara multiplatofromvky a taky naky exklusivky k mobilum: souhlas SE sou shitky mel sem P1i a prestalo mi fachat podsviceni displeje a ted mam starej k750i oba hodlam prodat a koupim nokii todle me stve ze mam mobil pul roku a prestane jit podsviceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Microsoft-xbox360 prostě nejlepší už jen kuli cenně flashy a lepší grafice jak na ps3 bych si koupil jenom na grilování http://youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 neni moc podarenych titulu? WTF? to myslis vazne? I kdybych nebyl zastancem PS3 tak bych ti mohl rict ze PS3 ma dost vydarenych titulu! MGS4, Unchairted, CoD4, Resistance...mnoho, mnoho dalsich + pricti si PS Eye, muj 3-letej bratr tuhle vecicku miluje. Hry ovladane pohybem tela, rekni mi, videl jsi nekde hru kde by jsi chytal rukama panáčky a přenášel je (Operation Creature Feature)? Valil kuličku po věžích pomocí pohybu vlastního těla přes kameru? bude LittleBigPlanet, KillZone 2, Resistance 2, MotorStorm: Pacific Rift...mnoho dalsich Možná se ti zdá že Xbox 360 má více titulů, jenže on je na světě déle než PS3 :) Jo, nemyslim jako ze je jich malo, ale ze jich neni dost pro mě...:D... Já jsem zastáncem PS3, je to perfektní stroj...v poměru cena/výkon je to 1/3 takže super... pro mě je hlavní, že se Sony snaží dodávat nový funkce...pořád...ne jako PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 ^^ Ze super cena/vykon? :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jo ,když se podíváš, co vše na tom jde....:P.. !!vloženo hlasování!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 a tys ps3 hral ? lol takovy lama pripevky me dostavaj . jestli mas obe konzole a mas moznost aspon subjektivniho srovnani na vlastni oci s ovladacem v ruce k pak rikej co je jak dobry. xko ma lepsi ovladac, super menu a vyresenej online a grafiku multiplatform her ale kdyz uz si nakej vyvojar na ps3 da tu praci s grafikou tak je to pak skvost viz uncharted. taky xbox rve jak vysavac a je k nemu trafo ktery je velka jak pulka ps3 a ani wifi to nema . kazdej si rika koupim xko jo je to levny a ja koupil arcade za 5600+750 hdd+850 xlive na 13 mesicu a jeste chci koupit to wifi za tisic bo kolik to stoji a uz sem na cene ps3 40gb no . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 ^^ Co ako Blu-Ray? By ma zaujimalo kolko Blu-Ray filmov mate doma... :roll: proste 50Gb nevyuzitelneho miesta... teda pokial nemate 120 cm plazmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 shadow: souhlasim blu ray akorat na hry na filmy k nicemu kdo si koupi film za 700 hm? ja teda ne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 dokud mám xbox360 budu pomlouvat ps3:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 BR film za 700 bych taky nekoupil.. ale neni problem sehnat napr. trilogii Spidermana na ctyrech BR discich v cestine za zhruba 1300 ad tekken: razziela moc s logikou nespojuj :dozey: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 dokud mám xbox360 budu pomlouvat ps3:D:D:D jak logické :dozey:.... PS3 .... pro mě jasná volba...MGS4, GT5, FF13,GOW3 a další a další exclisive tituly Xbox .... už jen kvůli hrám který na to NEJSOU (viz nahoře) bych si ho nekoupil..a levnější není..když dokoupíte všechno co má PS3 tak stojí stejně možná i víc.....pálený hry/flash jako + neberu marek ok :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Microsoft-xbox360 prostě nejlepší už jen kuli cenně flashy a lepší grafice jak na ps3 bych si koupil jenom na grilování http://youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM :D:D lepší grafice? záleží na tom na kterou konzoli se hra začala vytvářet poprvé, ve většině je na tom lépe PS3 ;) ^^ Ze super cena/vykon? :lol: :lol: :lol: moc dobře to víš :) neflamuj, i když o tohle tady jde ^^ Co ako Blu-Ray? By ma zaujimalo kolko Blu-Ray filmov mate doma... :roll: proste 50Gb nevyuzitelneho miesta... teda pokial nemate 120 cm plazmu... MGS4? Na co Blue-Ray filmy? do budoucna bude ještě dost her který budou mít nad 16GB (DL DVD suxx :P) Jak již napsal tekken...já jsem si PS3 koupil kvůli větší budoucnosti a taky kvuli tomu, že na Xboxu bych nikdy neviděl Final Fantasy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Prostě Xko upadá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Prostě Xko upadá ;) To se dalo čekat, ale stejně o něm uvažuju, PS3 mě taky láká, ale nejsem bohate ybych si kupoval hry :( Takže pudu do Xka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Špatně děláš....pokud se ti nerozbije, budeš jeden z mála šťastných... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.