piggy Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Hry s ochranou 2nd wave Ti půjdou na jakýmkoliv FW a hry s ochranou 3rd wave Ti půjdou na 1.51 nebo 1.6. Jaký hry jsou 2nd wave a 3rd wave, to už si najdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Ahoj, vím, že to tu už bylo, ale chci se ujistit. Pokud stáhnu hru, dám jí do xka a ta hra si bude chtít stáhnout nějaký update nebo tak něco, tak se nemusím obávat a můžu ho stáhnout? Mám flash ixtreme 1.6 a vypaloval jsem přes clonecd. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Můžeš ho bez obav stáhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikkoval Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Ahoj, vím, že to tu už bylo, ale chci se ujistit. Pokud stáhnu hru, dám jí do xka a ta hra si bude chtít stáhnout nějaký update nebo tak něco, tak se nemusím obávat a můžu ho stáhnout? Mám flash ixtreme 1.6 a vypaloval jsem přes clonecd. Díky a kdyz mam starsi flash tak muzu taky to stahnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 a kdyz mam starsi flash tak muzu taky to stahnout? podle toho jak starý ... poku máš aspon iextreme 1.3 tak jo ale pokud má hra good kreon rip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikkoval Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 podle toho jak starý ... poku máš aspon iextreme 1.3 tak jo ale pokud má hra good kreon rip mam xbox od ledna tak to je dobry teda jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Buď v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikkoval Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Buď v klidu. tak jo ja vam budu teda verit :D ale jak ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 hele jak mam snizit rychlost mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 xboxovy? za 1. na co ji snizovat? kvuli hlucnosti? za 2. myslím že to nejde... přeci je třeba aby mechanika četla požadovanou rychlostí aby se ti to pak neškubalo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 j kvuli hlucnosti a v posledni casti je jestli 8x nebo 12x 12x je sice rychlejsi ale zato hlucnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Jestli ti vadí hluk,tak si kup hdd a nahraj na něj hry a máš to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 a abych rekl to co nikdo nerekl SNÍŽIT OTÁČKY NEJDE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 a abych rekl to co nikdo nerekl SNÍŽIT OTÁČKY NEJDE! jde při flashi ... na výběr je 8x nebo 12x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barty Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ahoj,potřeboval bych poradit.Chu si koupit xbox a tak sem koukal na netu a našel jsem tenhle http://www.gamesparadise.cz/produkty...e-extra-jasper a chci se zeptat jestli je tenhle už upravený k hraní palenych her.Když tak jestli by mě nekdo neporadil nakej jinej už upravenej...pokuť teda existuje takovej:bash:.Ďík na odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ahoj,potřeboval bych poradit.Chu si koupit xbox a tak sem koukal na netu a našel jsem tenhle http://www.gamesparadise.cz/produkty...e-extra-jasper a chci se zeptat jestli je tenhle už upravený k hraní palenych her.Když tak jestli by mě nekdo neporadil nakej jinej už upravenej...pokuť teda existuje takovej:bash:.Ďík na odpověď Nepýtal si sa to už niekde ? no a na hrejte.cz majú už flashnutý Jasper .. tu je dobrá nabídka .. z bazáru dokúpiš HDD a máš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barty Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 no jo ptal ale tak sem se chtel podivat jestli mě někdo řekne něco i vic:)a tomu HDD tak zas tak neni púotřeba ne??nebo jo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 no jo ptal ale tak sem se chtel podivat jestli mě někdo řekne něco i vic:)a tomu HDD tak zas tak neni púotřeba ne??nebo jo...? Samozrejme že môžeš hrať aj bez HDD .. ale že vraj to "kazí" mechaniku , keď tam HDD nemáš .. keď tam HDD máš , ono ti to číta z HDD , tým pádom sa mechanika vôbec nepoužíva :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barty Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Samozrejme že môžeš hrať aj bez HDD .. ale že vraj to "kazí" mechaniku , keď tam HDD nemáš .. keď tam HDD máš , ono ti to číta z HDD , tým pádom sa mechanika vôbec nepoužíva :) jo tak zatim mužu bez HDD a časem bych si ho koupil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barty Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Nepýtal si sa to už niekde ?no a na hrejte.cz majú už flashnutý Jasper .. tu je dobrá nabídka .. z bazáru dokúpiš HDD a máš ;) hele a taky k tomu...tenhle xbox uz je teda flashnutý a to znamená že se teda bez nějakých dalšich úprváv na něm mužou hrát NEORIGINALNI HRY..? (ptám se protože sem uplnej amater):roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 hele a taky k tomu...tenhle xbox uz je teda flashnutý a to znamená že se teda bez nějakých dalšich úprváv na něm mužou hrát NEORIGINALNI HRY..? (ptám se protože sem uplnej amater):roll: Áno , môžeš hrať na nom pálenky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barty Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Áno , môžeš hrať na nom pálenky .. Jo tak dík moc za radu:?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Hoj.Když dostanu na live ban blokne mi to i hry co mám uložené na HDD nebo to na HDD nemá žádnej vliv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka200 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Zdravím, jak zjistim jakou mám verzi dashnboartu v xku? Nevíte na jaké stránce se dá stáhnout nejnovější dash.? Jsem offline a četl jsem že se to dá nahrát přes flasku. Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Cau, na jaky region si mam zridit ucet??Na US nebo UK,slysel jsem ze na US je to levnejsi...dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts