Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hádka (hra)

Luk3z^

Recommended Posts

• Odpovědi 141
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Strašný jak se ta hádka rozvinula v PS3 vs X360 ale co Wii?

Nintendo jako první přišlo s detekcí pohybu skrz wiimote a IR kameru a až pak to (skoro, je to trošku jiný) zkopčilo SONY když to vidělo, jen aby si mohli zamachřit na E3 jak jsou chytří.

Grafika není tak dobrá jako na PS3 ani X360 jenže hratelnost je podle mě mnohem důležitější jak nějaká grafika. Si vemte hru, která má úžasnou real-live grafiku ale stojí za ho*no.

Wii je hacknutelný (i když se musí koupit chip ale i s ním se cena nevyšplhá na X360 a PS3), takže pálený hry no problem. Nevýhody jsou chybějící HDD, DVD mechanika oprotu BD od Sony (Ale na hry pro Wii to bohatě stačí). Já bych tedy šel do Wiička (přece si nenechám ujít Zeldu xD) a do PS3 (FF13=jasná koupě).

Fuj to je textu xD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strašný jak se ta hádka rozvinula v PS3 vs X360 ale co Wii?

Nintendo jako první přišlo s detekcí pohybu skrz wiimote a IR kameru a až pak to (skoro, je to trošku jiný) zkopčilo SONY když to vidělo, jen aby si mohli zamachřit na E3 jak jsou chytří.

Grafika není tak dobrá jako na PS3 ani X360 jenže hratelnost je podle mě mnohem důležitější jak nějaká grafika. Si vemte hru, která má úžasnou real-live grafiku ale stojí za ho*no.

Wii je hacknutelný (i když se musí koupit chip ale i s ním se cena nevyšplhá na X360 a PS3), takže pálený hry no problem. Nevýhody jsou chybějící HDD, DVD mechanika oprotu BD od Sony (Ale na hry pro Wii to bohatě stačí). Já bych tedy šel do Wiička (přece si nenechám ujít Zeldu xD) a do PS3 (FF13=jasná koupě).

Fuj to je textu xD.

Wii je skvele pro vice hracu, pripadne pro celou rodinu a na ruzne party.. Pro jednotlivce je celkem nuda ;)

Odkaz ke komentáři

pff.. tak na to kaslu, to bych popsal cele forum a ukamenoval idioty, co maji radi m$ produkty.. jen asi budu tise prihlizet, bublat a zurit :D

Ale muzu rict, ze Rajce to jasne vystihl, tech plusu je vice.. ale tohle je zaklad..

Navic staci, linux.cz ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu