Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Story Mode: Pick a character and play through his/her storyline. Naturally, every character has a different story.

cozje neco jako ..... Vyber charakter a hraj jeho/jeji pribeh. Kazdy char ma svuj rozdilny pribeh

Jinak jsem si vsiml ze to asi nema/nebude mit Infrastructure co ?? :(

Se mi nějak nezdá... Měl tam bejt i takovej globální příběh pro všechny najednou... Teda aspoň z trailerů... :blink:

• Odpovědi 372
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

no nevim jinak prekladam jen to co tam bylo a mezi Multak jsem videl jen ten AD hoc .... jinak PRibeh muze byt podobny jako ze ten manik co byl v ukazkach povola prisluhovace zla a dobra a spoji vsechny svety (temer) FF a pak jeste kazdy ma svuj pribeh v tomhle a sve "emoce" jinak z toho traileru moc videt nebylo ze by ten pribeh byl pro vsechny stejny

Odesláno

A jestli ne, tak budou podle mě ty příběhy udělaný jako v Tekkenu. Dva tři souboje za celej mód sou z příběhu protivníci, zbytek sou souboje jentak.

Jinak sem na to celkem zvědavej. FF sem nehrál nikdy moc, jenom sem zkusil FF4 a FF12 na DS, jinak mám v úmyslu FF:CC na PSP a tohle taky určitě zkusim.

Odesláno
Pokud jsem spravně četl na netu tak příběh má být takový:

Cosmos a Chaos bojovali po věčnost mezi sebou a jejich souboj byl vyrovnáný. Až do ted kdy Chaos získal převahu. Proto Cosmos požádala o pomoc krystaly ale ty ji odmítly pomoct. Takže ze zbytku své moci povolala 10 hrdinů. Chaos poté vyvolal 10 záporaku.

:) snad to je pravda

Nám řeklo něco, ale vlastně nic, protože to se dalo odhadnout... xD

sysasysa: Jako v tekkenu asi těžko :roll:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu