Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Který FW je nejlepší ?


Vesly

Otázka

Ahoj lidi.

Kupuji si svoje druhé PSP, první jsem měl 3 dny a prodal kamarádovi, který ho chtěl kvůli M33.

To co si zítra přivezu je SLIM ICE a tuším 3.71M33-2

.

Rád bych se zeptal , který FW je nejvhodnější pro PSP ISO (CSO) hry, PSX hry a HOMEBREW.

Pochopil jsem to dobře, že PSP jsou dva druhy a hafo FW a na každém FW běží něco co na jiném neběží. Ptám se proto, že mi to většinou psalo chyby XX048,xx22, 0002 atd...

Za dále PSP SLIM má výhodu v tom, že lze připojit k Tv pře Tv Out. A teď - jaký Tv out koupit. mám Panasonic Plazma 106cm, s RF IN, HDMI IN, SCART+SVHS IN, tak který pořídit.Nebude to samozřejmě primárně využito přes Tv, ale když už tak už.. :)

A poslední otázka - Jaké linky pro hry jsou nejhodnější z pohledu rychlosti..? RS mám Premium, ale tam toho moc není. Torrent - docela fajn, ale vůbec nemám šajn (téměř) o co jde. DC++ používal jsem, než jsem se dozvěděl o protitahu ze strany státu... !!!

Pokud jsou některé moje otázky dostatečně někde zodpovězeny, tak mě prosím nekamenujte, ale četl jsem tu skoro vše. Výsledek toho je, že pár lidí opravdu VÍ a spousta si MYSLÍ... :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Ja jsem psal nej jako nejnovejsi;-)

on chtel ale nejlepsi a to rozhodne jeste neni 4.01M33 .. dokud se neodladi - urcite na nej jeste vyjdou updaty (uz jen kvuli in-xmb-recovery a save-state featuram..) a neni na nej ani 1.50 kernel addon, nejde na nej spousty pluginu.. takze v tuto chvili tvrdit, ze je nejlepsi je celkem troufalost ;)

Momentalne je asi nejlepsi 3.90M33 - 3 - jdou na nem vsechny ISO hry, je odladeny, bez chyby, funkcne je na tom Ok a jede na nem vetsina HB aplikaci..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu